BUH!
Publicerat den

hahahha, jag vet inte om jag ska skratta! det måste vara christian som har sagt D.D som förslag. det där "asså" och "lagom diskret" används lite väl ofta av dig. om det inte är du så är det skrämmande!

hursomhelst, har ni sett många barn som vill busa? inte jag! riktigt besviken. jag önskar att någon kom och knackade på min dörr och så skulle jag öppnat och väntat på deras "bus eller godis?". jag skulle varit tyst och sen bara... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!! haha det skulle varit så KUL! aah, jag vet min humor är lite udda (;

nu ropar syrran, hon kan ju varken steka eller hacka. så mvg-barnet i hemkunskap måste hjälpa till. (lätt betyg, så satsa på det!)

ska visa bilder sen. om inte ikväll, så blir det imon! :)designnamn
Publicerat den

funderar på att skaffa en ny blogg med bara de smycken som jag gör. men jag har ett litet problem. vad ska min design på de smycken jag gör heta? det måste vara unikt. hehe, har du något förslag så får du gärna skriva en liten kommentar! skulle bli så glad :)


jag orkar inte sätta mig på bussen (vill ha körkort nu) men jag måste nog. usch. så tråkigt, helt själv också!

nu har jag bokstavsstansar och sifferstansar! :D ni ska bara veta vad jag ska göra med dem! ni får nog se snart :)

hursomhelst så måste jag äta något nu. heh, vi hörs!

(mina läsare är bäst♥)christian
Publicerat den

när jag tittade runt bland dikter, hittade jag denna. den tillägnar jag dig Christian.
jag önskar att det var jag själv som skrivit den, men jag känner att den är för oss.  

Dagarna kommer
dagarna går,
jag älskar bara dig
och jag hoppas du förstår
Det finns en dröm
och vi lever i den.
Jag tackar dig för
att du står vid min sida,
kärleken mellan oss
kan ingen riva.
Dina ögon av kristaller
och ditt hjärta av guld,
jag hoppas du vet
att jag gör allt för din skull.
Jag hoppas du vet
att du är allt för mig,
förstå älskling
jag skulle dö för dig.
Jag säger alla
världens vackra ting
Jag ska alltid
för alltid vara din...
vill ha lejon och lamm berlock
Publicerat denhar ni sett?! vilken otroligt söt berlock och kan det bli mer twilight än så? ååh, vad jag vill ha den, så synd att jag hittade den på ebay... fast det går ju beställa till sverige. åh vaad jag vill ha! mest för att den betyder så mycket!

suck. varför bor man inte i usa? då hade jag säkert redan haft 10000 !
just nu skulle jag göra vad som helst för att få lejon/lamm berlocker!

ingen som har sett sådanna berlocker? i så fall får ni ett armband om ni köper dem åt mig, som ett litet utbyte.  (vet att jag redan har sagt detta men det tåls att upprepas)


kemin är klar och jag slappar. hahaha, vi hörs ♥ längesedan jag gjorde ett hjärta... hmm...plugg-
Publicerat den

är inte det dåligt, plugg över ett lov? uscha då, kemilabb. nu ska jag skynda mig att göra klart den så jag kan fixa med smyckena istället. det kommer bli så bra om jag lyckas! :)

har ni läxor över lovet?
I love (apple) vampires
Publicerat den

kollat mailen, läst twilightsidan, svarat på beställning, smsat Ida och nu kan jag blogga. tänkte lägga upp någon bild på dagens lilla shopping! köpte twilighttröjan på gina tricot, ni vet den som jag bloggade om igår, sen så köpte jag underkläder, dde är dock inte med på bild ;), lite nya saker som berlocker till smyckena.. sen en ställning, eller nått, till några av mina armband och någon mer liten prydnadsak till rummet!

vet att bilderna inte är de bästa, men orkar inte lägga ner så mycket energi på det just nu, även om bilder säger mer än ord.hursomhelst. tröjan. eller t-shirten rättare sagt. passa på alla ni twilight/vampyr stollar där ute, fanns riktigt mycket för oss! fanns bland annat något där det var en likanande text fast på engelska, glöm killar, vampyrer ska det va eller nått sånt. fanns linnen och en t-shirt med fangs, huggtänder! så det är bara välja och vraka!

