Tro, Hopp och Kärlek
Publicerat den



sista bilden från vänster tagen av mig.

Denna bild är tillägnad min morfar, och till alla nära. jag älskar dig morfar.




Tack!
Publicerat den

tack för de fina kommentarerna som jag har fått! även om de inte är många så betyder det mycket ändå ska ni veta! ni (du vet vem du är) har gett mig lite extra energi för att orka med plugget ett tag till! STORT TACK ♥!

jag har inte för mig så mycket, pluggar kemi, än så länge så går det faktiskt bra! alltid kul :)

fick ny psykologiläxa till torsdag, men det ska nog gå bra, tack vare ledarskapen så vet jag lite om "johari fönster"! men men, nu ropar kemin på mig, ha det bra alla ni! kram från lilla mig !


 en sån där dålig bild tagen med cammen, haha sängen är med, men men det får gå, ;)!




God natt, bloggen!
Publicerat den

oj, jag glömde! bilderna kommer någon annan dag istället :) var en sväng hos älsklingen ♥ han är den bästa i hela världen. ni skulle bara veta! ♥ du betyder så mycket för mig christian, det finns inga ord<3

pluggdagen har bestått av; Matte, psykologi och Kemi. gick riktigt bra faktiskt. men jag längtar ändå tills helgen, provet är över och jag får mysa med Christian. (förhoppningsvis, heh.) nä nu måste jag gå och borsta tänderna mina, hah va bonnigt det lät, aja. sovmorgon, en halv timma, som om det är mycket som sovmorgon, men jaa.... heh.. aja, vi hörs, god natt bloggen!




jaha, då har man räknat det man skulle gjort i matten,
Publicerat den

jaha, då har man räknat det man skulle gjort i matten. skönt att kunna pricka av något. idag ska jag bara vara hemma och ha en riktig pluggsöndag. för på söndagar är jag duktig och pluggar. ska lägga upp lite bilder senare under dagen på vad jag hade för mig i fredagskväll. det var ju tänkt att jag skulle vara med christian, men han blev ju sjuk! stackaren, smittad av sin flickvän, hehe.

jaa.. vad mer kan man säga.. jag är nästan frisk och längtar till fredag alla redan!


 jag i Christians tröja. (fråga inte varför jag laddar upp bilden)




shopping
Publicerat den

usch! va jag är dålig! jag borde plugga nu men jag har inte orken. jag anser att det går in mer plugg i huvudet om man är pigg och faktiskt vill. men nej, inte idag. gjorde lite fysik men kom inte så långt med det... usch usch USCH!

jag va ju i gbg idag. uppskattat av moi :) jag fick inte tag på en jacka, men skor, tröja och lite- annat- som- kanske- kommer- upp- på- bild, fick jag med mig hem. så jag får väl leta efter en jacka i härliga regniga Borås. för det är vad det gör hela tiden. nog om det. snart kommer Christian och vi ska mysa! twilightfilm och godis :) tror jag.. heh. ja det va väl det. ni fattar nog vad jag behöver göra imorgon. så nu nämner vi inte fula ord!

god natt bloggen, sweet dreams.




Lörday
Publicerat den

inte så mycket att skriva. kanske skulle det bli nbågon filmkväll eller liknande med tjejerna, men vi får väl se hur det blir med det. nu hoppas jag på att jag får med mig mammsen till göteborg! hon behöver komma ut efter allt som hänt under veckan, stackaren. det är inte lätt med sådanna besked. hemskt..

vi ses under dagen helt enkelt, bye!




tråkigt tråkigt osv
Publicerat den

tråkigt tråkigt tråkigt! mina planer bara kraschar hela tiden. säger man något så händer motsatsen. får snart börja prata tvärt-om. som om folk inte tror att man är helt borta då. kul... ikväll, ikväll.. jaa vad händer? nä det finns ju inte så mycket att göra här i den lilla stan´. jag vill verkligen bo i en STÖRRE stad när jag flyttar från denna lilla håla! vilket jag säkert inte heller kommer att göra för det är min vanliga tur. tänk om man vore en kändis. då skulle man uppskatta mitt liv, men nu vill jag vara känd. tror jag. i alla fall lite, eller inte känd som paris hilton eller så. men jag skulle vilja vara en skådespelare, för de får leva sig in flera "liv". Det hade varit riktigt kul. skulle jag vara skådespelerska så hade jag gjort det för den anledningen, det verkar helt enkelt super att få kunna spela olika personer med olika liv. men det är ingen idé att ha det som dröm. det skulle aldrig hända mig, aldrig.

