VFU avklarad
Publicerat den

VFU:n har nu nått sitt slut och en vecka full av laborationer väntar. Jag har haft en mycket bra VFU och lärt mig så mycket nytt. De två första dagarna var mer eller mindre kaosaktiga, men vid dag tre började jag komma igång ordentligt. Två veckor har gått snabbt och jag hoppas att dessa tre veckor som kommer går lika snabbt dessa ock, men att jag faktiskt hinner utföra någonting dessa dagar. Tentorna närmar sig så det är dags att ta tag i plugget ordentligt nu.VFU
Publicerat den

Har klarat av tredje dagen på mn VFU. Tycker att det hittils har gått bra. I början var jag livrädd för att göra fel, men det har lagt sig nu. Analyser av glukos, CRP, urinprov och Blodstatus har blivit lite av min specialité. Att sticka människor har jag fått göra, och det är riktigt kul! Kort sagt, att arbeta som BMA i primärvården verkar mycket roligt!
Nu blir det till att fixa kvällsmat!---
Publicerat den

Ska bara rycka till mig, sen bloggar jag igen.Back
Publicerat den

Efter en mycket bra långhelg är jag tillbaka i Linkan. Dagarna hemma har gått otroligt fort och jag har haft det riktigt bra. Fredagen bestod av chill i soffan med familjen och systerns BF. mysigt. på lördagen drog jag och Jullan till Götet, där shopping, skratt och got mat upptog hela dagen. Visar lite senare vad jag köpte. Söndagen var även den en slappardag och SOLen gjorde att man kunde sitta ute. Måndagen, plugg och sedan häng med töserna. Först kortege, maxi, hem och äta sen utgång. Utgången vart ju inte så lyckad. Tydligen skulle hela Borås ut på harrys/XoY så det vart inget mer än en kö. Träffade dock lite gamla klasskompisar, trevligt.
På tisdagen träffade jag en så efterlängtad vän, ingenting har förändrats mellan oss. Saknar!
Idag har jag då solat, har fått färg, så nu har jag ett par shorts insolade. Fint. Imorgon är det skola som gäller, TENTAN NÄRMAR SIG.
ps. avskyr designen, ändrar till helgen. chao!