 

inredningstokig som jag är så köpte jag detta! dock inte kronan och glasskålen, och alla de andra sakerna. med det längst fram köpte jag. kan nog bli bra om jag får till det :)!

sammanfattningsvis så hade jag och Erika så sjukt kul idag! det är synd att man inte träffas oftare! saknar dig redan!

nu ska jag ringa christian, hoppas ni haft en bra onsdag! :) hörs vi ikväll tro? ja vi får väl se!
what would I do without you?
Publicerat den

 

vem skulle inte vilja ha dessa ringar? jag skulle absolut vilja ha en sådan, dock hade jag inte använt den.
jag har hört att det finns folk som förlovar sig med dessa ringar. haha kul, fast det skulle jag nog aldrig göra. däremot tycker jag att det är gulligt om pojk och flickvänn delar ;)
ringarna finns att boka på discshop, 299 kr. billigt tycker jag, synd att man måste vara 18 att beställa. har använt mig av mamma och pappa så många gånger nu på kort tid, så njaa.. ska nog inte fråga... finns även i guld, då för alla team jacob fantaster.

gjorde kemi, men kom inte så långt. får fortsätta med det imorgon!

imorgon blir det in till stora stan, Borås (skit stor stad!), med vännen Erika. får väl se vad jag kommer hem med!
kanske skor, eller tröja?

nu ska jag fortsätta slappa och njuta av lovet! sen klockan nio blir det house!

 
'-
Publicerat den

tack vare en läsare så laddade jag ner mozilla firefox. gick in på min sida och fick se att bloggen inte var på det sätt som jag vill ha den! tråkigt. min slide har fått något spel annars är det nog inget.  men men, huvudsaken är att ni kan läsa! (även om jag inte gillar detta)

så nu vet ni att:
min blogg visas bäst med microsoft explorer


och google chrome och mozilla är inte de bästa! säg gärna till i fall du upptäcker något mer som du tror inte ska vara så! :)ny beställning!
Publicerat den

aaw, snart får jag hem the twilight journals på engelska! äntligen!har ni sett att på gina tricot finns det en tröja med " I love, där love ett äpple) vampires  ?
den va ju snygg i alla fall.. fast det känns liiite barnsligt att använda den, fast varför inte, sätta upp sakerna på väggarna verkar ju funka ;) hahha.
prova min tur
Publicerat den

nu ska jag prova min tur. tänkte vara med i en tävling. den är på www.thesquare.blogg.se denna länken. eller sidan. och det är www.discshop.se som sponsrar. oj, glömde nästan säga att man vinner en poster! ;) hihi, vi får väl se hur detta går! men jag håller min tumme :)ny
Publicerat den

så designen på bloggen är ny. den visas dock bäst med windows, inte google. där ser den konstig ut. mozilla vet jag inte dock, funderar på ladda ner programmet. har hört att det ska funka.

igår kväll var jag på bio med c, vi hade det super mysigt! i alla fall så hade jag det<3
han är perfekt, c är perfekt, bästa pojkvännen som finns<3 love you a lot :*

idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. men jag ska nog börja med en prommenad i skogen. för det är ju där jag bor, vid sjön och skogen. toppen..

vi ses lite senare! ha en bra tisdag :)

(p.s lämna en kommentar innan du går så jag kan besöka din blogg! skulle vara kul att se vilka det är som är inne på min blogg, för ni är ganska många, i alla fall för mig!(:  d.s)-
Publicerat den

kommentarerna krånglar, så om ni har skickat något som ni vill att jag ska se, så får ni gärna skicka om dem!
blogg.se är så segt nu för tiden! tråkigt.
betalsätt
Publicerat den

lite krångligt kanske, så jag lägger upp hur jag tar emot betalning igen!

det finns två sätt (tre), om inte du och jag kommit fram till något annat.