vilken tur att jag har alla de miljoner läxor som väntar på mig så att jag slipper vara osysselsatt. är det någon som vill spela mitt liv, så har ni detta att göra:

- "lord of the flies" läsa tills du spyr, nä men du har i så fall någon vecka på dej. den är faktist inte så dålig.

- kemi prov - du kan öva din empiriska formel och räkna ut molmassor tills på onsdag, för på torsdag sista 
  lektionen väntar din dom.

- fysik - tröttnar du på empiriska formler och två grundformler så kan du alltid ta fysiken istället. här har du en 
  formelsamling så att du slipper hålla reda på alla de 15 - som kan bli - 30 formler. men vill du räkna så ska detta skes
  innan måndag.

- matte, c kurs. funktioner är det som vi gör just nu, hela sida 16 tills på tisdag.

- svenska, en till bok. ganska tunn är den så jag skulle rekomendera att du tar den engelska först. dessutom så är
   den engelska nästan redan färdigläst. oj, glömde jag säga det? svenskaboken är från 1895 ...

- psykologi, läsa egenom betygskriterier för att kunna förhöra din lärare. intressant eller hur?

hmm.. jaa asså det kan ju vara något mer som jag faktiskt har glömt. min almanacka är inte med mig just nu. men jo.. jag har liiiite att göra.. japp det har jag. så jag ska nog sätta igång snart... snart... bara varva ner liiite till först... så nu lite mer punkter................................... lite till förresten................................................................ hej då, nu ska jag leva mitt liv' ...................................




vill ha!
Publicerat den

NU är jag färdig med engelskan. glosorna gjorda och läst tom. kap åtta. boken är inte så jättebra. men den funkar ändå att läsa, den innehåller svåra ord som effulgence (glans, skimmer), då tänker jag på twilight, furtive (hemlig) och suffusion (rodnad). dessa ord kunde jag inte innan. men nu så!

vad har du för planer i helgen?

jag vill så hemskt gärna åka till göteborg och shoppa. men med vem? det var ju tänkt att ida och de andra skulle följa med, men så blev det inte denna gången heller. ingen kan! :'( så jag antar att jag får åka själv... jippi, shoppa själv... alla har väl provat det någon gång, om inte du har det så har du inte missat något. det finns mycket fint nu i höst och modet bjuder på stickat. ja det är väl högst upp på modelistan. men inte på min! har inte riktigt gillat stickat. usch, fast det är klart, det finns undantag. just nu vill jag ha en väska, kavaj, ett par jeansleggins, ett par svarta jeans, nya skor och ny jacka. och jo, en tröja! jaa nu fick jag nog med allt. men allt ska jag inte köpa denna månad. tror jag... heh.. på tal om jeansleggins, finns så fina på only. med zipper vid byxkanten. snyggt. det finns väl inte så mycket mer att säga för utom att jag älskar min pojkvän som är världens bästa♥!


nu stänger vi orden för ikväll. dröm sött dumma lilla blogg.



krångel
Publicerat den

som vanligt. aaah så trött på det. den nya designen verkar inte laddas upp på vissa datorer. så störande när man har suttit och jobbat så länge med något! hoppas det funkar snart!



Ny Design
Publicerat den

Som ni ser så har min blogg äntligen fått ny design! inte den snyggaste, men det är ju inte illa för att inte fatta något av alla kodmallar och stilmallar! Så nu har "bland mina ord" fått ny:

- header (fast det hade jag ju inte innan)
- bakgrund
- textsnitt
- färger

Jaa.. och kanske sånt som jag inte vet har blivit ändrat.. hmm... Ska nog göra om min header ganska snart. Det finns några saker som jag än inte är helt nöjd med. Men det ska jag inte fortsätta med nu. Jag hoppas på att jag ska få den ännu snyggare inom snar framtid! Wish me luck!



