Kontakt
Publicerat den

just det! jag hade ju lovat att jag skulle fixa en mail som ni alla kan använda er av! jag gjorde enkelt en ny hotmailadress.

ni kontaktar mig nu på:

blandminaord@hotmail.com

Använd den för de frågor ni har som ni bara vill att jag ska veta, eller om ni bara undrar något! frågor är alltid bra. Det går så klart jättebra att bara lämna en kommentar precis som vanligt.


// sandrahej alla!
Publicerat den

jag är superglad för de komentarer jag fått. några är med mail, jag väljer att inte publicera dem i inlägget. det är bara jag som ser er mail adress!


Jag är superglad! jag har hittat nya tillbehör till de smycken jag ska sälja (:D) och imorgon ska jag till magnolia och försöka hitta resten. en annan sak som alla på hela bäckäng är glada för att det är resurs dag imorgon, så vi ska plugga hemma/"ledig". den jobbigaste dagen av dem alla verkligen, sån tur! just nu har jag ingen lust att plugga! jag vill bara sätta mig ner och skapa smycken. jag kommer ha så kul i helgen tack vare er :D

konversation mella mig och mikaela nyss:

hon sitter och bläddrar i sin so bok. jag sitter så klart vid datorn.

mikaela- suckar omg..
jag- näe! OME! (alla twilighters vet ju vad det betyder!)
mikaela- ser på mig konstigt och säger va?
jag- Oh My Edward!
mikaela- suckar högt, himlar med ögonen, tittar ner i boken och ut kommer ett.. asså gud..


tror någon att jag är jobbig? jag snackar hela tiden om twilight! aah, men jag är stolt. eller hur? twilight för alltid!!

 Jag är team Edward, vad är ni?
var bara tvungen att ha en bild på twilight!


jaja, ett litet ögonblick i vårt lilla hus. nu ska jag nog göra kakor, vad är det nu de heter... ni vet de med jordnötssmör? jaja, hur som helst! HIMMELSKT GOTT!

hoppas ni tittar in på lördag! jag hör av mig till alla senast? just det, Lördag!
ha det bra!

/sandra!


plugg och mer info ;)
Publicerat den

just nu sitter jag och tittar på det nya avsnitet av HOUSE! det är nog bland de bästa serierna enligt mig!

har gjort matte med Ida och Clara, funkar alltid lika bra! men ibland finns det ju undantag... heh heh...
har en inlämningsuppgift tills på måndag i matten. får väl fixa den någon dag också.

har fått lite mer kommentarer angående mina armband! va kul att det är så många som verkligen vill köpa :D
finns några saker jag måste göra, kolla så att alla berlocker, pärlor fortfarande finns i affär. jag vet redan nu att det kommer att bli problem med månen och stjärnan. har bara två sådanna kvar. detta ska jag kolla upp nu under dagarna. jag kan inte riktigt än säga hur mycket armbanden kommer kosta. men ungefär 200-300. någon stans i det intervallet. så klart är de första armbanden billigare än det sista, eftersom att det sista kräver mer arbete och pärlor. men ungefär någon stans där emellan, så ni vet.

Men,
ALLT info kommer upp senast lördag. fredag slutar jag tidigt så då ska jag verkligen ta tag i det ännu mer! detta är vad jag kan säga nu, jag vill inte göra er allt för besvikna om det visar sig att det kommer dröja en månad eller två tills jag kan börja sälja. som sagt, smycken ska köpas och lite så! det är köpt i olika städer. Men allt info åter igen på Lördag! sammanfattning av hur allt kommer gå till med mera + att jag skickar personliga mail! så det kan ju vara bra att skicka sin mail till mig. ska skaffa en till mail adress, men de hinner jag tyvärr inte idag. ska försöka fixa en imorgon! :)

nu ska jag koncentrera mig på house igen. tack alla igen!

nytt inlägg imorgon igen, då hörs vi!