1. användning av internettbank
2. inbetalning via bankgiro
(3. hjälp av förälder)
4. skicka pengar via posten

1. användning av internettbank:

du får mitt kontonummer, personnumer och blir tilldelad en siffra av mig. har du internettbank så förstår du säkert vad jag pratar om nu.

2. (3) inbetalning via bankgiro:av en sådan här lapp använder du dig av. när du skickar din beställning till mig, så kommer du få dessa uppgifter om står på blanketten. du kan hämta en sådan här hos banken och den lämnar du sedan in till banken. för att få den inlämnad tillkommer det en avgift, vet inte hur mycket den är på, men den är inte stor.  (3) dina föräldrar får dock sådanna här hemskickade till sig, och de betalar inte vid insättning.


4, skicka pengar till mig via posten:

det fjärde alternativet är att du skickar pengarna till mig via posten i ett kuvert. Jag kan tyvärr inte ansvara för om pengarna inte kommer fram. kommer de inte fram så beror det troligtvis på att posten har slarvat. dock tror jag inte att det är så vanligt!

min adress får du av mig i mail, jag skickar armbandet till dig när jag har fått pengarna.


så här skickas ditt armband:

jag skickar det omvirat i skyddspapper, så att det inte ska skadas! (man kan aldrig veta hur posten behandlar sina paket)en organza-påse, en liten "bok" (personlig hälsning), och såklart armbandet! (ersätt ordet "design" med det namnet på det armband du vill beställa)

 allt i påsen!fyra olika betalsätt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.

hoppas att ni förstår lite bättre!

som vanligt, frågor lämnas via kommentar eller mail ( blandminaord@hotmail.com )


 sandra
välj dina twilight-berlocker till ditt armband!
Publicerat den

jag har kommit på en ny idé, anledningen till den är att det ska bli lättare för dej att välja ditt armband och få ihop det på det sätt som du vill. jag gör som sagt på detta sätt för att jag själv skulle vilja att det fanns något sådant här! detta är något som jag kommer prova på för att se om det fungerar. vissa berlocker går som sagt inte att få tag i och finns i ett få antal, "först till kvarn" gäller, de är märkta med en stjärna*, (var medveten om att de med stjärna också kan ta slut snabbt i affären.)


Priserna på armbanden kommer variera (men räkna med från 100 - 200 kronor) eftersom att det beror på; hur många berlocker du vill ha, vilken typ av kedja du väljer, och om du vill ha övriga pärlor på ditt armband!


om du undrar vad det du valt skulle kosta så kan du maila och fråga mig! du mailar mig även vid övriga frågor eller om du vill beställa :)


1. bestäm kedja, a, b, eller c
2. storlek på ditt armband (cm)
3. bestöm dina berlocker
4. ev: tillägg av enklare pärlor, i färg blå. (annan färg kan funka)

1. bestäm din kedja och längd:

 

från vänster, a - b - c
(glöm inte ange storleken i mailet)


3. välj dina berlocker:
bilden ovan:

längst upp, från vänster: motorcykel, paraply, "något gammalt" -strazz sten
mitten, från vänster: crystal heart, ballerinaskor*, Bellas wedding ring, nyckel, öppenbart hjärta* (foto-plats)
längst ner, från vänster: fågel, Edwards ring, baseboll, snöflinga*

bilden nedanför:

krymp-plast hjärta. välj din ditt favoritcitat, (max 30 tecken)
(vill du ha två hjärtan går det bra, dock kommer det förekomma 10 kr extra)

 

4. ev tillägg av pärlor:

vill du ha dessa pärlor på ditt armband, kommer det bli 20 kr extra.
observara att det på bilden inte är exakt antal.som sagt, maila mig vid alla frågor eller vid beställning, kom ihåg, först till kvarn*

betalning sker via bankgiro eller inbetalning till mitt konto!
(se i kategorin "det du kan beställa av mig" hur man betalar med bankgiro)


kontakt:
blandminaord@hotmail.com


hoppas att denna idé uppskattas bland er! :)


// sandra19 <3
Publicerat den

oj, det va länge sedan det var jag uppdaterade! har inte varit hemma så det är anledningen!