som jag var igår så är jag hemma idag, igen
Publicerat den

som jag var igår så är jag hemma idag, igen. febern är nog borta nu men jag är fortfarande förskyld. vilken tur att det inte var svininfluensan! himla tjat om det. så imorgon ska jag till skolan igen. synd att jag har missat kemin och fysiken, men min snälla pojkvän tar hem böckerna åt mig idag, så ska jag plugga det ikväll. klockan är 13.49... kanske att jag ska fortsätta läsa min engelskabok- flugornas herre. har läst lite mer än halva boken. ganska så duktigt minsann! det skulle va kul om jag läste ut hela idag. då ska jag belöna mig själv med breaking dawn ♥! så ja, det ska jag nog göra snart. hejdå bloggen!



blääää
Publicerat den

sjuk, sjuk och mår skit. läser den dumma engelskaboken nu. har kommit till kap fem. tänkte läsa ut hela skiten denna veckan så att jag kan fortsätta ännu mer på breaking dawn, utan att behöva känna att jag borde läsa engelskaboken. lätt att sväva in på andra tankar under tiden... christian va hos mig innan... tror inte han förstår hur mycket det betydde. betyder. annars tänker jag och funderar, och fäller en tår...




:
Publicerat den

ett ord: sjuk




duktig flicka
Publicerat den

hej hej bloggen!

idag har jag varit riktigt duktig. jag cyklade faktisk in till bäckäng, och hem såklart. det gick faktiskt bra, dock så var jag väldigt trött på hemvägen. är ju inte heller frisk vilket försämrade alltingen. nyss var jag hos Lina, hon är ju mer sjuk än mig stackaren! usch då. verkar som om de flesta är sjuka. men det blir väl så när man träffar en massa människor i skolan. var på bead place idag. fick hem lite nya saker som förhoppningsvis ska hålla mig sysselsatt, och det ska väl bli snygt också. på lördag ser det ut som det blir göteborg, längtar. shopping♥!

nu snart, ska jag äta, sen blir det läsa engelska bok (- inte twilight! :'( ) hela kvällen lång. -.-'




bland andra intressen'
Publicerat den

hemma från jönköping lasarett. det gick bra alltingen där. hmm.. jag har väl inte så mycket att blogga om egentligen. jag mår väl en aning bättre idag, men det beror nog bara på att jag har köpt bafusin. mums va gott. fast man får ju inte äta så många... heh.. tror att jag blev sjuk pga kall fuktig luft när jag sov, men jag vet inte riktigt det. bara spekulationer.

dagen i skolan var "soft". psykologin var inställd och vi hade en riktig fysik lektion idag. om jag tänker efter så är det bland det roligaste ämnet, när man väl fattar. men om man verkligen tycker det är roligt, borde man inte ha ett bättre betyg än g då? (ja jag vet, det suger!) det finns inget roligare än när man faktiskt fattar något, eller klarar av att lösa en uppgift. men jag tycker det ändå är kul. det är häftigt på något sätt att man kan räkna ut allt det där man bara tog för givet när man var mindre. samtidigt som det är en rolig kurs så kan den vara jobbig. för den tär på ens självförtroende, i alla fall mitt, men när man verkligen har rätt så är det toppen. man påverkas av så mycket och på speciellt den lektionen känner jag mig så dålig. det finns många duktiga i klassen, även christian... de påverkar en, slänger ut komentarer men man får stå ut. man tänker, skit i om det är ett g, så länge jag klarar av kursen. men det är tur att det kan vara kul. och jag hoppas innerligt på att denna kurs kommer att bli lyckad! :)

ops, lite text.

kom på att jag inte har visat vad jag har haft för mig då och då på sommarlovet. för er som undrar vad det kallas så är det scrapbooking. ett intresse som jag delar med min mamma som är med i ett design team för magnolia. www.magnolia.nu. hon gör kort för företaget och jag har det som intresse. jag håller mest på att dekorera, eftersom jag älskar designa. så följande bilder är lite saker som jag har gjort.

 Scrapbooking. cardstock, papper, dekorationer och kort. på mig och christian. han fick det.

