Regn
Publicerat den

var på stan idag och hittade lite saker. tror ni inte att det fina vädret blev till åska och regn? jo självklart blev det det. allas fossingar blev blöta och folket sprang runt som virriga kycklingar, alltid lika kul att titta på folk. haha nä nu ska jag läsa, inga långa inlägg här inte. ha det bra bloggen så hörv vi sen.



Söndag
Publicerat den

två ord, solat och Badat. det har jag gjort idag, bor vid sjön och det är ju tur :) jag har i alla fall blivit brunare, vilket är snyggt, fast syrran leder STORT, men hon fuskar, har ju varit i lysekil. men men nu ska jag smörja in mig.




lördag
Publicerat den

känns inte som Lördag alls, för då brukar jag ju vara med dig ... men inte idag...

var på liseberg igår med min pojkvän <3 vi hade det mysigt och kul, även om inte jag vågade åka allt... jag är ju stolt att jag klarar balder. haha.

´mer om det sen, nu ska jag ut!



SOLA SOLA sola
Publicerat den

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG

det är vad jag har gjort hela dagen. och igår. i måndags var jag ju med christian i österlen. väldigt fint där faktiskt. fast havet hade jag gärna struntat i. är uppväxt vid sjö så jag föredrar sjön. havet luktar bara alger och det är inte så populärt
hos mig.



.

första stoppet, underbar utsikt. fråga mig inte vart vi var. har ingen koll -



så söta, de var nära, ungefär en halvmeter ifrån mig. men (kv) ack så söta.




andra stoppet, christian har tagit det. jag var inte där. skulle tagit den stig som du.



tredje stoppet, eller något, kommer inte ihåg vad stället kallas, men fint var det i alla fall. havet (och lukten) var där och utsikten var fin. vill bara säga till Christian att du var finast av alla dem där.



innan vi åkte hem, var vi här, ale stenar. sådan fin, och nu skriver jag det inte bara utan det var verkligen himmelskt där. man ville bara lägga sig i gräset och mysa...

detta kort var det sista kort på österlen som visas.



som sagt, idag har jag solat och varit i stan med min syster, köpte en bikini på JC. tyvärr kan jag inte visa er en bild. men den va svart med ränder.

smörjade in mig med sololja för att förhoppningsvis få en brunare färg. men det verkar som om inte jag kan bli brunare än så här, synd jag som vill vara JÄTTEbrun.

imorgon blir det torsdagskväll och bio, på fredag? LISEBERG :D


// sandra
















..
Publicerat den

två punkter från pryda min rubrik.

haha, jaa Christian, vi var med varandra<3 gilar vara med dig, som du kanske förstår..

nu sitter jag och skriver på Christain dator, han läser så... tangentbordet är jag inte van vid så mina bokstäver hamnar kanske lite var stans.

Idag har jag inte gjort alls mycket. var med  pappa min först i knalleland, där jag lämnade tillbaka min alldeles för stora klänning som inte fanns i mindre storlek. :( så typiskt mej... sedan åkte vi iväg.
som sagt nu är jag hos C och hoppas att vi ska lägga oss snart, annars kommer inte jag att komma upp ur sängen. upp sex, okej det är inte så tidigt, men jag har sommarlov! haha det kommer att bli kul i alla fall :)

// sandra



Midsommar
Publicerat den

Denna dag kommer jag inte fira på något speciellt sätt. jag ska bara till Christían och äta med hans familj :)

gårdagen var väldigt rolig tjejer! det är så kul vare gång vi gör något, ni är bäst!<3
synd Ida att du inte kunde vara med, du måste skynda dig hem för vi saknar dig!

Hoppas att ni alla får en superbra midsommar!




själv så gillar jag inte jordgubbar (vet är konstig) men pussas är ju inte fel! ;)



..
Publicerat den

äntligen funkar det, det var något fel på sidan imorse, aja nu är det fixat.

en sak som jag måste bli bättre på är defenitivt rubriker, måste skaffa fantasi.

idag har jag inte gjort så mycket. tycker att syran kan komma hem nu, haha fast det gör hon ju in än, kanske om någon vecka, men visst saknar man henne en aning. eftersom ja lider av akut-bild-uplägg så tar jag en på henne, hmm, hoppas denna blir bra. (hon är mindre än mig, så ni vet).

min syster min egna lilla modell.


Nu ska jag göra något annat. Christian lär ju inte höra av sig. men men .. det är väl livet?



