Kort o/ gott.
Publicerat den

 Är inte vän med datorn nu.

Iväg in till stan för kortege och mat!
blir till att äta ute med några vänner från klassen. Mysigt!
På söndag avslutas tävlingen, så skynda er att delta!

kort o/ gott.
Happy
Publicerat den

 

YES! jag är SÅ häääääääääär glad! (visar med händerna i luften)

Jag ska inte säga riktigt ännu, men om några veckor får ni veta!
Hursomhelst, så har jag redan lyckats med målet. Så nöjd.

Hursomhelst, även om jag är skitglad så är jag fruktansvärt trött! i skolan gör vi ingenting och ändå är jag trött. Konstigt att när man inte har något att göra så blir man trött, men antar att det är därför. Ni vet ju att det är kulturvecka på bäckäng, tror jag haft sammanlagt tre lektioner + ett NP prov som jag faktiskt hade idag, Eng B. I alla fall, denna veckan har varit skön, även om vädret har gjort den en aning sämre. Men så länge det inte är snö är tummen uppe!

Det händer mycket roligt med sunrise, en snäll tjej hjälper mig och kollar ut det bästa!
Denna dagen har varit bra, den ÄR bra!

Ikväll... då ska jag njuta av min seger!

 
Naaw
Publicerat den

Den senaste tiden så har jag fått ett stort intresse för fåglar. Det började med alla de 40 arter vi skulle öva in. Nu hittade jag denna söta video. Ett Naw-moment helt enkelt!och ni, jag är inte så kvick på fåglar!
Tävling♥
Publicerat den

 

Halsbandet kommer från BikBok.

Eftersom jag själv inte vill ha det så tänkte jag att jag lottar ut det till mina läsare!
Det du behöver göra är att kommentera min blogg och lämna din mail så jag kan nå dig!
Alla kan delta.

Lycka till! ♥

Lägger till: Vinnarkommentaren publiceras på Söndag, då tävlingen är slut!
99,9 %säker
Publicerat den

Japp, så får det bli!
Sunrise ska få ny design, den ska inte se ut som en blogg, det är den inte värd!
Har hittat min favorit bland designer, hoppas hon kan få mina tankar uppfyllda bara. Ni ska bara veta vad jag bett om hjälp med. lite synd är det allt om henne, men hon är grymt duktig. Mer ska jag nog inte avslöja. heh..

Har sedan en vecka tänkt att ha en tävling, men har aldrig haft ork till att fotografera priset. Men ikväll kan ni kika in för då Blir det tävling!
Sandra tävlar
Publicerat den
klickade in mig på den HÄR (klicka) söta bloggen som har en  tävling från denna (klicka) sida. Jag vet precis vad jag hade valt för pris. Detta är nog den tävling som jag väldigt gärna vill vinna! Snälla, GE mig TUR!
Kulturvecka
Publicerat den

Det är Vecka 17 och Kulturvecka på Bäckäng!
Alla favoriters vecka, och en av de stora anledningarna till varför man väljer just bäckäng!

Massa aktiviteter som "bada tunna", såpabandy, Bäckängs snyggaste man (men det vet ju vi alla är Christian), Bäckängs gentleman, Mjölkhiv, zingohiv, volleyboll tunering, Kundvagnsrace, godisregn... Osv. Bara några aktiviteter av alla de som dyker upp i veckan.

Har ni något liknande på eran skolan?ett litet klipp av allt som händer. Källa.
Borde fixa den längre versionen!
Funderingar
Publicerat den

Det är ca tre månader som jag har haft designen på Sunrise. Jag gillar den väldigt mycket, och att den "fade"-ar vid byte av sida. heh, speciell liten smådetalj. Hursomhelst, jag skulle vilja förnya den lite. Ändra utseende så det blir lättare. Istället för att alla inlägg lägger sig under varandra så att de bildar en lång radda av inlägg.

Istället vill jag ha en startsida, som välkommen! eller något.. hmm.. skit att jag suger på webbdesign. ska spåna vidare på mina ideér..

Snart bli det grillat. Underbart gott, eller vad säger ni andra?


Min Sunrise
HJÄLP MIG!
Publicerat den
JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!
Movienight
Publicerat den

Det har ju alltid hetat tjejkväll, men det brister redan i första betoningen då "tjej" är fel ord att använda, eftersom att det nu är killar med i svängarna. Därför får det nu heta filmkväll, även om det blir så att man inte ser någon film. Aja, filmkväll ikväll helt enkelt. Inann dess blir jag nog tvungen att plocka i mitt rum. Någon ordning ska det ju vara! 