i torsdags så hämtade jag mina biljetter! :D
jag var så otroligt glad, och är fortfarande! det ska bli så kul!

ja, jag fick ju hjälp av en tjej att boka dem. (tack igen!) på skolan funkade inte min inloggning, eller christians så jag var galen. jag kunde inte boka biljetter. sen då, eftersom det var demokrati vecka så skulle vi på föreläsning. då fick jag ju sitta där. samtidigt så messade hon som hjälpte mig, och sa att hon kunde boka! ja flög upp i taket, och kompisarna skrattade åt mig. helt galen var jag. men åh, nu har jag dem!

så den 19/11 åker jag och ida åtta mil till göteborg och har våran livs kväll. kan ju passa på att säga tack till pappa som faktiskt hämtar oss två på natten! nu är det bara att hålla tummarna så att det inte blir några prov den 20, heh, men det kommer jag klara i så fall! energin från filmen kan man leva på länge!

 

har ni läxor över lovet? eller hur många har lov nu?

ja, vi har lite läxor, matte och kemi då. usch, men det ska väl funka!
ska nog fixa lite nya armband idag! kolla in på min blogg sen ikväll igen så at du inte missar att få hem dem till dig! :)

 Edward and Bella bracelet

(tänkte lägga upp en bild på hur det ser ut när du öppnar paketet du fått av mig, den bilden kommer ikväll eller under morgondagen)
helt borta
Publicerat den
jag är så snurrig, verkligen. så glad och så, så nervös! detta ska bli så kul och tack vare pappsen så kommer vi hem! han förstår hur mycket jag vill det här! otroligt snällt av honom! denna dagen har varit helt fantasktisk. biljetter, tack vara en ängel och en new moon- bok från posten, kan det bli bättre än så här? nej, det kan det inte. är helt överlycklig.

sista inlägget för idag. imorgon väntar fysik och psykologiprov! och en mycket glad sandra, med biljetter i hand! (om hon i borås vill ge mig dem)

 
midnattsvisning, twilight + new moon!!!
Publicerat den

jag vet inte vad jag ska säga!! är så himla glad just nu!!! aah, fatta jag fick biljetter!!!

HJÄLP JAG VET INTE VAR JAG SKA TA VÄGEN!!! (överreagerar inte!!)


Till dig som hjälpte mig!

du är nog en av de finaste människor jag någon sin träffat.
det är absolut inte många som skulle göra det som du gorde för mig!
jag är så himla tacksam, och ett tack är inte tillräckligt!
'
Publicerat den

SKIT OCKSÅ, KAN INTE TÄNKA KLART.
En månad!
Publicerat den

idag är det en månad kvar tills premiären av New Moon. det är verkligen inte långt kvar nu. jag minns i somras, när det var månader kvar. usch fy! november ska komma nu, fortare! sen en annan sak, jag ska på premiären, oavsett vilken stad jag hamnar i!


 varm eller kall?

ni vet väl om att anteckningsböckerna på svenska finns i borås nu va? jo då, verkar som om alla bokaffärer börjar ta in dem. synd att engelska inte är lika populärt. men det verkar som om affärerna har fattat att det är twilight som gäller! äntligen. såg också att true-blood boken finns nu med. kul kul!

ikväll är det house på tv:n, så det ska jag inte missa! nu måste jag dock plugga och skicka iväg lite saker!

angående armbanden, tänkte lägga upp hur det paket du får utav mig ser ut. lite roligare för då vet man vad som kommer :)
mikaelas armband
Publicerat den

mikaela, min syster hade födelsedag för någon vecka sedan. så hon fick ju bla ett armband, så i brist på bilder och något att göra så lägger jag upp designen här.


detta armbandet heter därför mikaela,

jag har inte funderingar på att börja sälja detta än. men vem vet? jag gillar twilight- fronten mycket. du glömmer väl inte min efterlysning? ;)


jag ska nog börja fixa mig för natten. törstig är jag oxå, men oboy (bästa drycken) löser allt!
och du, innan du går från min blogg, lämna ett litet avtryck så blir jag "over the moon"! (måste vänja mig vid engelskan, då går det bättre att skriva literary analysis.