Tisdag
Publicerat den

just nu sitter jag i min säng och fördriver tiden. för ungefär en halvtimma sedan så kom jag hem från Christian. han har lagat mat till mig, det va jättegott, du är duktig christian:) Ida B, läser du dettta så var det ganska svår mat, så du  inte säger något annat. hahaha. så det är ungefär vad jag har gjort oodag, eller aah lite till fast inget nämnvärt.

igår var jag ju med Erika i Gbg. jag hittade en klänning och en kjol, fast kjolen var i M, men det gick ändå för man skulle knyta skiten, så det blev ganska bra.

14/6- 08 gick du bort. du lämnade kvar en stor sorg efter dig. jag hade haft dig i så många år och helt plötsligt var du borta. jag fick dig när jag var liten, jag minns precis vad jag sa när vi valde dig. jag minns allt. jag minns din doft hur len du var och hur gosig du var. du gav mig så mycket. med tiden så växte vi båda, och vi båda blev äldre. minnena har jag i mitt hjärta och några har jag försökt spara på bild. men vi båda vet att de bara finns där, man kan inte fånga de speciella ögonblicken på bild. men det kan fortfarande vara tryggt att ha dem hos sig. du var mitt första, och du var speciell. du kommer alltid att äga en del av mitt hjärta. skulle man öppna det så skulle man se alla vackra minnen med dig. tänker på dig. saknaden är stor. men du har det bra nu. det vet jag. du finns här vid mig, och du finns i himmeln. det har jag känt.

// sandra




Måndag
Publicerat den

första dagen på sommarlovet och jag ska äntligen shoppa :D aah, min favorit hobby! (när man har pengar) ska dit med Erika och det ska bli så kul, för det va så länge sedan som vi sågs. hoppas jag hittar mycket klänningar, för det får man inte nog av ;)


sandra



Sommarlov
Publicerat den

äntligen är det sommarlov, jag trodde aldrig det skulle komma när jag började natur förra året. men så igår gick man finklädd till skolan, i ösregnet och sa hejdå till sin klass. visst kommer jag sakna dem alla, och man kommer nog va lite rastlös utan alla böcker. haha, illa jag vet! hursomhelt så ska jag göra detta till den näst bästa sommaren i hela mitt liv, men då måste jag ha Christian med mig... du är mitt allt<3



sandra




tolv månader
Publicerat den

Till Christian

Den 11 juni 2008, när klockan var ungefär sju, så blev du och jag ett. I åtta månader hade jag väntat på att denna dag skulle komma, och nu var den där. Du anar inte hur mycket jag ville och önskade att jag hade mod till att göra. jag var så feg, så feg att det var nära att jag förlorade dig. Men så kom den dagen, när vi sa att vi skulle ut och gå tillsammans. Vi hade gått en bit och plötsligt sa vi det. vi var ett. Både du och jag visste att vi var ihop sedan någon månad tillbaka, men vi vågade inte erskänna det. Du anade inte hur jag kände för dig, och hur jag känner nu. Det är känns fortfarande som om jag svävar på moln. jag kan fortfarande känna det pirret i magen, det pirret som gjör mig så glad. Jag kan fortfarande bara vilja hålla om dig, och varje dag är saknade stor. Att inte få vara i din närhet gör ont i mig. Det finns så mycket som jag skulle kunna säga, men inte finner ord för. Kanske är tystnaden allra bäst. tack för denna tid. Jag kunde aldrig tro att jag skulle få vara så här lycklig.  jag älskar dig mer än något annat. Du är mitt allt...


din sandra



SISTA DAGEN
Publicerat den

och det ska bli så skönt! har precis lämnat in det sista idag, ni vet labbrapporterna?
idag har jag varit med Ida och Clara, vi har alltid så kul, och imorgon så ska klassen få smaka på muffins och kolasnittar. det blir gott. så har jag fått reda på samhällen idag med, MVG! *glad*.

ne, nu orkar jag inte skriva mer. ska ringa Christian <3

sandra



tre dagar kvar
Publicerat den

nu är det bara tre dagar kvar till lovet, och vi har bara tre saker kvar i skolan. engelska och två labbrapporter. skönt skönt.

kom precis hem får skolan. Ma B nationella fyra timmar. hoppas hoppas...

dett är till Ida...

han var dum mot dig, och du är inte värd det.
vet du varför?
jo, för att du är den bästa kompisen som finns,
du har allt Ida. man kan prata med dig om ALLT, bara så du vet så
finns jag alltid här för dig. kom ihåg det.

sandra




Söndag
Publicerat den

Just nu sitter jag på mitt rum. har öppet mitt rumsfönster och hör moppeder åka utanför. luften är så frisk. och jag längtar efer mitt underbara lov, som jag får på fredag!

idag har dagen bestått av härliga timmar med killen min och matteplugg. hoppas verkligen att det går bra imorgon på nationella. från ett till fem. ja...

har inte så mkycket och säga mer nu. jo en sak till...

