Fredag
Publicerat den

Har precis varit hos Folktandvården i Ryd! Bokade tid, så nu ska jag gå till tandläkaren (vilket jag inte gjort på cirka två år). Dalsjöfors tandvård var inte bra alls. Glad att slippa den. Klockan 4 ska jag bege mig ner till centralen för att möta upp Emma som skall vara här hos mig tills söndagen! Åh vad mysigt det ska bli! Nu ska jag se till att plugga lite.
Kolla in det här söta klippet, haha så gulliga!Inredning
Publicerat den

Detta är bara några bilder på lägenheten. Sovrum och vardagsrum. Skall visa resten av lägenheten och mer detaljer en annan gång. Nu väntar idol!27 September.
Publicerat den

Tisdag och jag har inga lektioner, livet är allt bra. Man behöver sådant ibland för att orka med, ett avbrott i vardagen. Håller på att plocka och städa lite i lägenheten, ska ta bilder och lägga upp! Har fått förfrågningar från mamma om jag kan lägga upp lite bilder, så visst kan jag det.Jag just nu
Publicerat den
Nytt in
Publicerat den

Äntligen ska jag lägga upp lite nytt! Tre par skor och en tröja är ett urval!

Något mörka kanske och inte helt rättvist, men alla är från skopunkten. Har länge letat efter skor och gick in där av en slump. Ut kom jag med tre par skor, brukar inte ske. Speciellt inte från skopunkten! 399-499 kr.Kan Dee Design
Publicerat den

Jag har kikat in hos henne i många år och allt jag har kunnat se är en sådan otrolig utveckling. Jag minns när jag såg på hennes blogg då hon tecknade kändisar som porträtt, Nu designar hon kläder, målningar, väskor. Jag talar så klart om Sandra! Jag tycker hon gör så sjukt fina saker, varje plagg, varje liten sak har hon verkligen lagt ner sin själv i och det syns! Jag beställde hem en tygkasse - WILD SPIRIT - och jag älskar den. SÅ gå nu in på DEN HÄR sidan och sug in allt fint denna tjej gör!
Skall helt klart beställa mer från henne, nästa gång blir det linnet med de tre fåglarna - UNDERBART.
http://www.kandeeshop.se/sv/Måndag 26 september
Publicerat den

Som rubriken lyder, är det måndag. På något sätt känns det helt okej att det är just måndag, kanske beror det på att vi inte har lektioner på tisdag och fredag. Fredag vet jag att vår grupp sa att vi inte skall ses, vi får väl se om vi inte behöver göra det imorgon heller. Idag lovar jag att lägga upp lite saker som jag shoppat! Nu ska jag kila iväg för att fixa mig, äta och sedan cykla till skolan. Tur att jag träffar Nathalie, för jag själv hittar inte till salen den här gången.
Later, STAKE ME AWAY,
Publicerat den

 

Håller på med att läsa om etiska plikter, koder och människosyner. Tänker snart gå vidare på att läsa om livskvalitet. Tur att det är intressant, det går mycket enklare då. Klockan 4 är det dags att tvätta, mm kul.

Var i stan i fredags med Julia, riktigt trevligt som vanligt. Fick med mig ett par skor hem (igen...), en tidning, lite smörknivar och en tröja! Tänkte att jag skulle visa sedan. Har ju varit lite dålig på att lägga upp mina inköp, det är väl dags att bli bättre på det nu. Nej! NU ska jag fortsätta lyssna på Maggio och göra klart plugget för idag!