// sandra
Info om mina smycken!
Publicerat den

istället för att svara på alla kommentarer en och en så skriver jag allt här nu :)

Den första frågan är om jag kommer sälja. Ja, det ska jag göra är då svaret. I nu läget är det ganska mycket i skolan, och jag måste sätta skolan i första hand, då min linje (natur) är väldigt krävande. jag ska helt enkelt tänka över allt som har smyckena att göra och så kommer all info läggas ut på denna blogg, senast lördag, så då kan ni kolla in här!

Jag kommer även till er som vill köpa ta kontakt, och så ska mått och allt diskuteras, eller speciella önskemål. Tar det några dagar så har jag inte glömt av er, bara mycket att göra!

hoppas att allt har klarnat lite, jag förstår om det är rörigt. ska försöka lösa detta på bästa sätt! har du någon mer fråga så lämnar du bara en kommentar! allt skall vara solklart när du lämnar min blogg! för det finns inget värre än när något är oklart, därför låter dessa inlägg kanske lite "uppstaplat".  Tack än en gång för alla komplimanger kring bloggen och armbanden!

kram från Sandra♥

p.s tack vare er så bytte jag header, hihi.  
Glad !
Publicerat den

Tack vare er! så fina kommentarer om mina armband. kul att ni gillade dem!

har fått flera frågor på om jag säljer dem. Svaret är att jag har tänkt att göra det :D! Ni får gärna höra av er till mig och så bestämmer vi det tillsammans, vilket smycke det ska vara, kostnad, betalsätt m.m. flexibel är mitt namn. vad tycker du? låter det som en bra idé? hör av dig!(i kategorin "mina smycken" finns alla de smycken som jag gör)twilightsmycken
Publicerat den

tänkte börja med att svara på en fråga som jag fick av alice. Flickan som lekte med elden var bra, den var spännande och det hände hela tiden saker, så den blev aldrig långtråkig. viktigt. tror jag nämde att den inte var lika "hemsk" som män som hatar kvinnor var. har du inget att göra så tycker jag att du absolut ska se den! men ser man den så blir trean ett måste, för man villl verkligen veta hur den ska sluta!

idag har jag gjort matte, räknat ikapp mina tal och när jag räknar så dör min grafräknare! panik! men, mamma och pappa fixade nya så nu funkar den igen! tur att den lever, och att minnet håller, den har nog hamnat på golvet några gånger. ops. har också sysslat lite med mina smycken idag. som jag tänkte visa. har dock inte hunnit göra steg-för-steg bilder, då kameran har varit på vifft, lovar att jag ska göra detta nästa gång.

Har du några frågor angående mina smycken så lämnar du bara en kommentar, den kan vara osynlig om du själv vill, i så fall skriver du det. KOM IHÅG, ALLA frågor är välkomna!

första armbandet:

 
baseboll, ni vet nog varför ;)

 måne, och stjärna. Twilight.

 det berömda hjärtat, samt en nyckel, till Bellas hjärta.

 hela armbandet, och den lilla duvan. tycker den passar så bra in.Andra armbandet:

 

   snöflinga, ni borde förstå varför. just det, iskall hy.Tredje armbandet:

förmodligen det som jag blev mest nöjd över.


 


 citat från breaking dawn. "today is the first and last day of forever".

 ett hjärta med vingar, snöflingan och månen med stjärnan.


 "Look after my heart I left it with
you..." 

de båda hjärtanen med citat är gjorda av så kallad krymp plast. jag har själv textat.

 Det var alla mina twilightarmband för denna gång! jag är rätt så nöjd med dem. jag vill verkligen hitta berlocker med lejon och lamm. Jag vet precis hur jag ska ha det! om ni ser mina armband, så lämna gärna en kommentar på vad ni tycker om dem! det skulle uppskattas mycket. längar redan tills fredag då jag ska försöka göra några till!

