det smäller redan..
Publicerat den

det smäller redan utanför mitt hus. ärligt, varför smäller man innan tolvslaget? jag förstår inte det. vi själva smäller aldrig raketer, vi har djur och vi ser hur de reagerar. smäller ni raketer?

just nu känns denna dagen piss. undrar om det blir ett bra nyår? all den jälva press som man ska ha.

2009 har varit bra och dåligt. mycket har hänt och många ögonblick av dem glömmer man inte. den natten då jag sprang hem i tårar glömmer jag inte. Eller när vi fick ett samtal från anki om mikaela. jag glömmer inte heller alla de tårar som föll på den första begravning jag varit på.

jag glömmer inte min födelsedag och vilka underbara vänner jag har. (dem glömmer man aldrig). när ni tre kom hem.. finner inga ord. som sagt mycket har hänt, bra och dåliga. jag hoppas att ni som läser detta kommer att få ett fantastiskt bra 2010. så gott nytt år till er. från mig.




tips
Publicerat den

fick ytterligare ett tips från Anna. (tack!) det är roligt att så många eller att någon ändå bryr sig om det jag gör! och kommer med nya idéer. jag har också tänkt något sånt, det finns ju vissa betalningsprogram som man kan ha på sin blogg/hemsida. men då är det liksom en bild på armbandet (exempelvis) och så kan man trycka KÖP. detta är bara tråkigt tycker jag, för grejen med smykena är att NI ska vara med och bestämma hur ni vill att det ska se ut! alt, att man köper dem så som de är på bilden så klart!

men japp, så kommer det säkert bli. en snyggare blogg med olika flikar. sen så ska jag inte ha twilight på bloggen heller. kanske kommer det upp något om jag samarbetar med någon. men annars, bara smycken. så kan den ju fungera som inspiration med.

just nu sitter jag och gör ett så otroligt fint armband (ah man får vara ego ibland). armbandet har breaking dawn tema, ni kanske vill se det sen när jag är klar?



ni frågar jag svarar!
Publicerat den

Frida   om ':
vad är det för nåt med Rob och Kristen? böcker eller?
kan man hitta dom i alla Bokia affärer? vad kostar dom? =)


fick en fråga av en läsare, så kul att ni frågar. tycker om att svara nämligen.

det som ni såg på robert och kristen är böcker. jag hittade min i en bokiaaffär, ni borde också kunna hitta det om ni vet att de har ett bra twilightutbud. sen är det ju alltid lättare att hitta i större städer. att tillägga kan vara att böckerna är på engelska, det medföljer en poster (stor), och det är underbara bilder i. böckerna kostade för mig 129 kr/st. kan ju dock variera från affär till affär. ett tips kan vara att beställa från bokia.se då det är lite billigare där. (ev andra shoppar på internet)



fråga på!




bella's bracelet with a twist
Publicerat den

kom på att ni inte har sett ett armband som är lite speciellt!
innan jul så fick jag en fråga om jag kunde göra bellas armband. ni vet crystal heart och en varg. men så kom problemet som jag tjatat om så mycket. jag har ju ingen berlock med en varg. så jag gjorde det bästa av situationen och hon blev väldigt glad. hon ville också ha citatbrickor, vilket man inte behöver ha alls.
 
vargen har jag fixat själv som allt annat.




citatet är gulligt, eller vad tycker du? om du är intresserad av detta smycke så mailar du mig som vanligt till [email protected]







ni måste se!
Publicerat den

ni MÅSTE kolla in denna sida:

www.twilight-belgium.blogspot.com

hon har de mest fantastiska bilderna, och jag är säker på att varken twiswe eller tts har visat dem! ni MÅste kolla!














har ni sett någon innan? i alla fall så har inte jag det. ;)




!!
Publicerat den

dumma blogg! kan ju inte ladda upp bilder!!!!! har ju ett nytt armband att visa!