Later, s
iCrash
Publicerat den

Titta vad som hände min skönhet igår.. Tappade den när jag skulle ta telefonen till örat, jag som har varit så rädd om den.. ska skaffa glidskydd när den kommer tillbaka, hehe..Hot Chocolate'
Publicerat den

Steg upp idag kl 9.30, välbehövligt om man säger så. Gjorde mig lite varm choklad och ska sitta en stund med plugget. Har shoppat lite nytt som jag tänkte lägga upp på bloggen ikväll, hej så länge ♥
Har ni sett min söta mugg? Fick den av Min Underbara Mamma!Tillbaka i Linköping
Publicerat den

Då var man tillbaka till det nya livet igen.. Saknar mitt gamla så nu sitter jag här och gråter. Saknar Borås, Viskan, alla blå bussar, alla tråkiga människor som är livrädda för att sitta jämte en annan människa på bussen. Saknar det regniga vädret, Viskan, bäckäng och Dalsjöfors. Dalsjön, skogen och min familj. Saknad.BREAKING DAWN PART 1 TRAILER OFFICIAL
Publicerat den

FINNER. INGA. ORD.I want a fairytale horse
Publicerat den
Hem på fredag
Publicerat den

Sitter med boken "Att hantera det ohanterbara - om Coping /Gunilla Brattberg". Själv kan jag inte säga så mycket om den men en i basgruppen sa att den var riktigt bra. Så det får man hoppas på!

Kylskåpet är nu fullt igen så Christian borde klara sig över helgen. Jag åker nämligen hem för att träffa familj och vänner, OCH köra bil! Skämt å sido, jag saknar Dalsjöfors fruktansvärt mycket... och viskan med vännerna. På fredag är jag hemma cirka kvart i fem, pappa hämtar mig och sedan åker vi hem. På kvällen skall vi gå till Viskan för att prata, sedan handla inför kvällen. Känner på mig att detta kommer bli den roligaste kvällen på väldigt länge. Så på ett sätt gör det inget att vi har fullt upp i skolan, tiden går ju fortare nu när man vet vad som väntar + att det är värt att lida en aning för att få ha kul!Myskväll
Publicerat den

Har precis lagt ihop läxorna för idag. Det blev en sammanfattning på 5 sidor skrivet, vilket känns helt okej. Imorgon börjar jag klockan 13 och slutar 16.00. Tror jag åker lite tidigare dock, så jag kan sitta i biblioteket en stund innan.
Christian är ute och springer efter det blir det kvällsmat. Tände även lite ljus i lägenheten, kände att det var behövligt med lite mysfaktorer! Har blivit förskyld nu, inte bara halsen längre alltså. Vi får se hur länge den håller i sig, jobbigt att det gör en så hängig bara.
- S11 of September
Publicerat den

Kan inte förstå att det var tio årsedan som terrorattacken i USA inträffade. Jag minns så tydligt nyheterna på tv:n, alla hade extrasänt och bilder på the twin towers visades. Det var svårt att förstå att det var människor som gjort det, vilket vi också tog upp i klassrummet. Någon timma senare fick jag se att även det andra tornet hade träffats. Hemskt, alla tänkar till Amerika idag.8 september
Publicerat den

Då har jag läst mina böcker och svarat på de frågor så gott som möjligt. Man kan ju läsa hur mycket som helst, men som sagt så ska man begränsa informationen. Hade klockan varit 12 hade jag begett mig till stan en sväng, skall nämligen byta en tröja som jag köpte i lördags. Lite sent nu så det får bli imorgon då vi slutar tidigt. Ikväll skall jag iväg för myskväll med klassen och vi ska prova våra overaller! spännande. Nu väntar en dusch följt av mat!
-SSjuk // Ledig
Publicerat den

God morgon!
Känner mig sjuk, halsen gör ont och jag hostar. Lite feber har jag också, tur att vi inte har schemalagda lektioner idag. Tänkte sätta mig med plugget nu och fortsätta leta i mina böcker. Snabb update från mig, Hörs mot kvällen :)6 böcker
Publicerat den

