update
Publicerat den

 Trodde inte riktigt det var så längesedan som jag skrev. Iaf, sommaren var den bästa hittils. Kunde inte fått en bättre sommar, dock saknade jag fisketurer med pappi. Vi tar väl igen det va? Jag förstår inte hur jag kan ha hunnit med så mycket som jag har gjort, trots att jag jobbade 80 %. Antar att man hinner ganska mycket när man är på bra humör och inte ligger i sängen, som jag gjorde förra sommaren. 
 
Turkiet! Där var det för jäkla varmt. Kl 14 en dag sa jessica "Står verkligen termometern på 56 grader?" Jag: det ser så ut. Det går ju inte att sola i värmen, vilket jag nu har bevisat med mina brännskador jag fick. Tacksam för att de inte syns nu så illa som det var då. Vi gick runt på turkiets gator på kvällarna och solade och badade på dagarna. Vilket var skönt. Dock inte lika skönt när jag hittade jessica 300 m bort, flytandes på havet med någon jobbig turk som vägrade lämna henne ifred. Utekvällen på tisdagen var ju minst sagt ovan. Men vi kunde göra det roligt ändå, tur det! Dom varma dagarna byttes snabbt ut mot kyligare dagar, och hemma väntade höstjackor (I mitten av augusti, INTE OK). 
 
Dom sista dagarna var jag hemma och bara tog det lugnt. Skönt att man kunde åka upp dagen innan skolan började för en gång skull. Den 26e började vi! Har hunnit avverka tre fester, en hemtenta, annat plugg, massor av pratstunder med Becka och någon stand-in sleepover, legat inlagd på sjukhus, gått på penicillinkur, ordnat inför Mikaelas 18 års dag, lärt mig the cup song och slappat. 
 
 
 Kemer / innan vi åkte och firade Julia / sten, sax, påse / från ett patientperspektiv