'
Publicerat den

"du har nog rätt sandra, jag är rätt lik edward. om man jämför med dig så sover jag ju aldrig"

- min sötaste! haha vad jag skrattade..



några sidor som jag kollar in
Publicerat den

slänger in några adresser på sidor som jag kikar in i! länka din så går jag in på din med!

twilight:

www.twilightsweden.se
www.thetwilightsaga.se
www.ericastwilightnews.blogg.se
www.entwilightsaga.blogg.se
www.twilightgrejer.se


smycken:

www.panduro.se
www.magnolia.nu
www.beadplace.se

andra bloggar:

www.bellamansson.blogg.se
www.zgl.blogg.se




just nu tittar jag på femman, hänger inte med så mycket men men ;P och jo, spilde mjölk med på lap-topen, MEN det gick utmärkt. imorgon ska jag in till stan med Erika, blir myyys!





thanks
Publicerat den

Anna gav mig en smart idé. att satsa helt och hållet på mina smycken, när jag väl gör en ny sida för dem. tack för tipset, väldigt smart det med sidorna. design och sånt, där är problemet, men visst, köpa en kan man ju alltid.
tror också att man kanske blir mer intresserad som köpare, när man märker att någon brinmnre för ämnet. visst gör jag det, men tiden, tiden räcker inte till. när man går i tvåan har man ptroligt mycket att göra. men visst. jag ska göra mitt bästa!

tack för förslaget! super gulligt av dig! :)



'
Publicerat den

i brist på annat så kan jag ju visa er lite bilder. tänkte att jag skulle visat alla klappar men jag orkar inte det, och sen när jag väl hade tagit kort på det jag tänkt visa, så kom jag på att alla hade ju kunnat vara i en och samma bild. så hur som helst, så får ni bidler och titta på i alla fall. på julafton hade jag på mig en supersnygg svart klänning. borde varit röd, men ändå. älskar hur den är sydd.




en julklapp var en mobil! haha så trött på min andra.





christian har den viktigaste platsen, i mitt hjärta ♥, så rob kan få vara på skärmen.

en annan present.. Mi lajki berlock.. www.milajki.com eller se.. hm, något är det.. heh..



sist men kanske bäst..

star of twilight- robert pattinson!



två dagar efter sprang jag till bokia och köpte den med kristen stewart, så nu har jag båda :)



--
mamma sitter och lyssnar på erik grönvall, han sjunger johanna- is it true. måste säga att det låter som om han sjunger falskt! va bara tvungen att skriva det.
--

p.s saknar dig

// sandra


 




nu vill jag veta!
Publicerat den

vem är du som besöker min blogg? lämna en kommentar och om du har lämna en länk till din blogg så jag kan besöka dig!



svar på kommentar:
Publicerat den

Milla om angående tävlingen:
Samarbetade du med någon? Vem?

nej, det gjorde jag inte. jag har gjort allt själv, annars hade jag skrivit det.



ny bild!
Publicerat den

titta vad jag hittade, just att den kommer från en borttagen scen ur new moon!



när du tror du detta händer?

källa: www.twilight-belgium.blogspot.com



angående tävlingen
Publicerat den

en vecka har gått sedan tävlingen slutade. den som vann förstapriset har inte hört av sig och därmed kommer jag inte skicka armbandet. ny tävling kommer ske inom kort, kanske i sammarbete med någon? vi får väl se.

detta tycker jag är mest rättvist. ni andra kommer få era priser hemskickade senast tisdag/onsdag.




'
Publicerat den

låg och tänkte igår på designnamn, eftersom jag inte kunde sova. och så kom jag på:

A bit of my soul-jewelery.
A souls- jewelery

vad tycker du? låter det för "souligt"? jag måste komma på ett namn, ska ju döpa den bloggen till det med. klockan är 15.00 och jag har hunnit med mycket! för att vakna vid 13.00 då... heh.. dammsugit, svabbat, städat mitt rum. nästan lite stolt. sen ska jag iväg och posta ett paket också, ett armband. blev riktigt snygg.

någon som har läst the host förresten? läser den nu på engelska, men nja, fångar mig inte lika mycket som twilight!♥






TRÖTT+ smyckeuppdatering
Publicerat den

antingen har jag drabbats av sömnsjukan eller så börjar jag bli sjuk. jag drömmer så mycket så när jag vaknar på morgonen är jag helt borta! haha, och drömmar ska hjälpa, jo visst. inte för att det har att göra med att man börjar bli sjuk, men jag är hängig all the time.