Tack älskling <3


sandra




Lördag
Publicerat den

bara så ni vet så är jag inte bra på att komma på rubriker. denna var i och för sig extrem, men ni får vänja er vid det ;)

vad händer idag?.. hmm. jo jag började ju dagen med att städa mitt rum och min garderob. ni förstår, under veckan så samlas det massa kläder i mitt rum, för att jag har stora problem på morgonen vad jag ska ha på mig i skolan. så man byter out-fit några gånger innan man går, och för att hinna med bussen så hinner jag inte hänga in dem. så det brukar jag göra varje helg, fixa fint i garderoben. mycket trevligare att gå in i den då :)

efter min städmani så åt jag mat. efter det ringde jag till Christian, och sedan började jag med matten. nu pausar jag bara, tänkte göra en polisanmälan på min stulna plånbok. hade mycket pengar i den, och plånboken var en Friis!! åh, så arg och ledsen blev jag. alltså vem är så dum och snor någons plånbok!? aah, tycker synd om mamma och pappa med, fick ju pengarna av dem... skulle köpt klänning och skor o massa annat fint... :'(

så snart så ska jag anmäla det till polisen, måste bara vänta in pappa, så att allt blir rätt. aja. det är vad som händer nu.

ikväll då? springa och träffa Christian <3




Ett år sedan
Publicerat den

ett år sedan som jag slutade 9:an, som jag lämnade min klass som inte var någon klass egentligen. det var riktigt synd faktiskt. man pratade inte ens med alla. riktigt synd.
anledningen till att jag kommer ihåg denna dag är att jag alrig trodde att jag skulle få se honom igen, eller prata med honom. det var så hemskt. jag harde sabbat allt verkligen. som tur är så blev vi ihop sex dagar senare, den 11 juni 2008. så många minnen.

skoldagen har varit lite smått jobbig. på schemat var:
samhällskunskap
teckenspråk
lunch
matte (som egentligen är fysik, fast läraren snodde el lektion av fysiken, så det skulle bli jämt, aja.)
kemi

från kl nio till halv fyra. den enda dagen vi går så länge till är en fredag, lite irriterande men det funkar.
samhällen var lika rolig som vanligt, bestod av en sjungande lärare och ett skämt med skolkarna i klassen. roligt roligt. haha ni skulle sett deras miner! sedan lämnade jag in min uppsats til läraren, hoppas verkligen att det hjälper mig till ett MVG. vill ha det i samhäll.

vi hade också sista teckenspråkslektionen idag, betyget är satt och jag är glad :)
lunchen, hmm inget kul hände...
matte bestod av tal, tal och tal... repetition inför nationella matte B på måndag. 
kemi, ytterligare en till kemi labbrapport som ska vara inlämnad på tisdag eller onsdag. 
så nu har jag ganska mycket att göra, matte B Na, två kemiinlämningar, och någon engelska läxa med. 
men men , har man valt natur så har man ju ;) är faktiskt glad att jag valde linjen. den är jobbig ibland men man känner sig så stolt, när man kan säga att man går natur. 

efter skolan gick jag, Ida, Angelica och Clara till Viskan. alltid lika mysigt med er flickor <3
efer en halvtimma var jag tvungen att gå, mamma o pappa skulle till ullared så jag följde med dem. hittade inte så mkt. mest lite underkläder. 

shit va jag tjatar! haha ni måste trötna, så nu ska jag gå, 

// Sandra



 




från "sandrasdesign" till "bland mina ord"
Publicerat den

så nu har jag bytt blogg. som det står i rubriken så hette min blogg innan sandrasdesign, men den tog jag bort. nu heter den istället bland mina ord, kan ju inte säga att jag är nöjd med namnet, men sandra och sandras och zandra och zandras och allt med sandra var upptaget! (väldigt många och, jag vet)

men men, detta får väl funka...

för övrigt gör jag samhäll, stor inlämning till imorgon, hellre det än prov. usch sandra inte gilla prov.

idag är det ett årsedan som jag var på balen med christian. jag minns den så tydligt. jag var hur nervös som helst och fick feber och allt. men den dagen betydde så mycket för mig. vilken tjej är inte rädd för att de inte ska få någon att gå med balen till? jag fick min drömprins och än i dag så tycker jag synd om dig, och jag ångrar den, jag skulle vilja gjort den till den bästa... hoppas på en andra chans i trean med min drömprins <3

det har snart gått ett år och fast än att jag inte kan så älskar jag dig mer och mer för varje dag. du är det bästa som hänt mig, glöm aldrig det...




Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den