//sandraom du..
Publicerat den

Gillar smycken och twilight så titta in här igen imorgon! har tre stycken saker som kommer visas imorgon, har tidsbrist för att göra det ikväll. hoppas ni kommer gilla det :)
sandraÄntligen fredag!
Publicerat den

den var så himla jätte toppen bra! flickan som lekte med elden och trailern för New Moon var så bra! det roliga var att ida sa att "tänk om de visar trailern nu" haha och så kommer den! så kul!! gjorde hela min kväll! nåväl till filmen, den var bra. den har ett sådant där slut som man blir så där arg på ni vet, man vill bara veta vad som händer. personligen tyckte jag att denna inte var lika "läskig" som män som hatar kvinnor, jag tittade liksom inte bort denna gång ;) sammanfattningsvis en lyckad kväll med en av mina närmsta vänner, Ida♥.

var tidigare idag på magnolia och bead place, hittade lite nya smyckessaker :) så nu får vi se när man finner tiden! har jag tur så kan jag nog boka in något vecka 44. nja, riktigt så illa är det väl inte. kanske vecka 33 då.

det var väl allt för ikväll, hoppas ni haft och har en bra kväll!

jo en sak till, jag saknar dig <3
torsdag och snart helg!
Publicerat den

äntligen snart fredag, det gillar vi för fredag = HELG!

imorgon ska jag till magnolia, kolla runt lite där, köpa lite mer smyckessaker och kanske fixa ett och annat smycke. det jag ska göra nu är biologi! så det var lite kort från mig! vi hörs sen ikväll :)21.10.09
Publicerat den

Inleder detta inlägg med att säga att det är mindra än två månader kvar tills New Moon har premiär! *over the moon*!

kom hem från clara för ett litet tag sedan, vi pluggade tillsammans med ida! känns som jag lärt mig mycket idag, får hoppas att det är rätt också! Kan passa på att säga att jag inte bloggar imorgon, och kanske någon dag fram över. Personliga saker.

fick en fråga om hur jag gör mina armband, syftar nog mest på det senaste då. ledsen att jag inte svarat på det förräns nu! men du vet säkert att jag har mycket att göra ;)
därför ska jag nästa gång jag gör ett arband, eller något, (troligtvis armband) lägga upp "steg-för-steg" bilder. låter det bra? hoppas det i alla fall :) och TACK för alla fina kommentarer som jag får för mina armband!♥

Ni får gärna ge förslag på vad ni tycker är snyggt och skulle vilja ha på handleden! :)

nu ska jag gå, måste fixa lite och så!

vi hörs alla ! hadet bäst alla mina läsare, för ni finns ju där ! tack // sandra

cover my eyes, cover my ears, tell me these words are lie
Publicerat den

Cover my eyes
Cover my ears
Tell me these words are a lie

It can't be true
That I'm losing you
The sun cannot fall from the sky

Can you hear heaven cry?
The tears of an angel
The tears of an angel
Tears of an angel
The tears of an angel

Stop every clock
The stars are in shock
The river won't run to the sea

I won't let you fly
I won't say goodbye
I won't let you slip away from me

Can you hear heaven cry?
The tears of an angel
The tears of an angel
Tears of an angel
The tears of an angel

So hold on
Be strong
Every day hope will grow
I'm here don't you fear
Little one
Don't let go
Oh don't let go
Oh don't let go
Oh

Cover my eyes
Cover my ears
Tell me these words are a lie


Ryandan- ters of an angel
sov gott


Den nya favoritlåten. buskapet är så fint, musiken likaså. har ni inte hört den så borde absolut göra det.
svenskboken har varit utläst i drygt tre timmar och jag vet itne riktigt vad jag ska göra nu. lutar åt den engelskboken. varför inte läsa ut en till ikväll?

inget mer att säga idag, vi hörs mer imorgon säkert!