går och väntar på min mobil som jag bla fick i julklapp, den kommer på måndag förhoppningsvis! då ska ni få se vad jag fick i julklapp :) tycker själv det är kul att se vad andra får/fick.

lite uppdatering om mina smycken kanske?

jag gör fortfarande smycken efter dina önskemål, passa på nu under lovet för snabbare leverans!
om du gillar twilight spelar ingen roll. din önskan-min lag!

har haft en tjej som ville ha breaking dawn tema, funkar väldigt bra. andra berlocker, ta bort berlocker, funkar också bra. som sagt har du  något förslag på designnamn? säg det till mig! så blir jag jätteglad!

 

 




hjälp!
Publicerat den

okej, nu när jag har kommit igång med mina smycken, behöver jag din hjälp för namnrådgivning till min design av mina smycken! det har ju varit på tal om att jag ska ställa ut dem, ett namn kan ju då vara bra, tack Mats!
så jag behöver hjälp, vad som helst. allas förslag spelar stor roll.

sedan när jag väl vet namnet ska jag starta en smyckesblogg, utan twilight och all annan skit som jag skriver om. men det tar jag då!

hoppas ni alla haft en bra jul!




'
Publicerat den

Känner inte att jag kommer hinna blogga imorgon, så jag skriver en snutt nu istället.

var på bio idag och såg, ja du gissar rätt. den är fortfarande lika bra. ska tvinga med mig killen någon dag, fast han vill nog hellre se avatar. någon som sett den i 3D? funderar på att ta med honom på just 3D. alla julklappar är handlade och nu väntar jag bara på julafton. jag gillar inte när all den förväntan man har byggt upp bara försvinner över en dag. förstår ni vad jag menar? all den försväntan bara försvinner och allt blir så tomt. nja, det gillar jag väl inte med julen direkt.

nu återstår bara en sak,

jag önskar mina läsare en God Jul och ett Gott Nytt År.




Draft: Dec. 22, 2009
Publicerat den

"Jag vil vinna anna<3 twilight liksom:)="   (du skrev så här i din kommentar)

 först, du som heter Anna, skicka in din adress så snabbt som möjligt. du vill väl ha din vinst? ;)


hur går det för er med alla julklappar?

jag har alla klara utom den viktigaste. christians. några förslag? jag har ju en aning om vad jag ska köpa, men det kanske inte går att genomföra :/ hoppas det dock..

en liten kort uppdatering från mig, vi ses ikväll!






Vinnare
Publicerat den

då har jag dragit vinnarna! kul att det var så många med ändå. hoppas på ännu mer nästa gång. för ni som inte har vunnit kan vinna nästa gång, så bli inte ledsen. tyvärr kan inte alla vinna.

alla vinnare lottades ut!
maila mig, eller kommentera din adress så jag kan skicka armbandet till dig, ju fortare desto bättre!

*trummvirvel*



vinnare av 3: dje priset: Bella  www.bellamansson.blogg.se





vinnare av 2:a priset : Sandra






vinnare till 1:a priset: Anna




STORT Grattis till er alla!



'
Publicerat den

Tävlingen avslutas imorgon (söndag) klockan 15.00, skynda dig att delta genom att kommentera!



ett ord
Publicerat den

LOV



!
Publicerat den

lovet har inte ens börjat och allt jag tänker på är matteprovet! ah, jag har aldrig fått IG på ett matteprov innan, händer detta så blir jag så besviken. jag fattar inte, man kan alllt, sen kan man inget? jag hatar prov! hatar, hatar, hatar. kanske är det lika bra att ha omprov? så läne man gjort sitt bästa så finns det alltid en mening.

imorgon är det ju avslutning. tyvärr tillbringar jag inte dagen med klassen utan i aulan. hade lite klädpanik innan, ville ha klänning, men skorna passade inte till.. blaha blaha. så det fick bli svartajeans. hope it will work.

allt för ikväll, ha ett bra lov! tävlingen pågår fortfarande! :)



