X/52
Publicerat den

Att sova 17-20 har visst sina nackdelar, kl är 01.30 och jag är inte det minsta trött.

London med min fina syster var helt fantastiskt. Trevliga britter överallt som talade engelska, massa shopping och goda middagar, tunnelbana och dubbeldäckare, värkande fötter och ett superfint hotell var inte det som gjorde resan. Att bara få vara tillsammans med Mikaela var det bästa. Det är sällan som vi gör något tillsammans, och ofta när jag kommer hem på helgerna är det redan inbokade saker som hindrar oss från "ben and Jerry's" kvällar. Hon är med sin pojkvän och jag med min och mina vänner. Men denna gången var det bara vi och jag hoppas att det blir ett annat land nästa år!

Just det, någon idiot på Twitter påminde mig om att det ENDAST ÄR TVÅ månader kvar till julafton... *unfollow*
40/52
Publicerat den

Tolv veckor kvar av året. Som tog vägen var? Har haft Ida på besök hela veckan vilket var sjukt nice. Rätt självklart att det är gött när någon tar hand om en själv när man har feber och halsfluss. Har varit sjuk sedan Turkiet och det enda jag vill är vara frisk i en hel vecka. Hoppas denna antibiotikan slår ut de jävlarna i halsen.

Annars har jag väl klantat mig rätt rejält. Har hållit det hemligt för Mikaela att vi ska till London sedan juli. Två dagar innan hon ska få reda på det - vars reaktion jag skulle filma - försäger jag mig. Hon ställde frågan men den inövade repliken svarade jag "efter jag varit i London då ska vi väl ses" .

Typiskt mig. Aja, glad blev hon iaf.