Ännu en söndag
Publicerat den

precis som alla andra söndagar så kommer denna bestå av mycket plugg. Duktig som jag är så är Svensknovellen klar. Mellan himmel och helvete heter den. har en hel bok att läsa ut tills imorgon så jag ska snart börja. synd att det inte är twilight, då hade den redan varit utläst, men nu är det förvillelser istället. från 1895. det ska bli kul...

gårdagen var superkul! får väl se till att få alla bilder från de andra tjejerna, så kanske man kan lägga upp någon.

nu ska jag läsa, som sagt! vi hörs väl sen helt enkelt.
wish me luck!
Publicerat den

NU har jag typ liite tid för att blogga. har varit riktigt mycket i två veckor med skolan nu. allt kommer på en gång. ledsen Angelica att du möttes av twilight. men jag har saknat dig, kanske skulle ha skrivit det istället! men som sagt en lite paus var behövligt. men nu kan jag säga det att vi alla i klassen har saknat Angelica. speciellt jag (A) vi måste ta vår fika fredag någon dag med!

ikväll ska jag på "kalas" hos Julia. ´fest låter töntigt och kalas lika så. men det ska bli riktigt kul. klockan fyra kommer Ida så nu ska jag råplugga i ungefär en timma!

wish me luck!
Blogguppehåll
Publicerat den

nu ska jag ha blogguppehåll i några dagar. så mycket vi har i skolan, usch fy! vi hörs i slutet av veckan då jag förmodligen har massor att berätta! hadet bra fram tills dess och efter det !  scen från trailern ♥
värt varje sekund
Publicerat den

var ju som sagt uppe i natt och tittade på VMA. hur kul som helst, och bäst av allt var när klockan började bli tjugo över fyra, för då kom rob, kristen och taylor! trailern var verkligen bra och jag tror new moon kommer bli bättre än twilight. twilight är fortfarande superbra, men denna blir nog mer "film". Twilight var mer som en saga, men den var ju bra! så nu vill jag att november ska komma snabbt, skit i min födelsedag, jag vill se new moon nu!

 


Alla har nog hört om Kayne, riktigt dålig stil. Tyckte så synd om Taylor, tur att Beyoncé är en så fin människa och tog upp henne på scen igen.nu har jag tagit några bilder på det nyaste armandet jag har gjort. så det är bara att titta: Swarovski kristaller, "m:et" är tecknet för skorpionen, guldhjärta, silvervit kula, duva i silver... (svårt att ta när den är på armen!)

 på något sätt påminner duvan mig om twilight.så, det var alla bilder. blev lite många men det är nog ingen fara :) jag är själv nöjd med armbandet och det tog kanske runt 2-3 timmar att göra det. Om ni har några frågor på hur jag gjort det så svarar jag gärna!kram från sandra ♥
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
Publicerat den

varje jävla sekund var värd att vara uppe, hur ska jag kunna sova nu?! trailerna va så bra, finns inga ord!!!VMA
Publicerat den

klockan är över två och jag sitter i framför tv:n och tittar på VMA. får se hur länge jag stannar uppe ;) jag är så avis på alla som är där!02.00
Publicerat den

när jag var inne och shockade mitt hår med iskallt vatten, (det är bra för håret för det växer fortare) så kom jag på hur jag ska göra. jag tänkte lägga mig halv elva (senast) och ställa klockan på lite innan 02.00, ha på datorn och sätta på tv:n fort som ****. sen ska jag hoppas på att jag har turen med mig. detta kommer få sina konsekvenser dock. har lite att göra imorgon och jag är då säkert rikigt trött. men hur ofta händer detta? förhoppningsvis så ska det hända minst tre gånger till, eclipse + två (?) breaking dawn filmer! längtar, någon mer som ska göra samma sak som jag? :)

tittar på förberedelserna och jaaa jag ÄR avundsjuk. jag vill också vara där. skitsverige. jag ska flytta!


idag vet väl alla att den nya NEW MOON
Publicerat den

jo, jag lever faktiskt. har varit uppe hos mormor över helgen och det har varit så mysigt så!

idag vet väl alla att den nya NEW MOON TRAILERN KOMMER VISAS PÅ MTV!! jag ska stanna uppe och kolla trots att det börjar sändas klockan två på natten. Hell No att jag missar Kristen, Taylor och Rob, live! hoppas bara att alltingen funkar och att jag kan se det. har gjort ett nytt armband, men det får ni se imorgon! Nu håller jag mina tummar, eller en, för att jag SKA se NEW MOON.
15 månader
Publicerat den

jag älskar dig.