En dag till
Publicerat den

allt är klart. imorgon ska jag enentligen ha en jättesovmorgon, men nej då. övning i aulan mella 8.00 -10.00. ni vet avslutningen. dessutom vann bäckäng, bäckäng vs teknis! haha att de aldrig lär sig.
aja kände bara att jag var tvungen att skriva detta med. snart är det lov. som vi har väntat.



mer om armband
Publicerat den

Ytterliggare en påminnelse för de som har beställningar på gång! bekräfta era beställningar så ni kan få dem innan jul! mycket bra om jag kan få dem redan på fredag. viktigt att ni också talar om när ni betalar eller skickar pengarna.

och du, glöm inte min tävling♥




om tävling!
Publicerat den

alla kommentarerna är med även om du inte har blogg. alltså kan alla tävla om att vinna ett av armbanden! :)



Math
Publicerat den

prov prov prov. det känns som om man inte gör något annat i skolan. alltid prov. imorgon har vi prov i matte c. hoppas att det ska gå bra. det är så svårt att plugga till matteprov, någon som håller med? det är liksom bara att räkna och plugga inlämningen som vi har haft. vilket jag har gjort. provet är om Derivata, så jag håller min tumme.

en annan rolig sak som händer imorgon är Bäckäng vs Teknins. har du hört talas om det? hur som helst så är båda namnen två gymnasium som tävlar mot varandra. man kan väl säga att vi "buhar" så fort vi hör teknis namn, och tvärt om? heh, helt enkelt skit kul, eftersom det tas så seriöst. ledningen är 4 - 0 till bäckäng. vilka är bäst?

nu ska jag fortsätta med matten! ps. glöm inte tävlingen! ♥ skriv ett inlägg på din blogg, och kommentera inlägget och du är med!




Tävling
Publicerat den

Nu så kommer den efterlängtade tävlingen! det som lottas ut är tre olika armband som jag har gjort själv. som julklapp eller till dig själv? man kan också köpa armbanden, om man inte skulle vinna.

jag vet att många som läser min blogg inte har blogg själva, så det ska inte bli problem för er att vara med heller! speciella regler för blogg resp. inte blogg.

tävlingen slutar om en vecka, 18.00 alltså den fjärde advent. Då publiceras vinnarna.
(va medveten om att den kan slutas tidigare för att få leverans innan jul)



för att vara med i tävlingen: (för de som har blogg)

- tala om det på din blogg att du är med i en tävling. säg att den är hos mig. lägg eventuellt upp bild på armbandet. (viktigt)
 länka sedan det inlägget i
kommentaren. vips så har du chansen att vinna, ange också vilket armband du helst vill ha!

för att vara med i tävlingen: (för de som inte har blogg)

-
tala om för minst tre andra personer att jag har en tävling på min blogg. kommenera sedan i inlägget och så är du med och tävlar! glöm inte ange vilka två du valt och vilket armband du helst vill vinna!


jag lottar ut vinnaren.


swarovski armband- värde 200 kr.



heart and wings - bracelet. värde 100 kr.




clara bracelet- värde 100 kr.





så, nu provar vi en tävling. missbrukas chansen kommer det ej fler.

Lycka till! /sandra  



 




favorit
Publicerat den



älskar denna bild! (bild från tts)



imorgon..
Publicerat den

BLIR DET TÄVLING PÅ MIN BLOGG!♥ (all information dyker upp då)

resterande timmar av denna dag kommer bli usla. så tråkigt. jag vill ine vara hemma ikväll, det betyder bara att jag måste plugga. jag känner för att gå på bio. synd att inte christian vill följa med...

dessutom var jag tärna idag, otroligt fint blev det.

allt för nu.




nya smycken och acessoarer -
Publicerat den


Nu finns det nya saker att beställa från mig.
Priserna står i parentesen och porto tillkommer med 15 kr. (fråga för porto utanför Sverige)
beställningar och frågor skickas som vanligt till [email protected]

observera att två armband för 100 kr/st, om du köper två stycken får du dem för 160 kr tillsammans. tre för 230.


svart armband med krona: (100 kr)

Ange storlek för hur stort själva "lädret" ska vara. självklart är det förklängningsbart.
karbin lås.
berlock: drottning/prinsess -krona och pärla med strazz.