Lånade med mig dessa böcker som förhoppningsvis skall ge mig lite information om vad jag söker! Vi har frågeställningen: "Hur skall Fabian öka sin delaktighet i hälsa, hur skall vi få honom att förstå?"
För att vi skall svara på denna fråga måste vi ta reda på lite saker först:
- Vilka grupprocesser påverkar Fabian?
- Vilka lärtekniker finns?
- Vad är Kunskap och vad är Lärande?
Lättare sagt än gjort, förstår att jag har mycket att försöka komma fram till. Självklart skall jag inte läsa hela böckerna, tur det!
- Vad är det för skillnad mellan begrepp och teori?Märken
Publicerat den

Har inskaffat mig 6 nya märken så nu har jag 7 stycken totalt! Fick inte tag på vårt programs märke men det köper jag på fredag. Känns bra att man har lite märken så man inte går med en "naken" overall.
Längst upp från vänster:
Linköpings universitet
Pub Örat - är vad det låter som
HG- ställe där vi bland annat kommer ha sittning
Café Örat - även detta vad det låter som
Consensus - vår studentkår!
Kalasmottagningen 2011 - event i Linköping
POP sensation - se något inlägg tillbaka.Nollans Statskamp
Publicerat den

Idag har varit en fullspäckad dag.började klockan 1 och håll på i basgruppen till 4. stannade kvar i skolan för att leta litteratur till klockan 5, då jag sedan åkte iväg med Rebecka och Anneli till stan för att äta på tacobar! därefter åkte vi till trädgårdsföreningen för dagen Nollning! På schemat stod statskamp, sjukt kul. Man får en lista på saker man skall hitta. Där mest utmanande och svårare saker ger högre poäng, ex: stavgång, hitta en fadderist. En hemköpspåse ger bara 1 poäng. Ni förstår. Vårt lag kom tyvärr 3:a av 4:a men vi hade sjukt kul vilket är viktigast. Därefter spelade vi kubb med vårt fadderi, sen bar det upp till HU för "gissa staden".
Imorgon är det dags för KALAS här i Linköping, och det tror jag blir riktigt roligt. Men först skall vi ha föreläsningar från kl 8.15 -12.00. KALASET börjar 14.00. Men vi tänkte köa för att vara först in, gratisprodukter är tydligen väldigt populärt.
Mums!

Nu skall jag fixa för imorgon, vi hörs då helt enkelt.
-SFixat
Publicerat den

Har nu till kvällen fixat med lite praktiska saker, så som ladda liukortet med pengar så att jag kan kopiera litteratur från biblioteken. Aktiverade också mailen, som äntligen fungerade! Har en upgift kvar tills imorgon: Komma på ett förbättringsarbete för mig själv. Alltså, något vi vill förbättra som skall dokumenteras och vara mätbart, under 7 veckor. Funderar på att välja något som har med kost eller träning att göra.
Imorgon börjar jag kl 13.00 och slutar 16.00, får nog räkna med lite arbete hemma sedan, men det skall gå fint! Tänkte att jag skulle fixa mig lite litteratur, även om det inte är något krav på litteraturen endast rekomenderad. Tycker att det är en trygghet och känner att det också kan vara roligt att ha en bok om etik och hälsa!
Märket som jag köpte på Pop sensation! Tänkte att jag kunde visa detta ;)
- Stillbakablick
Publicerat den

vad har du för inriktning på din gymnasieutbildning och vad vill du syssla med när du går ut gymnasiet?


svar: mitt första år på gymnasiet gick jag natur-ledarskap. nu går jag natur-natur, så man kan säga att jag gjort en kurs extra det första året. (ovesäntligt egentligen I know). när jag går ut gymnasiet skulle jag vilja komma in på en högskola med arkitektutbildning, tror jag. dock är det väldigt svårt. eftersom inredningsarkitekt är så otroligt populärt. om jag nu skulle misslyckas med detta så skulle det funka bra med ett jobb inom sjukvården. hjölpa människor gör jag gärna.. så kanske specialistsjksköterska.

men det finns ju så många yrken man inte vet. men så verkar det vara i nu-läget i alla fall.