för evigt
onsdag
Publicerat den

jaha. onsdag känns som fredag dock. dagen har varit bra, hade en lektion och efter det klippte världens bästa frisör mig. så nu är mitt hår snyggt igen! för tillfället lyssnar jag på musik och väntar på att hjälpa min syster med matten. får la göra färdigt min teckenspråk med. har inte mycket att skriva om, vi hörs helt enkelt.
borde sova
Publicerat den

hastigt inlägg detta. hmm klockan är snart tjugo över tio och jag borde sova, men jag har ju sovmorgon i morgon faktiskt så det gör inte så mycket! slutar 11 också, ses ska jag äntligen klippa mig! luggen och allt. har kollat lite på sånger som vi ska sjunga den 22, just nu ser det ut som det blir hallelujah på svenska. vi får se. som jag alltid säger. känner av att jag har ont i halsen, blir la sjuk igen,  äch, vi ses imorgon! sov gott :)speed
Publicerat den

(fråga mig inte varför jag tog det som rubrik)

lite hastigt senast kanske, fick som sagt lite bråttom! men duktig var vi när vi speedade genom skänstarundan! imorgon kommer jag vakna upp med träningsverk i magen för det var längesedan jag skrattade så mycket! vet inte ens åt vad, hmm måste vara trött. imorgon är det vanlig tisdag, matte, språk, biologi klockan är tre och hem. och så blir det onsdag. har inte mycket mer att säga, så det får räcka, tack för kommentaren om armbandet och till er som har sagt det rakt ut till mig! (lite konstigt formulerat, men ni fattar!) roligt är det i alla fall, kanske ska jag börja med twilight inspirerat, vi får väl se.

nu ska jag snart sova, tror det behövs. sov gott alla! ♥
Måndag
Publicerat den

hej alla läsare :D!

jag gör inte så mycket, matten är klar och jag väntar för tillfället på att lina ska komma så att vi kan gå ut och gå! men hon pluggar nog historia stackaren. tur att jag är naturare så att jag slipper allt sånt!
 nu kommer hon ! haha.
Publicerat den

hann inte mer än att gå ner för trappan förrän mikaela frågade om jag kunde göra ett armband till henne. hon ville ha med läder hon med så det gick ganska fort att få ihop detta armband. jag ändrade lås och färger till henne, vilket blev, guld, vinrött och silvervitt.  
Nu ska jag fixa med psykologin! ses ;)
'
Publicerat den

jag mår väl sådär. just nu är det jobbigt och man förstår inte rikigt varför. men jo jag ska kämpa för det gör du.har sagt att jag håller på med lite allt möjligt. papper och smycken närmre bestämt. först kommer bilder på min senaste kreaktion med papper.

 
 man kan öppna den och man kan sätta "axelband" på den. från början var den vit och nu ser det ut som ni ser. jag tog inte på alla sidor eftersom det skulle ta för lång tid att lägga in de bilderna också. papper, blommor, rosor, strazz-stenar, band är en del av dekorationerna.

i fredags var jag ju i gbg med flickorna som ni kanske har läst. vi hade verkligen kul. lovade att jag skulle lägga in bilder, vilket jag inte kunde göra av förhinder. så nu ska de komma upp.armbandet, utan tvekan följde det med hem. från bik bok.

 

ops. låg det en sladd där? heh, ni överlever. så mina skor, så snygga! så aven de fick stoppas ner i en påse från din sko :)


Under den senaste tiden så har jag köpt saker för att göra smycken. tycker att det är roligare för tillfället än att hålla på med papper. Roligt när man kan använda det också. eftersom jag är ny så kanske det inte är 100 % rätt, bäst och snyggast gjort. men jag hoppas att jag lär mig det under tiden! Detta är 100 % handgjort.