"Felicia bracelet" (100 kr)



organzaband iträtt i vanlig silverkedja. reglerbar storlek. fråga för annan färg.
vit pärla som fint avslut.


"Bella Key-Chain" (190 kr)

Begränsat antal





för väskan kanske? fin liten nyckelring som passar till vad som.

Berlocker: två ringar (bella och edwards), ballerinaskor, öppenbart hjärta, (större än de som tidigare har funnits),  strazzpärla och en berlock med ett fotografi av bella med ett lam. (valfri bild kan sättas in i hjärtanet)
om du vill ha en annan bild, skriv det i ordern.








just nu
Publicerat den

 
ser min bakgrundsbild ut så här







tidning+ twilightgrejer.se + du glömmer väl inte?
Publicerat den

jag blev så förvånad idag. ni skulle sett min min! jag har skåp i den berömda källar'n på skolan, tro det eller ej, men mycket mysigare där än i central kapprummet. i alla fall, så finns det ett ställ där nere med tidningar och vykort. vet inte om alla gymnasieskolor har detta, men så fick jag se tidningen och tänker.. VEM? vem vem, vem är det? clara såg mig och bara, jag såg det med. omslagsbilden var Kristen och en stor intervju med henne var med i tidningen! super mega glad blev jag. så jag tog tre stycken. varav en fick en annan galen twilight-tjej i teckenspråket. och så en kan man klippa i, och en hel. viktigt. haha.

på tal om tidningar, det finns sjukt många tidingar ute nu. www.twilightgrejer.se är en supersida för alla twilightprylar. Tjejen bakom denna sida är hur snäll som helst, så ta och gör ett besök hos henne om du inte redan gör detta! Tack Marie, för hjälpen med tidningarna och det! betyder mycket!(:

är ni sugna på att se tidningen? säg då till för då lägger jag upp bilderna från den imorgon!

ni har väl inte glömt att kolla in under helgen? då kommer det in nya smycken, perfekta för julklappar. sedan så blir det en sak till.. t*****g, vad kan det vara?

i svenskan så håller vi på med att skriva noveller. temat är "val". tre olika val ska pasera och de ska på olika sätt. någon idé om vad jag kan skriva? jag har ju mina funderingar, men kanske är de för "grymma". tänkte att hon skulle dö nämligen. heh, nu vet ni det! men i alla fall, förslag? ja tack!

imorgon är det avslutning av nobel(natur)veckan. sen är det en vecka kvar till lov. fy vad skönt det ska bli.
längtar du med?


/sandra




poster
Publicerat den

okej, så nu är jag på hugget igen! tycker synd om mina läsare som inte har något att läsa när de kommer in på min sida. först tänkte jag säga att nya smycken kommer in på bloggen under helgen! twilightsmycken och "vanliga" smycken.

jag nämnde ju något om mina postrar, för det var någon som undrade hur den som jag vann såg ut. Denna finns (bland andra) på discshop och heter "bella and edward poster". (namnet borde vara rätt)
den är inte mega poser som edwardpostren är, den är enorm!

den är fortfarande inte upphängd, vill ha ram till denna! tack för tävlingen Anna!



nu sitter denna väldigt dåligt på väggen + att det är häftmassa överallt, jag borde rama in denna också. för övrigt så var det denna som jag fick av tjejerna när jag fyllde år! tror att de köpte den på gallerix!

som ni ser, inte upphängd. vill rama in denna med. detta är då en liten plansch. finns på gallerix.

när jag ändå var igång att ta kort så tog jag kort på min twilighthylla.
heh, tror inte ens hälften av sakerna står på hyllan, för det får inte plats. så jag måste skaffa en till!
men i alla fall, ett liitet urval. (se bort sälen och den halva nallen! Bukovski är det bästa)




som ni ser så är inte "så länge vi båda andas" där, beror på att min moster har den hemma hos sig!
som sagt, allt är inte med. sitter lite mini-postrar här och var med. löööve twilight!

har du några bilder på ditt twilightrum? eller är det något som du är extra stolt över som du vill visa upp? maila dem så lägger vi upp dem här om det önskas!





p.s, har ni sett min nedräknare för eclipse? hittade den på www.robertpattionson.se, tror inte att det är den "officiella" men åh så glad jag är!