sov gott / sandra


p.s saknar dig ♥!
fysik, psykologi
Publicerat den

Aaaah, det är så rörigt i psykologin, men samtidigt väldigt roligt. Man lär sig otroligt mycket och det bästa är att du lär dig för att det är intressant. så om någon av mina läsre funderar på att läsa psykologi så rekomenderar jag det starkt, även kravet på koncentration är stort. sen fysiken. jag blir så glad om jag får godkänt på provet. visst, det är dåligt, men fysik B är svårt. så jag håller min tumme :)

En tjej undrade hur mycket armbanden kostar, mellan 200-250 är då svaret. (finns i kategorin, som ni kanske sett (; )

allt för stunden!

någon mer är jag som längtar till 20 november? längtar ihjäl mig snart!!
usch, klockan är bara 19.40!
Publicerat den

denna dag har varit, eller är seg. har ju hunnit med allt. fysiken är klar för idag, skulle ju kunna göra lite psykologi faktiskt. engelskan måste man vara på humör för, och det är jag inte just nu för mina händer vill inte skriva, hihi.

satt och tittade egenom min almancka, denna vecka är det demokrati vecka i skolan, det roligaste som händer då är att vi ska grilla skolledningen! egna datorer hoppas jag kommer tas up! jag har lov vecka 44 och hela den veckan är tom! hjälp! jag gillar att ha mycket att göra, usch! så är den helt tom! och syrran ville inte åka till sthlm, jag menar vem tackar nej till något sånt?

jag ska ju börja med mitt nya projekt. jaa, det ska bli spännande! tänker inte avslöja det än, men twilight är med i bilden! (så klart!) jaa.. jag har väl inte så mycket mer att säga bara att det pågår en efterlysning på min blogg (kolla några inlägg ner) !

nä, nu tjatar jag onödigt igen. god natt och hej då! :)

 
'
Publicerat den

så här stor läpp har jag nog aldrig haft innan. det ser ärligt talat ut som om jag har fått en rak höger. perfekt till skolan. stackars c, han har inte sett mig än!

men annars var gårdagen kul hos Erika T!

jag ska faktiskt snart börja plugga. har verkligen inte någon lust med fysik, men snart kommer helgen! den har precis varit men ändå.


hörs senare!good day'
Publicerat den

ni vet mina armband? jag var på magnolia idag och de hade nya berlocker! så kul! jag kan avslöja att det var med en motorcykel, heh. jaa och så var det något annat. så nu ska jag väl fila lite mer på designen för de armbanden. superkul! jag är fortfarande på jakt efter lejon och lamm, det finns ingenstans! eftersom jag så gärna vill ha det så kanske vi kan göra så här.

Efterlysning!

har du möjlighet att köpa berlocker med lejon och lamm, som du kan skicka till mig, så får du ett eget twilightsmycke från mig, direkt hem till din brevlåda. som ett litet utbyte! gör allt för att få sådanna berlocker!

har också beställt New Moon- the complete illustrated movie companion, som förhoppningsvis kommer dympa ner i min brevlåda nästa vecka!

sammanfattningsvis, denna lördagen får godkänt av mig.
med denna
Publicerat den

bild,  säger jag god natt till bloggen och till alla underbara läsare!

 '
Publicerat den

ska få iväg ett mail angående en beställning. till dej som ska få den så kommer det så snart som möjligt!

nu la jag till en sån där räknare. det är la konstigt att jag inte kan få till det med mellanrummen! längtar sjukt mycket till den 20 november nu.
jag har sett det snöa
Publicerat den

ja, för nu har även snön kommit till borås! om ni inte har hört namnet, så kanske ni vet att det regnar mest här i hela sverige. i alla fall så tycker vi det. nu har det gått över till regn och på marken så vilar fem centimeter av slask. mysigt för fossingarna. eller inte..

fick en fråga innan om jag säljer mina smycken. Javisst gör jag det! följande armband, på följande bilder kan man för tillfället beställa hem, från mig. om det är något i smycket man inte tycker om, eller det är ett helt annat av de smycken som jag gjort som du så gärna vill ha, så kan man säga det till mig, och så får vi se om det går att lösa! förmodligen så går det.


