WHERE DID THE SUMMER GO?
Publicerat den

Hur kan det redan vara vecka 31? Nyss var det vecka 26 och sommaren hade precis börjat. Tiden verkar aldrig ha gått snabbare. Sommaren har i alla fall varit s j u k t bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar - Sponatana utekvällar - Bio - Torsdagskvällar - Varberg - Smögen - Liseberg 
 
Känns bra att veta att sommaren inte är slut än. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 28/52
Publicerat den

Varberg i tisdags med Boman var så lyckat! Så skönt det känns att bara åka iväg, Hon och jag som vi alltid gjorde innan jag flyttade till Linköping! Vi solade, badade (en gång, havet är ju svinkallt), åkte till tre toppar, spelade mini-golf och käka GOD mat på hamnpiren! När vi satte oss i bilen så vi båda - detta gör vi om minst en gång till i sommar. 
 
 
I helgen var jag hemma i Linköping. På fredagen gick jag över till Becka för att käka god mat. På lördagen shoppade vi, åt sallad vid domkyrkan, var på bosses två gånger, och käkade god mat med hennes pojkvän och hans kompis på Överste Mörner. Fotbollen va på i bakgrunden, galet fin kväll! Efter detta drog vi hem och spelade spel, självklart vilka som vann! 
 
mina fina vänner
 
 
 
 Beställda
Publicerat den

Var en sväng på stan med Jessica igår. Käka sushi för andra gången i mitt liv och är fortfarande inte helt okej med att äta rå fisk. Fick kväljningar av tanken men det borde väl gå att lära sig äta det? Var inne en sväng på scorett och såg ett par "fakade marenas" i gulglitter. Bestämde att jag skulle köpa dessa till kvällen. 6 timmar senare åkte jag och Ida in till torsdagskvällen och drog förbi scorett, självklart var de SLUT. Satte mig framför datorn nu och klickade hem ett par, tack mammi ♥ 
 Train 'till you drop
Publicerat den

Har kommit in i någon period där jag tränar flera gånger i veckan OCH tycker det är kul. Hoppas att det fortsätter så här och att resultat kommer att synas. Har även starka funderingar på att köpa proteinpulver - var i hela friden har jag fått denna tanke ifrån? - som komplettering. Imorgon väntar ett spinningpass eller gymmet!