/ sandra






andra advent
Publicerat den

just nu är jag så skoltrött och jag känner inte för mycket, alla har ju dåliga perioder och ja..  jag kommer ta en bloggpaus, inte så länge men några dagar ialla fall.

uppdatering: jag bloggar igen!

 fick en fråga om jag kunde visa postern, jag har inte tid att ta kort och så, och den sitter heller inte uppe. kan rekomendera gallerix som har billiga megapostrar. bl.a en på edward och bella-edward.

det går fortfarande superbra att beställa smycken från mig. jag kollar mail och kommentarer som vanligt.

hej då på ett tag, sandra

 




'
Publicerat den

lyssnar på new moon tracket, och ska strax börja med matten :)
psykologin är äntligen klar! bara lite biologi med sen då innan man lägger sig.. kul söndag va?

tur att new moon är så bra så man orkar med! :)




två filmer
Publicerat den

kom hem alldeles nyss från stan med ida! åkte in vid tolv iden för att se luftslottet som sprängdes. den var skitbra, men ettan är fortfarande nummer 1. efter filmen så fick jag ett infall, jag ville se new moon, hon med och vad gjorde vi då? betalade biljetterna och satte oss för att se den så klart! fy f*n vad jag längtar tills filmen kommer ut och till eclipse, 208 dagar kvar. kul om det blir midnattsvisning då med, vi får hoppas på det.
   jo en sak till, en tjej i min klass skrämde vettet ur mig, men hallå? gubben i luftslottet är ju hems! klart jag blir rädd när en människa som kommer fram (snabbt!) till mig. puh.

så, bara en kort del av min dag.


-> tack för alla kommentarer kring mina armband! /sandra



Information
Publicerat den

Bra att veta om mina smycken:

Mina smycken är hundra procent handgjorda. materialet jag köper ska vara nickelfritt enligt dem.
jag rekomenderar er att inte utsätta smycket för fukt, samt behandla det väl. det vill säga, under aktiv aktivitet bör det inte användas.

om något skulle gå sönder så kontaktar du mig, ibland kan det vara "fabrikationsfel" på den del av smycket, och det kan då inte jag stå för. även om det är stort som litet kontaktar du mig.

Bra att veta om tillverkning:

jag som sagt, gör allt själv. jag gör ditt armband efter din önskning, de armband som ni ser på bild kan användas som grund. när jag fått bekräftning från dig gör jag ditt armband. i de priser som står ingår frakt, om det inte sägs annat.  (jag måste fått din betalning innan jag kan skicka smycket)

Bra att veta vid betalning:

en del föredrar att skicka pengar via posten. Detta går bra, men om brevet med pengarna i kommer bort så är det postens fel, och jag kan inte stå för det förlorade brevet. jag kan då inte heller göra/skicka ditt armband. detta är av säkerhetsskäl som jag gör så, annars skulle man kunna säga att jag man har skickat fast man inte har det.

om brevet kommer fram till er, men ni ser att det är öppnat och i brevet ligger det inte någonting, det som ni beställt finns inte där, så kan jag tyvärr inte skicka ett nytt. återigen, säkerhetsskäl. ni kan ha fått armbandet men, ni säger att ni inte fått det. jag skickar nytt och så wips har ni två. därför kan jag inte skicka ett nytt till er vid uppbruten förpackning.




hoppas ni förstår att detta är regler som jag måste följa. annars så skulle detta inte fungera över huvud taget. om du har några frågor på allt som rör min smyckestillverkning, betalningar, m.m så svarar jag gärna på dem.

när du fått ditt armband är jag tacksam om du skriver en kommentar till mig så att jag kan visa för andra att jag faktiskt skickar armbanden, och att jag är seriös med det jag gör.