"Edward and Bella" bracelet:

 


"heart with wings" bracelet:
 
 (finns bara ett fåtal kvar.)

Crystal heart twilight, bracelet:


under kategorin "det har kan du beställa av mig", finns all information som du behlver veta!

har du frågor?

kontakta mig då via mail, blandminaord@hotmail.com, eller så skriver du en liten kommentar :)

 

kram från Sandra
paket
Publicerat den

kolla vad som fanns på posten till mig!


 


 heh, synd att den inte var "äkta".så nu är min dag gjord, nu orkar jag med plugget! tack posten och mamma :)

wiie!
Publicerat den

(ska låta som om jag är asglad!)

har ni sett vad jag har fixat? om ni inte har det så har ni förmodligen hört att trailern sätts på automatiskt (mindre bra) på min blogg :) tycker det är kul att jag faktiskt har lysckats få till något i den spalten över huvudtaget. denna är ganska liten, men jag tyckte den var finast. så det fick bli den. heh, det stora fina (eller inte) mellanrummet ska jag försöka ta bort. är inte så bra på det dock..

nu måste jag duscha, sen blir det den wannabe twilightserien, true blood. twilight äger den så hårt.

//sandra
hosuetid
Publicerat den


Vad gör ni? själv tittar jag på house!
sen ska jag sova, så detta blir sista inlägget för mig ikväll.

sov gott alla, dröm om alla småkryp ni mött, citat från ? clara vet! hahha

// sandra
'
Publicerat den

så, nu ser det inte längre ut som jag skriker ut allt i "arkivet" längre. färgerna blev lite annorlunda. jag är fortfarande inte helt nöjd, men glad för att jag fick in mitt bildspel! wiiee, duktiga lilla jag! det måste vara tack vara alla engelska och matte lektioner!ops!
Publicerat den

ni måste ha kul. nu har jag lagt in min slide som ni kanske ser. det ser lite rörigt ut tycker jag, men jag hoppas att jag ska få ordning på det. heh, det ser ju skit ut! tänkte ändra förgerna också.. ska nog börja med att ta bort versalerna, det ser så skrikit ut. ska ta det lugnt, vill inte att bloggen ska försvinna helt och hållet. heh, lycka till, till mig själv!
hmm..
Publicerat den

hrm.. ursäkta utseendet på bloggen, är inte så duktig på detta. själv håller jag tummarna på att inte krascha min blogg.twilightbesatt
Publicerat den


vet ni vad jag vill göra nu? läsa breaking dawn♥, men jag kan liksom inte. man blir ju helt fast i det man läser och jag kan verkligen inte sluta! är det bara jag som är besatt? heh, nej typ hela världen är ju det, men det känns ibland som man är den enda som tjatar om twilight och edward hela tiden. stackars alla som är runt om kring mig, men jag är besatt och det går inte att ändra på.. (sidospår) hur som helst. läsa, just det. ah går inte, twilightbesatt, säger allt. det är ialla fall kul att jag kan ta mitt twilightintresse in i mina smycken. och samtidigt dela med mig till alla er :)

idag har skolan varit lugn, först matte, sen tecken, sist biologi. skön dag. skyndade mig hem för att titta i brevlådan efter en avi från posten, men nej nej, min efterlängade bok kommer nog inte rikigt än. new moon collector´s edition väntar jag nämligen på. sen ska jag beställa lite mer saker, men det är ju slut! åh, så tråkigt.

ikväll på tv är det house. hoppas detta avsnittet blir bättre än det förra. det var kasst. ärligt. vad jag pratar strunt, bara babblar på. annars gör jag inte så mycket. borde sätta mig med fysiken, men jag orkar verkligen inte... inte idag.. jag vill ju läsa! haha, nej nu får jag lägga av!