Min syster kan hitta många bra låtar. Jag som är helt borta från musik och ofta hittar jag det som funnits i så många år. NU har jag fått en ny favorit!
Orginal till höger.

Vilken väljer du?
OboyÄlskare
Publicerat den

Är du en av alla 24000 något som har FB, så vet du att Oboy kommer komma med Daim! Om du inte är en av dem fansen, så vet du det nu!

Daim är ju gott och likaså Oboy. Känns som en bra blandning! Så här står det:

"O'boy

great news! O'boy will be launching "O'boy Daim ltd edition", the very first limited edition from O'boy ever. In stores from week 18.. What a delight!"Jag tror att detta kan bli gott, vad tror ni?

Vem ?!
Publicerat den

VEM kom på det här med vampyrer?! jag säger bara det, VEM?!
En lektion
Publicerat den

Underbart. en lektion. slutade vid tio, stannade kvar i skolan för att plugga och nu är jag hemma! Var nere en kort sväng på stan och skulle köpa en bok som jag lagt undan, dock var det fel bok som var undanlagd. jag min dummer tänkte inte på det, så nu sitter jag här med Vampire Diaries Bok 6, the return - shadow soules. en till sväng blir det till stan imorgon. (handlar bok 6 bara om Damon och Elena?! whaaaat?!)

Nästa vecka i skolan är det kulturvecka - den mest meningslösa temaveckan på bäckäng, OM man är en seriös naturare. host. host. Men det är ganska skönt att lektioner blir inställda och att man kan åka hem tidigare, lite som en "ta-ikapp" vecka. Denna veckan dock, har vi två biologiprov och ett seminarie i psykologin. Tog om schizofreni, smart? kanske inte.. eller?

Nu är det plugg som gäller. Jag har klarat mig bra hittils.
News
Publicerat denNytt helt enkelt!

en sak som jag är extra glad över, är Alice's armband!


dress me'
Publicerat den

 

299                                                                                 199

Varför kan det inte bara bli strålade sol och 25 grader? Att slippa jeans och en tjocktröja är det bästa med sommaren. En klänning eller shorts och linne, är toppen! Hittade dessa två tunikor på Bikbok igår, Kunde inte låta bli att köpa båda två. Den till höger var slut i min storlek, så fick ta en större. Som tur va så fanns den vänstra, ljusrosa, i min storlek! då blev jag glad!

för övrigt så suger jag på att ta kort. På den ena syns hallen och på den andra kom några av mina mjukisar med! katastrof! heh, nej kanske inte. Björnen är från mikaela och kaninerna är från min farmor. så nu vet ni det!

Det är nu ni icke-twilightfan kan scrolla ner, nu är ni varnade!

Var ju i Götet då som sagt, sol och härligt. Framför allt så träffade jag Marie! En twilightträff med 21 andra sköna människor är rätt nice, för en gångs skulle blir man inte särbehandlad. Nåväl, detta hade jag och M beställt, eller rättare sagt, vi coorperated- jag är ju inte 18 ÄN.  

  

tees - tees - journal

tees:en är från Hottopic och journalen från Ebay!
älskar citaten. tycker det borde finnas en tröja med Massor av citat från Twilight. Den hade gärna fått vara hemma hos mig. Eller vad säger ni?
kanske borde skicka in ett förslag till en "tröjfirma"... hmm...

En sak-Gäller ALLA!
Publicerat den


När jag klickade in mig till denna (klicka) blogg, så fick jag se min egna bild och mina egna ord! Det är INTE okej , Så länge ni inte har LÄNKAT och ANGETT KÄLLAN! jag vet att personen som gjorde detta inte tänkte sig för, MEN detta är regler. tro det eller ej, men bilden ägs av mig - och tar ni den så kan ni åtalas och FÅ BÖTER! Detta gäller allt, det är därför det är så sjukt viktigt att ange källan!

FRÅGA alltid INNAN ni lånar något från min blogg! 

Detta stolpade vi upp på bildochFormen! varsågod och läs!