¨scrapbooking. samma material och en "tag" som ni ser på nästa bild.

 strasstenar, som dekoration.

 scrapbooking. jag och syster.

 tavlelliknande sak. roligare än att sätta ihop designen på ett papper.

 brads, blommor, glitter, pärlor... = dekorationer

alla vet att jag är ett twilight-fan. så nu har jag gjort mig en egen box. inspiration, så klart twilight.
från början var det bara sjävlva boxen och tre stycken album.( se första bilden) alla i fult papper. så jag sätte igång min hjärna och jag fick fram det här:

 inte så fint, tycker jag...







  vääldigt mycket twilight, men jag älskar det!

 *host* twilight...

en sak till gjorde jag faktiskt, men då skäms jag aldelles för mycket. ledtråd, i'm in love- special edition. så avsjöjat... hahahha. tur att någon bjuder på sig själv. hur som helst. detta är vad jag har gjort ibland på lovet. det tar verkligen tid. man kan inte tro det, men jo då, en "scrapp" kan ta från två timmar till fem. men sen är jag noggrann med. hoppas ni tyckte om det.

nu måste jag leta efter ett lås till min cykel, jag och christian hade tänkt cykla till skolan imorgon. ha en bra dag, och plugga inte ihjäl er!

kram, sandra



feeling bad'
Publicerat den

matten och biologin är klar! så skönt! men jag tror jag börjar bli sjuk. har haft ont i halsen i två dagar, och inte vanligt halsfluss ont utan något annat konstigt. det måste bli bättre med tanke på att det är nya regler "om du är sjuk" på skolan. har verkligen inte tid att missa något. Just nu är jag på lite dåligt humör. hmm.. jaja det går över innan man gifter sig. jag får ta och titta igenom lite twilight så blir alltingen mycket bättre ♥!

annars har det inte hänt så mycket, bara att christian mailar mig och säger att han lever. hmm.. ja varför inte? vilken tur att man kan maila. för det är ju lättare än att ringa.

var ju som sagt innan i stan idag, de hade fått in "genom dina ögon" . men jag måste vänta med den, ska läsa lite annat först och innan jag läser den på svenska, så ska jag ju läsa den på engelska. den väntar här hemma så snällt så.

ska kanske köra nu till mammas jobb, men vi får väl se vad min överbeskyddande handledare säger. så måste kila!

(p.s väldigt uppdelat idag, inte mvg- kvalité)




söndag
Publicerat den

mycket att göra idag. kom hem från stan för ett litet tag sedan. köpte sju stycken kollegieblock, svårt att hitta snygga, men på lagerhaus så fanns det väldigt fina. men jag köpte bara ett, lite för dyrt med sju stycken när en kostar 40. men men.
nu har jag städat lite på mitt rum. igen. vill ha det städat innan jag börjar med läxorna. och idag ska jag göra klart matten och resten av biologin!

så vi hörs lite senare!



"linje 1 2 3 kapad"
Publicerat den

kom hem från bion, filemn lyder som rubriken. den var faktiskt bra. på något sätt så är det så äckligt att titta på sådanna filmer, precis som "flight 93". men på något sett så vill man ändå se skiten som får en att inte vilja åka tåg på ett tag. men visst, det är absolut sevärd!

när vi gick till salongen så såg vi new moon planscher! aah... min vecka är gjord, nu är det inte långt kvar. längtar mer till bion än till min födelsedag! ♥

 Behöver man säga något alls?!


NOVEMBER KOM NU!<3



Tjoho!
Publicerat den

tjoho alla!

snart ska ida komma till mig och vi ska plugga! japp, det ska vi faktiskt, vå är så otroligt duktiga vi två. det är skönt när läxorna är avklarade och man slipper att tänka på dem. lättare om man tar lite i taget. förhoppningsvis så kommer biologin bli klar idag, och då kan man bocka av det! super!

just det, lördagkväll är det också. vi får väl se vad vi hittar på efter det! kul ska det bli i alla fall! sen ska jag rätta mitt senaste inlägg, boken hette visst "lord of the flies" som om det låter roligare att läsa... flugor?!

 tidigare idag har jag varit hos Christian<3 jag sover så skönt hos honom, jag är väldigt frusen av mig, så han är mitt element. tack för en de underbara timmarna älskling!

 
det galna twilight-fanet! älska twilight ♥!