 Läderarmband, med swarovski-imitations hjärta (kände att jag inte ville sätta äkta eftersom att det är mitt första). en blå pärla och en glittrig i "vittsilver". vanligt lås. reglerbar storlek.

jag är faktiskt nöjd med detta armband med tanke på att det är mitt första (tredje gången sagt nu, ska inte sägas igen, lovar!) smycke som jag gjort. vi får väl se vad det kommer bli mer. men jag kommer nog hålla mig till armband ett tag framöver. kanske blir det lite twilightiinspirerat. vem vet ;)

nu ska jag göra psykologi, hörs ♥En bild
Publicerat den
riktig shopping*
Publicerat den

hej hej :D

dagen har varit så kul, ni vet att jag skulle vara i gbg idag så det va ju därför det va så kul! sitter här nu med Clara och Ida (<3) och tänkte ladda upp några bilder på allt vi köpt :) det kommer några mer bilder senare på bara det jag har köpt, så ni vet. aja hur som helst, tack ida och clara för en underbar och minnesvärd dag. ni betyder!<3

 3027 .. några ören fattigare är vi. min sko och claras superfina väska!


ett inlägg till ikväll ska jag nog hinna med. så vi hörs. ps, jag saknar min pojkvän!♥

 
..
Publicerat den

å så ska jag bara skriva ett inlägg som får räcka för ikväll. jag är fortfarande kass på rubriker. tycker aldrig att jag kan komma på någon bra. knepigt.

 men men ny duschad är jag och mitt hår mår säkert toppen. äntligen fick det sig en kur inpackning. det har mitt bruna hår inte fått på väldigt länge. usch, nu är det verkligen kris. tur att jag ska klippa mig på fredag den 11. men först så är det ju fredag imorgon. som ni kanske vet så slutar jag 11.50 (asglad!!) och då så ska ju jag och flickorna ner till göteborg. mysigt att det bara är vi tre. det brukar inte hända så ofta nämligen(: vi ska äta tacobuffé om vi inte ändrar oss och så ska vi såklart shoppa och fika, det är vi bra på förstår ni! innan den härliga turen kommer så måste vi ha gått egenom, en biologilektion (hoppas så innerligt på att det inte är förhör), en matte och en engelska. kommer gå som en plätt!

jag har haft turen på min sida idag, extremt ovanligt ska ni veta. först fick jag hem min cykel, den som har varit "stulen". det visade sig att den har varit hos vaktmästaren... i garaget.. i ett år... sedan så var provet avklarat. bussen stannade precis vid mig, det spöregnade så jag hade tur. sen så får jag ett mail från radion ni vet. det står att jag vann en bok ändå. jag fattar absolut ingenting, är som ett frågetecken. så jag meilade och dubbelkollade. nu så kurrar min mage. Heterotrof som jag är så behöver jag mat, den måste ge mig energi till att orka med att läsa om biologin minst en gång till. det ska jag göra nu. så det var allt för mig, ikväll. sov gott nu alla ni som läser, för jag vet att det finns några ;) vi hörs om ett litet tag igen. ♥

Kram, sandra
-
Publicerat den

Hej hej alla !

idag har det varit en tuff dag. kemiprov som förhoppningsvis inte resulterar i ig. usch, får vänta till måndag!
nu kan man ju tro att allt är över, men nej då. egentligen har jag inte tid att sitta här för jag borde lägga min själ på engelskan, biologin och matten. men efter en dag med bla, prov så är man slut. dessvärre har jag inget val. jag måste plugga så vi ses senare. hej hej så länge ♥mitt namn ropades upp och?
Publicerat den

vad tror ni händer? han säger att han inte fick låtta ut på det sättet han gjorde, så han drog om tre vinnare, då inte jag var uppropad. så surt. tidigare så sa han att sex stycken skulle vinna boken. men så blev det tre?! aja, hur som helst så lever jag. men det var knappt. usch, det är faktiskt dåligt! tycker jag.lyssnar på radiofreda
Publicerat den

visste inte ens att något sånt här existerar. men jo då, de har faktiskt twilight-special! :D mellan åtta till nio. så det är vad jag gör nu. och så har jag nog pluggat klart kemin snart med. vill ha det där provet nu. inte imorgon, nu. så skönt när det är gjort. sen blir det fredag och då ska jag till göteborg med Clara och Ida :) ska bli skitkul!
..
Publicerat den

hej hej alla!