 1. Upphovsträtt är reglerna för personen bakom verket att få bestämma hur verket får användas.
 2. För ett alster skall anses vara ett verk måste det vara resultatet av en upphovmans eget personliga skapande.
 3. Man behöver upphovsmannens tillååtelse för att visa verket offentligt, ändra det eller kopiera det samt inte sätta in det i ett kränkande sammanhang. Dessutom måste namnet på upphovsmannen vara med.
 4. Man behöver inte formalitet för att skydda sitt verk eftersom upphovsrätten uppkommer automatiskt vid skapandet av verket.
 5. Ett verk skyddat av upphovsrätten får användas fritt efter 70 år.
 6. Alla får kopiera upphovsskyddande/skyddade offentliga verk för privat bruk, men vid offentligt bruk (även försäljning) av någon annans verk krävs normalt ersättning (till skaparen av verket).
 7. Intrång som sker med avsikt kan föranleda straff i form av böter och fänglese upp till två år.
 8. Sverige är skyldigt att ge skydd enligt den svenska upphovsrättslagens åt verk från andra länder som är medlemmar av de internationella överenskommelsena,
 9. Man får inte kopiera eller använda någons konstnärliga material utan deras tillåtelse.
 10. Teknikmässigt på går det att kopiera upphovsrättskydde material, men enligt lagen får det endast ske för privatbruk.
 11. För att underlätta administrationen av diverse rättigheter använder man sig av organisationer som förvaltar dessa (alltså rättigheterna).

Viktiga regler som ska följas- Källa LAGEN.

uppdatering: TACK!
fanvideo
Publicerat den

tills jag fått tummen ur ***** att fota mina kläder, så ser vi på denna underbara fanvideo!


Göteborg!
Publicerat den

Idag åker jag till göteborg för att träffa Marie och alla andra tjejer. lite nervös är jag faktiskt.. men det ska nog gå bra! Äntligen så får ajg mina saker som Marie har hjälpt mig med. Så snällt av henne, Tack!

visst är mina inlägg nu föär tiden korta? kanske borde börja med twitter istället..
världens bästa
Publicerat den

Jag har världens bästa vänner. jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara av att kämpa, leva utan er. Utan er är jag inget. ♥
"Hålla upp katten i luften och samtidigt sjunga låten från Lejonkungen"
Publicerat den

som förövrigt är min favoritgrupp på FB. Ni anar inte hur mycket jag skrattade. haha, så dålig humor jag har! men va fan, hah! Kan se mig katten i luften, mycket bra på att föreställa mig saker förstår ni. Så nästa gång jag kommer hem till clara ska jag hålla upp Katten och sjunga!så klockren!
på tal om sång, var på musikal idag! den med hanna hedlund om ni vet? - the last five years heter den i alla fall. Den var riktigt bra, även om jag inte har så mycket att jämföra med...

Tagga freda!
Ärligt,
Publicerat den

jag måste skaffa mig ett nytt liv. Tur att jag har så många kvar att välja på.
Skulle ni?
Publicerat den

Via http://www.twilightish.com/ till getreading.co.uk hittade jag det här.

[...] betyder att jag tagit bort en del. översatt till svenska av mig.

Can't think of a grand enough gesture to show your devotion to your favourite star? Tat’s not a problem for Cathy Ward.

She is a huge fan of the Twilight movies – though you might have guessed that already.

Mrs Ward decided to have a tattoo of the main stars of the hit Hollywood film on her back. And the 48-year-old is not done yet. She also wants the film’s lead star – the gorgeous Robert Pattinson who plays vampire Edward Cullen in the films – tattoed across her stomach.

“It didn’t hurt that much – the main problem was sitting down for so long,” she said.Supermarket worker Mrs Ward wanted to give something back to the cast, who she said helped her lose weight.She went from a size 20 to 14 in a year and said her once-depleted self-esteem has now soared.

Mrs Ward, who makes cakes in the bakery at Morrisons in Whitley, said: “Like Bella [Kristen Stewart in Twilight] is at the beginning, I had no confidence. She is very clumsy and doesn’t think much of herself. Neither did I.

“But she progresses over the course of the first and second film and books and I have, too.” Although husband Colin is not a fan of her tattoo, Mrs Ward has no regrets about her body art.She had the tattoo done in No Limits in Oxford Road, West Reading, at the end of March.It was completed in one sitting, lasting four-and-a-half hours, and cost £500.She continued: “I won’t mind when I am 80. I like getting tattoos. This is me.”

Mrs Ward became a fan of the Twilight series in December 2008. The first part tells the story of a small-town girl falling in love with a vampire.In the second installment, Bella finds herself caught in a love triangle with Edward and her best friend Jacob – a werewolf, played by Taylor Lautner. But Mrs Ward of Waldeck Street, Katesgrove, is a sworn Team Edward fan.