kanske borde säga att jag har liiiiiite problem med blogspot.com, fy vad allt ska vara svårt dåh!



vill ha!
Publicerat den

 64,95 $ ≈ 550 kr 164,95 $ ≈ 1300 kr

jag brukar ju hitta saker som är dyra och inte går att få tag i så lätt. det brukar jag faktiskt. detta är nog överst på listan. Dessa underbara armband finns att köpa på bangles of hope. alla deras armband är superfina verkligen och man vill så gärna klicka hem dem. dock så är 1300 lite för mycket pengar för ett armband. om jag inte har helt fel så är de också handgjorda. man måste tänka på att 1300 inte är hela summan för armbandet. ska man klicka hem det (om de skickar till utlandet)  så kostar även frakt och tullavgift. så någon eller några hundralappar till får man nog räkna med.

helt underbara är det i alla fall. En bra sak för ett twilight fan helt enkelt.




mycket att göra, kul!
Publicerat den

Klockan är 14:33 och jag är faktiskt hemma! ja jag slutade ju så tidigt idag minsann. så skönt. lektionerna rullar på och biologin kommer nog att bli riktigt kul. matte c boken är hur snygg som helst (illsosa!!) och i engelskan ska vi läsa "lords of the fields". har sett filmen men kommer inte ihåg mer än att det är ett stort klot som trillar ner på piggy, hahaha, det enda man kommer ihåg, och så är det något sånt! med denna boken så blir det lite till att skriva in i almanackan.

Mina läxor som jag har fått på två dagar:

biologi, lapprapport -  fredag
eng, läsa till kap 3 - fredag (som om inte breaking dawn existerar!)
Ma, räkna... - hmm.. kunde den varit till fredag? jo det va den.
tknsprk, nyheter - tisdag
kemi, repetera! - PROV om ca två veckor!

så nu har jag en del att göra i läxväg. tur för jag vill ju absolut inte åka till göteborg eller så! jo, det vill jag ju så klart! jag vill shoppa imorgon, men vem vill åka själv? inte jag, men vi får se hur det blir med den saken.
även om jag har läxor så har jag faktiskt tänkt att börja med en sak. men, jag måste hitta tiden. sen ska jag köpa in de saker som jag behöver för att genomföra det. ska bli kul att börja med detta, om jag nu gör det.

ikväll ska jag vara med Christian<3

nu ska jag leta efter ett telefonnummer!



Inte så farligt som jag trodde
Publicerat den

jag det var det faktiskt inte. det var ändå kul att börja! och jag måste säga att det var skönt att veta att vi har avslutat den kurs som sägs vara jobbigast, nänligen MA B.  det va så skönt att sitta i aulan och höra att det var över. puh! efter aulan stack vi till sal 212, almanacka och papper delades ut. och schemat som började gälla en timma senare, nämligen vid 10... vilken dag... teckenspråk, fysik och kemi fick göra min dag (som kan ses)! imorgon är dock en väldigt bra dag, på fredagar slutar jag 11:50! gud så skönt! 

så detta är alltså mitt schema för förhoppningsvis denna termin: 


man ser visst inte så bra men ändå.

onsdagen suger! kom i den sämsta gruppen av teckenspråk, IGEN!!!!! vill byta nu! 
annars ser schemat ganska bra ut faktiskt, som jag sa. fredagen är skön, inget språk, och vi har biologi, som troligen blir favorit ämnet med psykologin. 

vi fick reda på våra skåp idag. för de har ju tömt allas skåp och så har vi fått nya. och systemet suger, de har spridit ut alla klasser över ca 1300 skåp! så jag fick 1014 och Christian fick... 390... jippi, men så roligt. jag i källaren (som är lugn) han i smeten (med mängder av folk). ja.. skoj.. som tur är så är vi fyra i källaren, bla Clara ! det är bra :D

men nu ska jag kila! vi ses! 



yscha då!
Publicerat den

imorgon är det ju skola! bara att börja plugga dirket imorogn när man kommer hem, eller om, kanske man ska säga. jag förväntar mig att tvåan kommer bestå av mycket smarriga läxor, och att de nya ämnena kommer att bli roliga! det ska jag se till alla fall!

vet ni om att jag har världens mest underbaraste bästa pojkvänn? jo det är sant! han kom hem till mig igår efter två långa veckor. han sprang till och med! han överraskade mig verkligen. ena stunden var jag själv, och i den andra höll han om mig ♥! det finns inga ord älskling för vad din kärlek ger mig. jag älskar dig av hela mitt hjärta och hela min själ.