ja, så här sent kommer jag komma hem på onsdagar. teckenspråket sabbar allt med TRE timmar! såå störande. men det är bara att bita ihop och stå i. idag på engelska lektionen så fick jag reda på att min cykel faktiskt finns kvar på sundholmen. de hade ställt in den i ett förråd så att den iinte skulle bli stulen, vilket jag trodde att den var. men nej då, så nu får jag hem min cykel. tur, man har fått höra att det x antal gånger..

nu ska jag äta, sen plugga, plugga och sammanfattnisgsvis, PLUGGA!Detta inlägget kommer nog inte att bli så sammanhängande, bara s
Publicerat den

Detta inlägget kommer nog inte att bli så sammanhängande, bara så du som läser vet.

Ja, själv har man precis duschat. så nu sitter jag vid datorn och skriver ett inlägg. fingrarna sveper över tangenterna och nu mår nog mina naglar bra. smörjade in nagelbanden med Myrraolja. jag använder mig av depend och det tycker jag funkar bra. Det ska väl hjälpa mot att svaga naglar, om jag inte har helt fel. har glömt precis. helt tomt med sådan nagelvård. hur som helst. dagen började med en två och en halv timmas mattelektion. De sista trettio minutrarna var riktigt sega. under de 150 minutrarna fick Clara och Ida stå ut med med mitt flummiga humör. trodde jag skulle behöva lämna klassrummet, för en paus där någon gång efter de första nittio minutrarna, men det gjorde jag inte. Jag tror dock att de är vana vid detta laget. tur är väl det.

efter matten var det teckenspråk på schemat. inget att säga där förutom att det finns två twilighters där med. men är de verkligen lika illa som mig? känns bra att man inte är helt ensam. Har ju blivit trackad från en del. men jag bryr mig inte! älskar twilight<3 efter tecken så blev det äcklig lunch. sedan var det biologi i två timmar. men det var no problems, det går alltid så fort! klockan blev fem över tre och vipps så satt vi på viskan. Fysiken blev klar med energin från brownisen med polly och smarties. mums! jag tog bussen hem, träffade Ida. kul, för vi har inte setts på länge! väl hemma så pluggade jag kemi, kanske inte lika mycket som jag hade önskat, men jag får ta igen den timmen imorgon.

vet ni en sak? klart ni inte vet, för hur ska ni veta vad jag vet? haha, jo. när jag satt vid matbordet så tittade jag på mjölkpaketet. ni vet det finns ju sådan där reklam, i alla fall mjölken från Arla. så jag tittade på den så stod det lite saker, bla. att man inte kan vika ett papper på mitten mer än sju gånger. så jag tog ett a4 papper och vek det, jag fick ihop 6 vikningar. sen tog jag ett a5 papper och fick ihop lika många vikningar igen. så efter bara två försök så tror jag faktiskt att detta stämmer. visst låter det konstigt, men det är nog sant. lite meningslöst vetande bara. ännu en sak är att man kan tillverka regn, genom att hälla/spruta silverjodid (AgI) (naturare så jag måste säga detta!;) på molnen. När detta görs så kommer molnen tömmas på vatten. hmm.. om det nu ska vara bra att veta.

jag har sovmorgon imorgon. kan gå upp sju istället för sex. vilken sovmorgon! så skönt att man kan sova ut.

med detta inlägg avslutar jag dagens inlägg, den 1 september 2009.men?!
Publicerat den

va?! det är FINT väder!!! händer inte alls ofta, (inte ironi!) så skönt, tack vare de 25 gradiga vädret så fick vi vara ute på biologin. gick till parken för att ta några löv och lära sig lite om trädet. naturare^^

jaja, jag bloggar mer ikväll, mikaela ropar, hon vill nog ha lite hjälp och lilla jag måste ju göra kemi!