SISTA DAGEN 2010
Publicerat den

Nytt år och nya löften? Nja, inte för mig. Jag blir så besviken på mig själv när jag inte håller dem ändå. Ska fortsätta leva som innan och bara ge liite extra nu det sista med skolan. Har ju ingen matte så det ska nog funka. 

Vad händer för er ikväll?
Själv ska jag tillbringa tiden med ett gäng härliga människor och så klart min underbara pojkvän. Vad vore högtider utan honom? Så ska in och fixa lite i stan för kvällen och sedan åker vi mot Sandared för att förbereda.
tror denna kvällen blir väldigt rolig!
Hoppas ni får ett riktig rolig kväll och GOTT NYTT ÅR!

long time 2
Publicerat den

Fick en fråga om jag inte bloggar så ofta.
Svaret är väl enkelt, jag bloggar när jag har något intressant att skriva om. Vilket jag inte har nu. Borde ta tag i bloggen mer och uppdatera med bilder från allt som jag gör. För jag sitter ju inte bara och ugglar, även om det kanske låter så. Vi hörs helt enkelt. Vi hörs.>
Publicerat den

Shit. Jag är så dålig. Har inte ens önskat er God Jul. Hoppas ni hade det bra i alla fall. och att ni får ett gott nytt år.7 timmar.
Publicerat den

Kan ni fatta? Tog 7 timmar att sammanfatta alla jäkla sidor. Inte nog med att jag har 9 A4 sidor jämte mig, så har jag en jäkla huvudvärk. tack, tack biologin.Rubrik j*vel
Publicerat den

En sak kvar att göra innan lovet kommer. Ett stort fucking Biologiprov. Vet inte hur många sidor det är, tappade räkningen efter 89. SEN är det lov. tack gode gud. Det skulle kommit för två veckor sedan, då hade det varit ännu bättre. Efter lovet har jag ett stort teoriprov i massagen. livet är bra. 

Är det bara jag som känner att mina inlägg är helt onödiga och innehållsfattiga?Mikas
Publicerat den

vet ni vad jag skulle gjort i torsdags?
Fick en inbjudan om att åka upp till STHLM och få en nyårssminkning som skulle filmas och visas upp på 3tjejer.se och expressen. Jag tackade nej, min dumma idiot! Fast skolan fick gå före. fan, det kunde varit min enda chans. så besviken jag är på mig själv nu.... ÅH!Ny design!
Publicerat den

Ser ni min underbara fina design? Den bästa jag någonsin haft på denna sida! Tjejen som gjorde den är hur gullig som helst, klicka er in till henne nu! http://whatabeautifulworld.blogg.se/
Hon gör gratisdesigner och en del kostar. Så snällt av henne att erbjuda något så fint!
Tack för min design (:some pics
Publicerat den

Bild 1 och 2: God Pralin UF är ett gäng i min klass som tillverkar/säljer dessa bröstpraliner. 12 kr går oavkortat till Bröstcanserfonden. Så gilla deras sida nu! 6 praliner kostar 39 :-
Bild 3: Sådan där bild man bara tar av farten. Man kan ju tro det är en gunga, men det är bara Borås ljusslingor som inte sitter som de ska.
Bild 4: Min kära Eclipsebox!hands and apple
Publicerat denMina händer. Tycker bilden är ganska cool! Tack Emma för att du tog den.
Var och såg Borås Lucia idag. Två av mina vänner är med. Saknar dem så mycket!
Som ni märker så skriver jag inte så mycket längre. Har inget roligt och skriva, vad säger man bloggtorka? Kanske blir det bättre när jag skaffar ny design.två och ett halvt år.
Publicerat den

För två och ett halvt år sedan så var det den 11 juni 2008. Det var en tidig sommar, men varm. Jag minns inte så mycket från den dagen. Men jag minns att vi satt vid datorn och bestämde oss för att gå det vanliga gamla varvet, skänsta´ rundan. Klockan var runt sju när vi möttes. När vi hade suttit vid datorerna hade vi varit två ensamma själar, men när vi kom tillbaka var vi ett. 

Aldrig hade jag kunnat tro att denna dag skall ha blivit en av de mest minnesvärda dagar i mitt liv. Aldrig skulle jag ha kunnat tro att denna dag skulle komma att betyda så mycket för mig. 

Jag vill bara säga en sak till; Jag älskar dig Christian, av hela mitt hjärta.new in
Publicerat den

Köpte detta för ett tag sedan, eller några veckor sedan. kan inte bestämma mig om jag tycker om det eller inte. Det känns ibland som det är lite för mycket? Iaf, det skadar väl inte att ha det här hemma.

Jag håller på drunkna i alla läxor. så ni vet.photo;
Publicerat den

Fotat av mig. ta inte mina kort.


Dagarna rullar på, långsamt. Lovet kommer snart. Vilket är tur.Forever 21
Publicerat den

Vet ni hur bra den klädkedjan är? och vet ni något ännu bättre? Jo, den finns nu i london vilket betyder att vi inte behöver beställa från USA. frakten blir 60 kr och vi slipper tull! Så Jäkla Bra! Nu vet jag vad jag ska göra på fredag!


så snabb och meningslös uppdatering!
nu blir det helt klart sängen för mig. God natt!ordered.
Publicerat den

Jag kunde inte hålla mig. Älskar klänningen!
Klickade hem den idag, så förmodligen får jag den på Tisdag/Onsdag.
Den kanske är lite för kort? Men vad gör det, tunna strumpbyxor och så sitter allt perfekt. Om storleken passar.


Bäst jag sätter fart med matten igen.
Kanske ska ta och fota allt nytt jag köpt? Får väl se. Först matte.En klänning kanske?
Publicerat den

Mocha Lace Cut Out SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Full Lace Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM Red Velvet Cup Dress SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM One Shoulder Frill Dress SEK 389, Rare Fashion - NELLY.COM One Shoulder L/S Dress SEK 299, John Zack - NELLY.COM
Snyggt från Nelly, 299-399 kr.
Kanske ska man ta och klicka hem en sådan här klänning till julafton? eller nyår? gillar 1, 2 och 3:an skarpt!
Idag blir det en lugn Söndag. Tänkte ta tag i matten och räkna som en galning.
Hoppas ni haft en bra helg!''''''
Publicerat den

Jag är så trött på skolan. På alla jäkla läxor som trycks upp i näsan på en. Men vad ska man göra då? Alla lärare vill ha sina prov i slutet av december, det fattar ju jag med. Men min studiemotivation är nere, den har aldrig varit så här som den är nu. Jag bryr mig inte ens längre, man är stressad konstant. Vem sa att trean skulle vara lugn? En fråga: Vart fan höll du hus under det året? Inte kan du ha varit närvarande i varje fall.


Känner att det här är hårda ord. MEN det är min blogg, mina tankar. so, live with it.
Sen så ligger jag efter med kommentarer, förlåt.