She said: “The book and films are so well done.

“Robert Pattinson is fantastic. He makes such a convincing Edward and is perfectly cast. He is great in other films too – so intense.” Mrs Ward’s Morrisons’ workmate Sharon Wicks, 38, of Brayford Road, Whitley, said she loved the tattoo. She said: “She’s a massive Twilight fan and is firmly Team Edward. It looks great.”


[...] Mrs Ward bestämde sig för att ha en stor tatuering på sin rygg, av den populära hollywoodfilmen. - 48 åringen är inte klar än. hon vill också ha filmens stjärna - vackra robert pattinson tatuerad över sin mage.
"Det gör inte så ont- problemet var bara att det gjorde ont i ryggen efter så länge sittandes." [...] den gjordes i ett svep- fyra och en halv timma, och kostade 5000* svenska kr. [...]

*om man räknar med att ett pund motsvarar 10 svenska kr.

Jag hade aldrig gjort något sådant här - inte tatuerat in en bild. i alla fall inte så stor. Om jag skulle tatuera in något som har med twilight att göra så skulle det bli ett citat, Men det citatet skulle få ha haft en annan betydelse också. som "I can't live in a world were you don't exist", det betyder ju mycket och jag förknippar det med Christian. Ett exempel bara, så ni förstår.

Skulle du kunna tänka dig att tatuera in något sådant här?
Vad, i så fall?Vår
Publicerat den

jag kan inte hålla mig undan, jag skriver om det i varje inlägg, men Vädret stavas UNDERBART! även fast molnen finns där, så är det varmt. Det blårder lite mer idag, men Nej det gör inget!

 När caféerna börjar sin uteservering, och eleverna hänger på skolgården och sitter på asfalt och gräs, och det bara påminns om USA. Precis som när man hänger undan de tjockare jackorna och tar jeansjackan eller skinnjackan över sig. Sneakers istället för boots. Då är det vår, för mig. och Det är har hänt nu.

Nu ska jag läsa, tredje boken i seren VD. Andra boken gick väldigt fort.
Det är nu det bra kommer! Yay!
ODD
Publicerat den

Jag vill ha en balkong! låter väl kanske lite väl sjukt, men jo så mysigt det hade varit. Ett bord och två sköna fotöljer, kuddar och filtar. Att bara ligga där och ha en underbar bok och känna solljuset värma. Åh, jag vill ha mina föräldrars rum. Så dagen vill ha, blir balkong.

fick en fråga om VD böckerna vart värda att läsa. Ja, det är dem. Man blir besviken i början, för man hade verkligen hoppats på att de skulle vara som tv. det blir bättre ju mer man läser, kan jag säga. Dessutom så har jag spoilat mig själv med vad som ska komma, och DET verkar superbra! Så de är ändå värda att läsa, men kanske inte så myket som twilight är värda att läsa... heh..


Nu ska jag fortsätta att göra inget, ett tag till i alla fall.
Kanske att jag har en sak på G, Vi får se hur det blir med den saken iaf. Men ni i gbg kommer ha mest tur.
TVÅ
Publicerat den

Idag är det två månader kvar till sommarlovet börjar, två månader kvar av tvåan på gymnasiet.
Det är också den 11 idag, då 1 + 1= 2. Det är 22 månader som jag och Christian har hållt ihop, och det är två månader kvar tills den 11 juni då vi har varit tillsammans i två år.  

väldigt många tvåor.

Solen skiner och det är U-N-D-E-R-B-A-R-T.
har suttit ute i solen i någon timma och det var precis som jag brände mig, men det var bara inbillning. Som tur va! Sjön har fortfarande ett täcke av is, och det är svinkallt i sjön. För ett årsedan tog jag mitt första dopp. Känns som det får vänta rätt så länge i år.

Hur har eran Myssöndag varit?

ps. jag läser bok två i VD serien nu. ds.
Spoiler, vampire Diaries
Publicerat den

När jag köpte böckerna trodde jag att de definitivt skulle vara minst 50 % lik serien. Men, gud så jag hade fel. Kanske det är så att 10 %, om inte mindre, stämmer överrens. Nu kan jag förstå all en hysteri om att Vampire Diaries är så lik twilight. Även om VD böckerna är skrivna tidigare än twilight, så påminner de inte alls mycket om varann. Kanske att steffan känner att han är "the bad one" som edward känner, men inte mer som man tydligt märker.Vol 2, bok 3 och 4.


det kan dyka upp spoiler nu i mitt resonerande, så ni vet.

