"Damn, my life's perfect"
Publicerat den

 
Har haft en bra helg! I fredags var det dags för Temasittning på [hg] och den vart ju lyckad! Kvällen på hg blev inte riktigt som jag tänkt mig, kanske för att det var för lite folk. Men stad i ljus spelades så fint i slutet. Lördagen var lugn, behövligt. Den spenderades med en härlig tös , vi åt god mat och käkade en superlyckad kladdkaka. Precis som alla andra söndagar så har denna dagen bestått av plugg. Fick också till en prommenad på det. GÖTT. Livet var riktigt bra tills för typ tre timmar sedan, då var det någon sån där kärleksrulle på tv:n. Fan vad ensam jag känner mig. Men men, that's life. 
 
 
 
 
Kanske har jag fått gulsot eller så är blixten och filtret på bilden inte bästa kompisar? 

 
20
Publicerat den

I går blev jag 20 år vilket firades med en lugn kväll här hemma i Linkan med fina vänner. Becka, Julle och Anneli fixade plankstek (galet gott) och efterrätten fick vi skippa, så mätta som vi blecv. Fick två muggar i PIP studio till samlingen, så bra! Kan ju inte säga att det är en så stor skillnad på 19 och 20. Men det finns en sak, systemet. Det skönaste med det är att Jag kan köpa när jag vill utan att fråga någon annan, sjukt skönt att behöva slippa fråga, Nu är jag inte jobbig längre! 
 
        
    
 
GODASTE Cupcakesen jag ätit, tack bästaste Ellinor för godaste födelsedagspresenten! / Anneli, Rebecka och Julia / Jag i lördags på XoY, galet vilken kul kväll! / Shopping med Mamma / Finaste och godaste cupcakesen, dekorerade av min fina syster / SMILE - SSKÅL och SMITTSEX / Festeriförfest, galet kul. / Sebastian 21 / Naglar som lyser i UVljus / Innan jobb på [hg] / Random / Finaste vänner, föralltid.