äntligen!
Publicerat den

ja jag vet, dålig uppdatering! men jag har bloggtorka nu, jag vill byta blogg, men det funkar ju inte! i värsta fall startar jag en ny på blogg.se men jag är inte säker ännu.

så idag är det en väldigt bra dag, på väldigt väldigt länge! christian kommer äntligen hem♥! det ska bli så kul att efter två veckor få träffa honom, som jag saknat dej älskling♥!

orkar inte skriva mer ;)



´byta blogg
Publicerat den

jag ska byta blogg. det är bestämt nu, heh, fast jag måste komma på ett bra namn först, så jag inte ångrar det som detta. hmm... jaja, vi får väl se hur lång tid det tar.  idag händer det inte mycket, vet inte riktigt hur planerna blir för ikväll. så vi får se det med. ;)




detta borde bli ett långt inlägg, varning skes nu'
Publicerat den


så idag har jag flytt in i mina favoritböcker. avslutade precis "ljudet av ditt hjärta". först var det ju tänkt att jag skulle läsa heöa serien på svenska, vilket jag gjort, sedan skulle jag läsa om den, då på engelska. ettan lästes på engelska men dock inte tvåan och trean. självklart ska jag läsa fyran på engelska, eftersom min bok har kommit! ska jag bara få ut den från posten också. som ni vet så vill jag ha hela serien på engelska, men det kommer nog dröja någon vecka, kanske en, innan jag klickar hem dem. så jag måste vänta. usch, jag är den som hatar väntan!

annars rullar dagarna på. det regnar, eller nej inte nu! men va konstigt! ett under har skett. fast vad föredrar man, regn eller klarblå himmel som påminner en om hösten med en "värme" på 16 grader? njaa.. det ser ut som om det blir dött lopp där. så snart kommer alltså hösten.. och kylan.. kul. jag som älskar klänningar i tunna tyger. men jag måste hoppas på att detta inte är slutet på sommaren.

jag har funderat på att lägga undan denna bloggen, anledning - jag vill inte heta "bland mina ord". så fruktansvärt konsigt namn! att jag ens valde det. eller att det gick egenom! men jag vill ju ändå ha kvar vissa inlägg, men då kommer det gå till spillo, men men.
  jag hoppas pappa blir klar med min hylla snart, den ska ju sprutas i guld så den matchar mitt rum. den ska få namnet "twilight-hyllan".

imorgon kommer jullan och ida! vi ska göra collage i form av scrapbooking. nämen oj! det har jag visst glömt att visa. jaja det hinner vi inte nu, jag ska springa in i duschen.
   nu vet jag vad jag och christian ska se på för film när han kommer hem. stackarn, men han klarar sig. han kan gott ställa upp på topaz (min månadssten (a)) färgade ögon som får en att smälta!

så, allt för mig, be safe...




fjorton månader
Publicerat den

började med att gå upp klockan halv tio, fixade mig och åkte sedan in till stan för att träffa ida och Julia. två riktigt härliga och underbara männiksor! vi fixade vad vi skulle på magnolia och åkte sedan hem till mig. när jag kommer hem så ligger det tre stycken postpaket på bordet, på min plats. så jag öppnar dem, och i första paketet, twilightfilmen :D så jag öppnar nästa och tänker "det är nog bara något som de har kompromissat med, det var ju två månader försenat", så jag öppnar paketet och vad är i? jo en till TWILIGHTFILM! haha, vid detta lagret hade jag två, så jag öppnar det tredje och då är det... dadah! TWILIGHTFILMEN:D hahah så nu har jag tre. wiiie!! 

 jag är nu själv och saknar christian så fullkomligt mycket! idag är det ju fjorton månader. jag kan knappt förstå det själv, han är ju så underbar, ska jag verkligen få ta del av det? tydligen ska jag det, vilkret jag är väldigt tacksam över. han kommer hem om en vecka, jag längtar så.