Tänkte jag skulle uppdatera denna frågan! Ja, inom arkitekturen hamnade jag ju inte. Jag hittade inget bra program som matchade med vad jag ville studera. så Inredning får stanna som en hobby. Det blev inte SSK utan BMA, vi får se vad som händer nu... Om jag byter eller blir BMA:are ;)

Water For Elephants
Publicerat den

Fick hem den här idag! tog ovanligt lång tid. Beställde den i tisdags tillsammans med Eclipse och Breaking Dawn white cover. det brukar inte ta riktigt så lång tid som 6 dagar, men men, jag fick ju den i varje fall.
Skolan drog igång idag med inledande föreläsningar om HEL 1 - kursen. Denna läser alla studenter på HU, just för att vi skall få grunden i vårt arbete. Den handlar just om de områdena; Hälsa, Etik och Lärande. Man håller också på med PBL, en arbetsmetod som jag även fick prova på i gymnasiet. Att vi använder den nu känns bra, för det är just den metoden som man använder sig av senare i arbetslivet och på så sätt så blir inte arbetet främmande för en, man skall ju ändå ut och faktiskt jobba som BMA/SSK. HEL 1- Kursen verkar intressant och det skall bli skönt att få komma igång på riktigt nu. Bäst är så klart att man får studera på ett sjukhus och att alla som studerar faktiskt har samma intresse som en själv. jag tror att det kommer bli roligt och kämpigt! Hoppas bara jag trivs som BMA:are, annars får jag väl söka till SSK till våren :)God morgon!
Publicerat den

klockan är 08.00 och jag skall strax ta cykeln och cykla mot Nationernas Hus, där första föreläsningen är. Christian har dugga så jag är rätt nöjd med en föreläsning, skall bli kul att äntligen få lite saker att göra. Vill bara önska er en bra dag, hörs ikväll!iMac
Publicerat den

Ä-N-T-L-I-G-E-N har jag en iMac! Jag ångrar inte en sekund av denna skönhet! PC kan kasta sig i väggen, detta är riktiga saker, love it!

Skärmen är inte suddig, bara fönstren som syns i bakgrunden.Ny design
Publicerat den

- Som förhoppningsvis kommer vara ett tag. Gillar inte riktigt citatet i headern, men men.
Igår var mina föräldrar här och min mormor. Fan vad jag saknar min familj, satt och lipa i flera timmar efter de hade åkt. Sov till halv 1, kroppen är fortfarande utmattad. Idag händer inget märkvärdigt. tvätt står på schemat, kanske borde åka och handla lite också. Tur att vi nu har fått upp Christians bil så vi inte behöver ta tre påsar på cykeln, det gick bra men folk skrattade.
Och när jag väl tittar på bilden så ser det roligt ut!

- S2 september
Publicerat den

September? Vad hände med augusti? var tog sommaren vägen? Kan inte fatta att det nu är september och hösten är på ingång. Jag har inte fått nog av klänningar och leggins, jeansen kan väl få vänta en liten stund till?
Nolle-P fortsätter men jag tackar nej till kvällens aktiviteter samt morgondagen, är alldeles för trött och vill bara "vara hemma". Gårdagen var väl hyfsat rolig, fick mitt första märke som skall sitta på de turkosa snickarbyxorna. Det kommer vara naket i början men det skall nog gå att fylla på byxerna med märken, det är ju roligt att ha sen när man blir äldre, dessutom får man inte riskera att missa något!
ps. Har skaffat mig en iMac och håller på fundera hur jag får fram alla bilder.. inte lätt när man är van vid PC, hursomhelst, älskar apple! ds.Mot Biltema!
Publicerat den

Yes, inser att en cykelkorg är väldigt behövligt, därför tänkte jag åka iväg och fixa en sådan. Ska även fixa ett nytt lås och en ny sadel.. hjälp pappa, hur ska jag klara detta?!