Feather
Publicerat denDen här tatueringen får mig vilja föreviga detta vackra tillsammans med ordet "free".Forever 21
Publicerat den

Nu sitter jag med datorn i knäet igen, måste köpa ett lap-top bord snarast!

Allt bra med er annars? Mitt liv rullar framåt. Ny vecka imorgon och det är väl kul. Funderar på att beställa från forever 21. Nu äntligen när de har kommit till Europa! Är grymt sugen på att åka till götet med, kanske tisdag när vi slutar tidigt? Ska väl fråga min vän!>
Publicerat den

Någon gång skall jag väl känna att jag har lyckats? Någon gång ska jag väl få känna att jag är den enda flickan på jorden som någon speciell person lever för? Någon gång behöver komma snart. För jag är så trött och orkar inte längre. Jag vill må bra och jag hoppas att träningen hjälper mig med det! Får la börja läsa böcker annars. Igen.
Hoppas ni mår bra i alla fall.Robsten
Publicerat denBeach
Publicerat den

We♥it
En kommentar, smycket som sitter i hennes bikini ska jag ha i min i sommar. Ska ta och beställa en baddräkt nästa vecka!>
Publicerat den

Fattar inte varför jag inte skrivit något sedan 17 januari. och när jag väl skrev den 17 januari, så jade min mamma sin födelsedag. Det borde jag ju ha nämnt här! Jag har ju trots allt Världens Bästa mamma♥

Idag är jag riktigt taggad på att köra ett friskispass, tur att jag har bokat in ett imorgon! Aerobic blir det då som förövrigt var skitkul. Ni borde ta er till närmsta förening och köra, det var det roligaste på länge!
not so far away
Publicerat den

Tänkte att jag skulle uppdatera idag!
Jag är på ganska bra humör förtillfället. Känner att det kan bero på att jag faktiskt skaffat Friskiskort! Jo, det är sant och ni hör rätt. Jag känner mig otroligt taggad på att få köra några härliga pass med mina vänner. 

Just nu känner jag att jag inte saknar någonting. Kanske ett jobb dock. Och lite bättre koll på framtiden, men det skall vara fixat innan fredag! 

förresten, släng in din blogg så jag kan läsa den!Söndag
Publicerat den

Imorgon är det Måndag och i natt är det Golden Globes Awards. Det är väl olyckligt, att Sverige ligger efter 5 timmar (tror det är fem timmar denna gången) och att vi får se galan på natten. Synd att jag inte är sjuk, har sovmorgon eller bor i USA. då hade jag nog sett den.

Nu ska jag in och ta en dusch. Vi hörs väl någon gång framöver.Make me run fast
Publicerat den

Köpte dessa idag, kände att det var väldigt behövligt. Gillar den svarta färgen ihop med det starka rosa. Förresten, skaffat friskis kort nu, så nu ska det tränas! Ja, jag vet. jag hade ju kunnat ha det här som nyårslöfte men då skulle det inte blivit av. Har väl insett att mina viskan timmar måste bli mindre och att mina friskis timmar borde börja. Känns rätt bra ändå. 

you can't count on me
Publicerat den

Ja vad ska jag säga? Jag är klar med Matte D. Så skönt. Ingen mer matte tills jag börjar högskolan stavas u n d e r b a r t. Ska bara se till att bli klar med kemin, och allt är komplett. 

Måndag. Första dagen i skolan för detta året. Måste väl säga att det gick rätt bra ändå. Jag klarade av att gå i de 65 trappstegen x antal gånger utan att bli andfådd och jag och mina vänner tog en sväng ner till viskan. Perfekt.Saknad.
Publicerat den

Att känna saknad är aldrig roligt. Att höra ens hjärta skrika efter en varm famn är fruktansvärt jobbigt. Just nu saknar jag min pojkvän, väldigt mycket. Att ha varit tillsammans en stor del av lovet har sina nackdelar och detta är den värsta. All saknad som man känner när man plötsligt är ensam. Den värme och kärlek man inte längre finner. Det är sjukt vad jag saknar dig, helt underbart sjukt.

162931_1622312089950_1600913969_31356922_7404488_n_large
Kärlek från wehearit.Andra söndagen detta året
Publicerat den

har precis gjort klart massagen för idag. Även om detta är teori så är det roligt och det funkar att läsa det, utan att jag behöver tvinga mig själv till det. På tal om massage så skulle jag behöva en nu. En ordentlig pettrisage på latizimus Dorsi, och lite på erector spinaes nedersta del. 

Fick hem mina nya klänningar från HM. Älskar dem, även om den ena klänningen kanske var något för stor. Tror jag ska beställa mer nästa vecka. Kläder kan man inte få nog av. Visar er när jag får det andra som jag har beställt.
Hoppas ni får en bra fortsatt söndag!It's the dessert baby, the dessert.
Publicerat den

Jo, men visst hade vi det bra. Älskar den första bilden, verkligen älskar. Emma ska ha all cred för fotograferingen!>
Publicerat den

Det är dryg två timmar kvar tills jag ska åka till en vän för att avrunda lovet. usch, vem vill avrunda ett lov? Jag har inte hunnit ha lov än, jag har precis vaknat! jag har inte hunnit med, eller nej. Jag har inte orkat ta tag i skolan, pluggat så mycket som jag borde ha gjort. Inte varit tillräckligt mycket med mina vänner, Inte varit tillräckligt mycket hemma. Inte varit tillräckligt mycket med min pojkvän. Antar att det är det här som kallas ångest? När man bara ser allt man borde ha gjort och inte det som man faktiskt gjort. 

Hur som helst, ska snart göra mig i ordning och bli upphämtad av pojkvännen!
Hoppas ni alla har en bra lördag.

P.s Grattis Emma, så glad att jag valde teckenspråk! D.sVart att se på
Publicerat denDe var väldigt sena till PCA. Men de kammade hem fyra priser:
Favourite Movie actress - Kristen Stewart
Favourite Movie - Eclispe
Favourite Drama - Eclipse
Best On Screen Team - Eclipse. 

04.09
Publicerat den

Klockan är 04.09.
Jag har tittat på den dumma skärmen sen halv 2 och jag har inte sett en gnutta av Rob eller Kristen. Jag börjar tro att allt är riggat. People's Choice Awards är inte så dumma att de inte visar gänget från Twilight. Åh nej.