 du och jag, för all framtid.



så många gånger jag har varit på liseberg, så
Publicerat den


så många gånger jag har varit på liseberg, så var denna gången absolut en av de roligaste! sällskapet var verkligen helt underbart! vi hade verkligen kul. de fick mig till och med att åka nya saker, fy vad äckligt, men det var klart värt det! fy vad kul det var. hoppas man får uppleva det en gång till!

gårdagen bestod av filmkväll och B & J med Fanny, Lina och jag. vi hade lika roligt då. barnhemmet och marley och jag var två bra filmer, speciellt den sista. trodde aldrig tårarna skulle ta slut! vilken tur att vi avslutade med den roligaste scenen. stackars fanny som var så orolig, första körletionen idag! men jag vet att det gick hur bra som helst.

vad har jag gjort idag då?
läst ut andra twilight boken... jag vill så gärna ha dem på engelska, precis som jag vill ha massa nya kläder! fy, detta är INTE bra. jag vill till göteborg också. sen vill jag att christian ska komma hem, för han saknar jag nu!




kvällens planer
Publicerat den

hej hej!

var på bokia idag och bytte min bok! fick en ny så det var ju bra. sedan såg jag att de hade "twilight directors notebook" så den fick följa med mig hem♥ tack pappa!

ikväll bär det av till liseberg, igen, men denna gången med familjen lindgren! ska bli så riktigt kul! och ja, ben och jerry glass får man alltid ner! mums!

be safe, sandra



16 sidor kvar och..
Publicerat den

och jag börjar märka att sidorna i min twilight bok börjar släppa! för varje sida som jag bläddrar så lossnar en. så ska det ju inte vara! har precis hittat ännu en anledning till varför jag tycker om inbundna böcker mest. tyvärr så fanns inte twiligt med bella och edward på i bunden. så nu vet ni vad jag ska göra imorgon! raka vägen till bokia och kräva att jag får en ny! hoppas det går bara, jag som alltid är så rädd om mina böcker!


 love<3



Solig dag
Publicerat den

hejsan !

ännu en härlig dag med sol. kom precis upp från vattnet och tänkte bara sätta mig framför datorn en snabbis för att svara på vissa mail. jag har väl inte så mycket mer att säga förutom att det kliar i mina fingrar för att beställa hem hela the twilight saga, från bokia. dock kommer jag ha två av den sista breaking dawn, fast en är special edition. och i den mycket vill ha boxen så följer det med vissa saker. jag vill ha nu!



SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL
Publicerat den

hej hej bloggen :)

äntligen har det kommit rikitgt fint väder. Det är sol! så nu kan jag äntligen sola mig lite brun. jag som har så svårt för att bli brun. jag får ju inte vara helt vit heller när älsklingen kommer tillbaka. det får inte bli "black and white"- paret. skulle va så typiskt, men jag passar ju i att vara vit, eller hur christian?

min dag har även bestått av twilight. man blir så fast även om man har läst dem innan. så nu är jag snart klar med twilight och förhoppningsvis så kommer breaking dawn - special edition snart. det ska bli riktigt kul! som jag längtar- och bion ! värre än julafton! tänkte beställa hela twilight serien i en box, på engelska självklart, men det fanns ju inte inne. så jag får vänta ett tag till. men jag orkar inte hur länge som helst, så då beställer jag dem inbundna, även om det är dyrare.


 (från lion and lamb love)

ja, jag är besatt av twilight, och jag är ett stolt twilightfan.



jag är din ängel, och du är min himmel
Publicerat den

sitter och lyssnar på "never think- rob pattinson". Den texten och "let me sign" är de finaste. jag saknar dig så mycket så det finns inte. det har gått två dagar sen vi sågs senast, men det känns som en evighet. jag vill vara med dig. jag vill vara det nu. hur ska jag stå ut med två veckor? om två dagar är en evighet vad är då två veckor? en livstid? ska jag inte vara hel på två veckor? du har ju tagit med dig mitt hjärta...