slut på fler ord.
Måndag
Publicerat den

egentligen så borde jag inte skriva detta nu, har ju matteprov imorgon. Därför ska jag vara duktig och göra det nu! jag funderar på att ha en liten tävling på min blogg. Kanske att ett armband skulle uppskattas?min slide'
Publicerat den
tråkig söndag,
Publicerat den

usch, finns det någon som verkligen gillar söndagar? själv hatar jag dem. helgen är slut, och ny vecka ska börja. värsta dagen på hela veckan. precis som alla söndagar, så ska jag plugga idag. matte matte matte...
var hos christian igår till idag. vi har alltid så mysigt<3 det är 16 månader idag, han är den bästa i hela världen<3

jag skulle ju visa armbanden idag, bilderna blev väl kanske inte de bästa. men ni står nog ut med det :) 
jag vet inte riktigt, men påminner det inte lite om New Moon? vad tycker du?


tittade i tidningen innan och fick se...förstår ni vad det betyder?! det är inte långt kvar nu!  även om det suger att vänta...

vad tycker ni om armbanden förrästen? hope you like it'lörday
Publicerat den

har suttit i några timmar och gjort nya armband. riktigt nöjd faktiskt. tyvärr hinner jag inte lägga upp bilderna idag, ska träffa christian nämligen. så jag lägger upp dem imorgon, vilket jag lovar!

nu ska jag göra mig iordning. hoppas ni får en bra lördagskväll! vi hörs helt enkelt imorgon. sandravet ni?
Publicerat den

jag var iväg för en liten stund sedan i en smyckesaffär. (konstig mening!) då hittade jag två saker som jag har trott varit svårt att få tag i, men så låg de där i var sinn kopp! fantastiskt kul! ni kanske minns duvan och snöflingan? så hur som helst så kan man få det i sitt armband också! nu vet ni det ! 

kolla i kategorerna; "mina smycken" och "det du kan beställa av mig" för mer info!fredag!
Publicerat den

nu äntligen är det fredag! veckan är slut och helgen har precis börjat! underbart. min helg kommer bestå av mycket plugg. vi har faktiskt matteprov på tisdag. lite nervös... ikväll ska jag träffa tjejerna och imorgon christian. för vet ni vad? på söndag är det 16 månader ♥ jag kan inte förstå att det har varit du och jag så länge. det känns som vi alltid har hört ihop, att det alltid har varit vi! ååh, vad jag gillar honom! ♥ du betyder så mycket christian!

kanske inte behöver påminna er, men nu kan ni beställa mina armband om ni skulle vilja :)2 timmar och 2 minuter lång!
Publicerat den

fattar ni?! vi twilightnördar är överlyckliga nu! New moon kommer bli två timmar och två minuter!!!
min dag är gjord!
superglad är jag!!
ny kategori!
Publicerat den

Nu har jag en ny kategori ("det du kan beställa av mig"), det är där du hittar de armband som du kan klicka hem!

idag fyller min syster 14 år! grattis grattis :D har gjort ett armband som kommer komma imorgon på bild här på bloggen. hinner tyvärr inte ikväll. måste göra klart engelskan! så nu ska jag gå, kanske hinner ett inlägg ikväll. vi får se, men du? du glömmer väl inte house ikväll klockan nio? det är superbra!
Äntligen!
Publicerat den

(OM du är intresserad, kan det vara bra att läsa egenom alla punkter!)

nu har jag gjort tre stycken olika designer som finns tillgängliga ett tag, som du har möjlighet att köpa. jag gör en liten guide för hur du kan köpa ditt armband.

1. fråga dina föräldrar, det är alltid bra och de kan hjälpa dig med betalningen, (se punkt 3)

2. du mailar mig och säger att du är intresserad av att köpa. i mailet ska du ange namnet på den produkt du har valt att köpa. de här finns att välja mellan:


Edward and Bella bracelet, 210 :- (tian för porto)

reglerbar storlek
två ringar, bella och edwards
hjärta som du kan öppna
nyckel, paraply (i forks regnar det) och baseboll
tvp citat brickor.

  armbandet är reglerbart i storlek.


  hjärtat är öppet och du kan sätta in en bild på edward eller bella om du skulle vilja.

 "today is the first and last day of forever" citat från breaking dawn.

