Finito.
Publicerat den

För första söndagen så pluggar jag inte. Det finns ingen hög som jag måste göra, det finns inga läxor. Detta känns fruktansvärt skönt! äntligen kan man sitta ner med gott samvete.ONE HOMEWORK LEFT OF SCHOOL
Publicerat den

Som rubriken lyder, nu har jag en läxa kvar att göra under gymnasietiden! vilken underbar känsla! Det skall bli skönt att bara kunna njuta av sina sista gymnasiedagar, följa med C hem efter skolan och vara med vänner. Det har jag saknat mycket. Hoppas bara betygen blir av den högsta grad, så mina chanser ökar för att komma in!22 Maj
Publicerat den

Jag vet inte, men jag verkar leva? Jorden gick inte under denna gång, vem vet när det sker. 
Dagen, eller rättare sagt hela helgen, har bestått av plugg! Biologin har varit prio 1 och nu när den är klar tar religionen över, därefter svenskan. Sen är det förmodligen ingenting mer under gymnasietiden. Vilket känns mycket skönt.WHAT TO DO FOR NEXT WEEK.
Publicerat den

Engelska - Bokrecension i grupp. Spännande att se hur detta kommer gå.
Svenska - Kolla på ett debattinlägg och analysera. Svårare än vad man tror.
Historiainlämning - Jämförelse mellan dagens revolution i arabvärlden och den franska revolutionen. (vad hände där?)
Religionsinlämning - Denna kan nog bli rolig, handlar om Islam.
Biologi - Beteendevetenskap, En jämförelse mellan schimpansens beteende i fångenskap och i vilt tillstånd.


Visst, det kanske inte ser så mycket ut. Men på en vecka är det mycket om man skall lägga ner sin själ i arbetet. Men fan, jag ska klara det. Detta är det sista jag gör under min gymnasietid (så länge vi inte får nya saker så fort detta inlägg är postat).iPhone cases'
Publicerat den
Bilderna är en aning suddiga, men jag orkar ingen redigering idag.
99 kr/max 199 kr (minns inte vad den kostade!)

Imorgon inleds dagen med Företagsekonomiprov och därefter ska jag till axamo för att göra halkan! Jag är väl aningen spänd men det kommer säkert att bli roligt, jag är ju där för att lära mig. Nu väntar en kväll med lite finslipning på ekonomin och kvällsmat. Hoppas ni har det bra!STUDENT 2011
Publicerat den

Jag är en av de tusen treor som tar studenten i år! Det ska självklart bli väldigt roligt och framförallt skönt. Det är mycket som jag kommer sakna och mycket jag kommer vara glad för att få lämna bakom mig. Mina tre år på bäckäng har gått väldigt snabbt och jag har lärt känna många nya människor, varav en person har kommit mig mycket nära. Hon är en av de personerna, eller nej, Hon är den person som jag inte tänker tappa kontakten med. Jag hoppas att vi förblir vänner och kommer träffas när studierna tar vid i höst! 

Studenten är ett minne för livet och då vill man så klart minnas det som en bra dag. Allt måste bli perfekt. Klänningen är fixad och mössan. Skorna och smyckena är inte fixade, men det kommer väl det med. Om två veckor, när betygen är satta. Bilderna är mörka och ger ingen rättvisa! Jag visste hur jag ville ha min studentklänning, kort fram och längre bak. Jag klickade mig in på Tinas FANTASTISKA blogg och såg att hon sydde (läs mycket) kläder. frågade henne om hon kunde sy en sådan klänning och resultatet? Det blev riktigt bra. Nåde den som sprutar champagne på min klänning. Vill säga ett stort tack, för att du ville sy min klänning! TACK!SUMMER? PLEASE HURRY UP'
Publicerat denEUROVISION
Publicerat den

Vad hände där egentligen? Såg jag rätt men låg Sverige i topp under hela tävlingen? och slutade som trea? han där Eric var nog inte så kass trotsallt, för de 42 (43?) länderna gillade honom, mycket. Så Sverige kom på en tredje plats alltså, inte illa med tanke på den kassa lyriken i texten. Dock tillhörde framträdandet till en av de bästa! Grattis Eric. 

Nu tänkte jag sätta mig och vara effektiv! Läxor skall bockas av en efter en, vi hörs.FIVE
Publicerat den

- Just nu sitter jag och gör ett födelsedagskort till en underbar vän.
- Just nu är jag orolig för framtiden och hur den kommer se ut.
- Just nu är jag besviken på olika människor.
- Just nu längtar jag till imorgon för det kommer bli helt awesome!
- Just nu borde ni klicka er in till min syster; Mikaela för att hon är störtskön i sin blogg och mycket mer intressant än mig.

Kanske ska jag försöka ta lite bilder imorgon? bara lägga in en på mig? Vore ganska trevligt.Friday
Publicerat den

Som rubriken låter, Friday (av någon anledning kan jag inte sluta tänka på låten friday varje gång jag hör ordet). Helgen kommer bestå av studier och mys. Har funderingar på att skriva så mycket inlämningar som möjligt nu under helgen, för att få det lugnare sen. känns bra om man kan varva ner innan man avslutar skolan, så att det inte blir ett tvärt slut. 

Tänkte dela med mig av min tumblr! Enjoy. Glöm inte dela med dig om du också har en!
http://psiminlove.tumblr.com/a few words
Publicerat den

Kan passa på att berätta att jag har köpt tyg! Men jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska sy än. Så det får ligga på hyllan ett tag. 

Just nu börjar skolan bli väldigt seg och jag vill bara ta studenten. Man märker att alla är trötta när ingen bryr sig om hur det går på proven. Det finns ingen ork kvar. Men men, får bita ihop och köpa lite till. Snart är det ändå slut.
Datorn funkar nu äntligen igen! dock har jag inga bilder på den. därför blir detta ett inlägg utan bilder!HYRESKONTRAKT
Publicerat den

Wow, kom på att jag har en blogg! Mitt liv de senaste månaderna (månaden?) har varit ganska händelserika tillskillnad från i vanliga fall. Men den viktigaste nyheten är att jag och Christian ska flytta till Linköping till våren för att studera. Jag hoppas så fruktansvärt mycket på att intagningspoängen inte höjs och att jag kommer in. Vi flyttar upp till slutet av augusti och förhoppningsvis kommer bloggen bli roligare att läsa!