kom nyss hem från jönköping, ha
Publicerat den

kom nyss hem från jönköping. har varit där hela dagen typ, först var vi i och försig på magnolia, och jag köpte lite saker. eller fick. sen åkte vi upp till mormor o morfar, träffade mina små söta kussar, och Tim fick mig att skratta, det är faktiskt svårt, med tanke på att C inte är hemma. men vi pratade i alla fall om cigaretter, eller fimpar. han sa att hans bror (robin) brukade ta upp fimparna och låtsas röka. bla bla bla. så sa jag att gör man det så är det inte tjejer som vill pussa dig, (ungen är två, men ändå). hans mamma säger, " ja men det är det inte ändå, han är så ful i mun". han bryter ut och säger, "men du har ju också gula tänder", aah barn... det lät så roligt, just att det va han.. kusiner...

jag måste fixa mina naglar snart, innan de går av. min franskamanikyr har jag tagit bort. det är bara fint någon dag.

Christian, om du läser detta så ska du veta att jag svarar på dina sms, men att de inte kommer fram, eftersom att du inte har fått något. jag hoppas verkligen att de gör det. du skulle må bra av att få dem, lovar. jag mår bra, eller jag mår som du. saknar ju dig så klart. önskar att du var hemma nu... ta hand om dig, // din sandra ♥




saknar dig, nedräkning börjar...
Publicerat den

nu, klockan 01.08 ska jag blogga. nu har jag inget att göra och jag ska väl snart sova, eller jag ska vara uppe till halv fyra. mer om det sen. jag tänkte börja med stockholm. det skilde sig mycket från borås. folket var trevligare, mycket mer bilar, så mycket shopping, och en gina tricot (som vi såg). konstigt det med gina, bara i lilla borås har vi två, men jag vet ju att det finns fler, men konstigt att man inte sett mer, vi som gick så mycket. hmmm.. men men, liiite shopping blev det ju.
         så det sved till i plånboken en aning. en klänning, en cardigan, linne, presenter, smink och pennfack fick jag i alla fall med mig hem från stockholm. de affärerna fanns inte hemma, så det är acceptabelt. på fredagen blev det gröna lund. stället suger verkligen, litet och trångt och lååånga köer. men berg-och-dal banan, var faktiskt bra. insaine vågade jag dock inte åka. usch den verkade läskig. så ni som inte vart på grönan behöver inte känna att ni missat något, liseberg ÄR bättre. så mycket bättre. efter det skansen, allsången som spelas in där är ju mini! cameror kan ljuga! det är bevisat om man åker dit. fast det var ju ändå roligt att se så klart. en "sightseeing" runt djurgården och slotet, samt en kort sväng i stan, blev våra sista nöjen i denna otroligt fina sommarstad.  tack, mamma och pappa för att ni tog med mig och mikaela. tro det eller ej, men det var kul! ett finne för livet, definitivt ♥

 (målningen är inte den bästa, men det äär rätt häftigt ändå) min syster,
 t-shirt- gina (min)
 shorts-  gina
skor- tommy hillfiger
väska- bianco (min)
halsband - nerlagd smykesaffär

 jag.

linne- faith
shorts- gina
skor- dna
accesoarer- gina
väska, friis & co- wasséns


 utsikt från sjuttonde våningen från hotellet. vi hade utsikt på andra sidan, alltså vattnet.



På eftermiddagen så kom jag ut till mina vänner och min underbara Christian! det var som att se honom första gången. det pirrade i mig christian! du är så fin<3

när jag kom åt vi god mat, jag babblade om stockkholm och pussade på min älskling. gud vad jag hade saknat honom. senare paddlade vi kanot. bara så ni vet så äger team twilight på det! kvällen bestod av många fina stunder med christian, och många efterlänktade röster.


det enda jag har gjort sen jag har kommit hem, är att vara med Christian, han åker i natt till menorca! :'(
usch, jag vill inte att du ska åka, jag vill vara hemma och gosa. jag kommer sakna sig så otroligt mycket, och många tårar har blivit fällda och kommer bli. jag saknar dig redan, två veckor? hur ska det gå?! din tröja luktar dig, och jag undrar om jag inte kommer andas ut lukten snart. den luktar obeskrivligt gott. jag hoppas att du får det kul där nere i alla fall. jag saknar dig, så mycket älskling. skyna dig hem, för här väntar jag ♥


 more than words can say...