30 augusti
Publicerat den

Hejsan!
Tänkte att jag skulle ta upp det här med bloggen igen. Tänk för två år sedan då jag skrev inlägg flera gånger om dagen, vart tog den tiden vägen?
Idag är det den 30 augusti och jag har avslutat tredje dagen på BMA. Denna veckan och även nästa är det nolle-P då vi välkomnas på ett minst sagt udda men bra sätt till skolan. Igår fick vi uppdraget av fadderiet, "servera oss med bullar och mjölk, röd kulör", som vi utförde idag. De fick sina bullar och jag hoppas på att de andra grupperna får genomföra sitt uppdrag med.
Imorgon väntas en fulsittning, en sittning men med "vanliga" kläder. Spännande och jag hoppas inte det resulterar i matkrig. Then I'm out of here. Skolan börjar inte förrän nästa vecka och det känns helt okej. Längtar också tills vi får våra snickarbyxor så vi kan känna oss som riktiga studenter, lite symboliska är de ju trotsallt ;)
- SSvar på fråga:
Publicerat den

Fick en fråga om hur lång Christian är (?). Han är 184 cm lång, jag är 173 cm. 

Kan passa på att uppdatera bloggen lite. Jag har flyttat till Linköping och vår lägenhet är helt underbar! Veckan i turkiet var otroligt varm och dagarna i sthlm gick alldeles för fort. Lägger upp bilder snart, roligare att läsa en blogg med bilder ;)