påminnelse
Publicerat den

kort inlägg om en påminnelse för beställningar. just nu är det många på gång, jag måste få svar från er innan jag kan börja tillverka dem! många har mail obesvarande, är tacksam om ni svarar på dem så fort som möjligt, dels för eran egna skull.

tack till er som har beställt, betyder otroligt mycket. håll koll under bloggen de sista två veckorna innan jul. då det är dags för mig att tacka er på speciellt sätt!



bella look-a-like armband
Publicerat den

iiiih, jag är superglad! ni vet det s:t bracelet som bella har i twilight? jag har ett sådant nu. var i stan igår och köpte ett. det vet inte om bilderna är exakt de samma, men väldigt likt är det i varje fall. pasasr perfekt också. då så, efter mina ord så får ni dömma själva:

  bilderna på armbandet är dock inte så tydliga ;)



gick också in i en alldeles för snygg affär med väskor. och jag kunde inte hålla mig.. expetiten var verkligen.. duktig på att sälja. egentligen så gillar jag inte när de kommer med sina komentarer " åh, den är väl fin" eller " det är ju sådant bra pris, och så har den ett innefack också, så inte någon kommer ner med sin hand i väskan" asså hallå? hur visste hon att jag har blivit av med en av mina plånböcker (min friis förövrigt) ? eller att jag är en väskfantast! hur som helst.. väckan fick föja med mig hem.. och vet ni vad? allt det hon sa stämmer så in på den väskan. sedan kan jag trösta mig med att jag inte köpt en väska på väääldigt länge. senast var nog för minst fyra månader sedan. märket är ju inget speciellt som ni ser.



fråga mig inte varför jag fotade den på golvet! för jag vet inte själv. haha



imorgon är det fredag, och bara ca två veckor kvar till avslutningen!
har jag sagt att vi ska teckna "tänd ett ljus" på avslutningen, om vi kommer med?

funderar på att ändra min design helt, någon som vet någon bra? :)

be safe , sandra



Normala Personer vs Twilight Fans
Publicerat den

var inne på thetwilightsaga.se och såg detta, HAHA skrattar jag bara. kände att jag (som tillhör twilight fans) måste lägga upp detta.


vilken sida står du på?  



Normala Personer: Litar på sina lokala meteorologer för en väderprognos.
Twilight Fans: Förlitar sig hellre på Alices framtida prognoser.


Normala Personer: Säger Oh my God (OMG).
Twilight Fans: Säger Oh my Edward (OME).


Normala personer: Går till en psykolog för att berätta om sina känslor.
Twilight Fans: Vet att Jasper redan kan känna deras känslor utan att man säger något.


Normala Personer: Säger håll käften annars ska jag visa dig hur man gör.
Twilight Fans: Säger håll käften annars ska jag be Volturi visa dig hur man gör.


Normala Personer: Tror att alla vampyrer är som Dracula.
Twilight Fans: Vet mycket bättre och absolut älskar Cullen vampyrer.


Normala Personer: Skriker ”HJÄLP MIG NÅGON!” när de blir jagade.
Twilight Fans: Skriker ”EDWARD RÄDDA MIG!” när de blir jagade.


Normala Personer: Blir nervösa/rädda när åskan går.
Twilight Fans: Vet att Cullens spelar baseball någonstans och att det troligen är Emmett som slår.


Normala Personer: Skulle välja en solig plats att åka på semester till.
Twilight Fans: Skulle åka till Forks i Washington direkt





Första december
Publicerat den

(har väldigt stela fingrar idag, så jag knappar knappt in rätt tangent, ifall det ser lite roligt ut alltså)

Där första december och det är kallt ute! några minusgrader är det allt, och man märker frosten i marken när man går. visst är det mysigt när man ser alla ljusstakar i fönstren? det tycker jag i alla fall. nu är det bara snön som fattas.

fick en avi från discshop idag. vet ni vad som är i den? jo, min vinst! kan ju visa er sen.

snart ska jag äta, följt av plugga.


angående armbanden så kan jag säga att det tar inte lång tid att få sina armband, OM inte posten har mycket att göra. jag skickar era smycken så fort jag fått pengar från er. Har ni frågor så fråga gärna!

sandra