 Edward <3 Bella

 man ser det inte så tydligt, men på ringen så står det "I love you"Heart with wings bracelet, 210 :- (2 stycken kvar)

Uppdatering: berlocken hjärtat med vingar finns ej längre, dock finns silvriga mindre/större.

reglerbar storlek
berlock, hjärta med vingar.
baseboll, paraply, nyckel.
två ringar- bella och edwards
två brickor med citat.


Twiligt crystal heart, 200 :-

reglerbar storlek
paraply, baseboll, måne och stjärna
kristall hjärta
två ringar
3. fyll i en sån här lapp (se bild) lämna in till banken. det är nu dina föräldrar kan hjälpa dig då det kostar en liten summa att lämna in den på banken. du betalar med kontaner till banken när du lämnar in den. din mamma eller pappa kan skicka in en lapp de med, då utan avgift.


 

som ni ser så har jag fyllt i lappen. mitt kontonummer får ni när ni mailar mig. det är viktigt att ni skriver erat namn och det "smeknamn" ni får av mig. detta är för att jag ska se att det är du som har betalat.


4. när jag har fått bekräftelse på att ni har betalat kommer jag att skicka det smycke ni har valt.

jag rekommenderar:

viktigt att veta är att smyckena är handgjorda.
mina smycken bör inte användas när du är jätteaktiv, (idrott).
jag rekommenderar er också att inte använda utsätta dem allt för mycket för fukt. de vanligaste smyckena ska man inte ha i badrumme eller liknande (detta gäller även för de smycken du köper i affär).


Angående "heart with wings bracelet" så finns det två kvar. berlocken, hjärtat med vingar, finns inte längre att få tag i.Hoppas att ni tycler att detta var bra! har du mer frågor? maila mig!


// sandra


INFO INFO
Publicerat den

Nu har jag skickat mail till alla de adresser som jag har fått! har du inte fått något mail, men ändå är intresserad, så kan du maila mig eller lägga din adress i kommentarsrutan!

jag håller på med armbanden och ni ska förhoppningsvis kunna köpa dem vecka 41.

imorgon (söndag) kommer jag lägga upp de olika armbanden och döpa dem, så att ni lätt ska få det ni vill ha, självklart så står priset då med. Jag kommer också visa här på bloggen vilket (vilka) betalsätt som jag använder mig av. det jag kan säga nu om armbanden är att jag tycker att de är finare nu, har köpt lite andra berlocker som passar mycket bättre till twilight, hoppas ni också kommer tycka om dem!

funderar även på att göra matchande armband, men vi får se hur det blir med det. just för tillfället så är det armband som gäller.

Viktigt att tänka på är att armbanden som tillverkas av mig, görs av glädje. jag kommer tillverka dem så länge jag tycker det är kul. jag säljer dem för att jag vill dela med mig av mina smycken, främst till alla ni som gillar twilight lika mycket som jag, men även till er som bara gillar dem. jag vet själv hur det är när man hittar ett armband och så är det allt fört dyrt, eller för långt bort för att få hem till sin brevlåda. så nu hoppas jag att jag bidrar lite till er med!

som vanligt, har du frågor? maila mig!


// sandra
Lördag"
Publicerat den

så nu är matte så gott som klar. det är något tal som inte är klar dock.

Nu äntligen så ska jag sätta mig med armbanden! ska bli roligt! har ju sett fram emot det hela veckan. jag ska också skicka mail nu. så besvara dem gärna! vi hörs i mailet :)
!
Publicerat den

dålig uppdatering jag vet! jag måste bara sätta mig med matten först, sen ska jag lägga upp allt!magnolia
Publicerat den


just nu hatar jag engelska, i fall ni vill veta. kommer verkligen ingen stans.

jag var på magnolia idag, fick tag i mera saker som jag ska ha till armbanden! ska börja göra dem i morgon. så som det ser ut nu så kommer armbanden vara färdiga inom snar framtid! :D *glad*

En påminnelse till er som vill beställa, skicka din mail eller maila mig. annars hör jag av mig till er som jag har fått kommentarer ifrån på just lördag!

blandminaord@hotmail.com

//sandra