Steffan i boken, hmm.. äter, är fel  ord.. men "feeds" on människor, alltså han dricker människoblod. Det gör han inte i serien, iaf så långt som de svenska avsnitten har kommit. Hur som heslt, Elina å andra sidan är Blond. och ytlig och bortskämd. hon tror hon äger sina vänner, som är som valpar runt henne. I serien är hon väl den lite mer "vanliga flickan", som inte är skitsnygg och har märkeskläder. som hon har i böckerna.
Caroline var även med Steffan i början. och Damon dyker upp som en kråka, vilket han gör i filmen med, iof.
Alla däromkring, som Vicky, Elena's bror, Matt och Taylor, de är väldigt konstigt kring dem med.

Det är ju ganska mycket som skiljer åt och bara en sådan sak. Jag har läst första boken, och det enda som verkar stämma överrens är att de har ett party, haloween.
Men för att inte vara så negativ, så är böckerna inte så dåliga. De går ju faktiskt att läsa och man får ändå känslan av att man vill läsa mer. Det man mest blir besviken på är alltså att man förväntade sig något helt annat an vad böckerna handlar om.

Kan vara bra att veta om man funderar på att läsa böckerna.
Sammanfttningsvis så skulle jag säga att böckerna och serien inte är lika. Manuset verkar vara gjort över att få så mycket tittare så möjligt, och vara så lik twilight utan att man kan stämma dem. Men, detta är ju mina åsikter. Vem vet, jag har ju några böcker i serien kvar, Kanske de överraskar mig?

Har du läst Vampire Diaries?
Vad tycker du om dem?

*inte rädd för spoiler*


läser
Publicerat den

Vampire Diaries...
Inte alls lik som serien är. that's it.
Sookiieeh!
Publicerat denbara jag som stör mig på hur de säger "sookie"? i alla fall, denna video är grymt rolig. speciellt om man följer serien.

enjoy!

tack emma för världens bästa! hahaha
Grattis
Publicerat den

 

Kristen Stewart aka, Bella Swan/Cullen!

självklart något man inte får glömma.
tre teman
Publicerat den


Mina kläder är Borta, och då menar jag borta. mina bästa favoritplagg är helt försvunna. jag kan inte förstå hur? vad ska försvinna nästa gång? Säger bara en sak.. försvinner något ur min twilightsamling då jävlar. Men ändå, kläder ska inte bara försvinna så vidare det inte finns, 1. ett spöke. 2, en syster. själv tycker jag tvåan låter mest troligt, eftersom ett spöke hade gjort det så mycket snyggare. Dessutom så har det ju hänt innan.

Men om man tar något gör man ju det med stil, om man nu inte kan fråga istället. Man tar plagget, i detta fall, har på sig det, och lägger tillbaka plagget så som det var när man tog det. Men så smart är ju inte alla, Vet att jag hittat kläder i Mikaelas garderob som är mina. Hur smart? inte så. Det låter säkert som att jag inte har några andra kläder, men det har jag. hursomhelst, det är inte det att kläderna är borta utan att personer har tagit dem utan att fråga. Det är det värsta.

skit samma, känn dig inte allt för träffad Mikiss.


nu skiter vi i klädproblemet och går vidare till... Ikväll!
vädret lyser och vad ska ni hitta på?
själv kommer tjejerna och vi ska ha det riktigt mysigt. det blir NM och förhoppningsvis twilight som förrätt.
Men det är ju om de andra orkar.. så minitwilightkväll blir det i alla fall, och det är ju inte illa det.

och ni. Ett steg närmre London med Emma!

lite styckat inlägg med tre olika teman, blir ju bara värre och värre! fy. jag måste bättra mig.
och just det, personen som sjunger i inlägget under är 28. jag vill också se ut att va tio år yngre när jag är 28...
Adam Lambert
Publicerat dense, lyssna och Njut. Ögongodis gott folk!

Tillägnas så klart Angelica.

Bara för rolighetensskull, hur gammal tror ni han är?
Google är inte tillåtet ;)

ledtråd: plussa på tio mer än vad ni hade tänkt er.
Doing My homework.
Publicerat den

And it sucks. Really bad.
Twilight takes over the world
Publicerat den

Som rubriken lyder, twilight nämns i ett flertal serier och reklambolag inspireras av serien.
Det är ett faktum att twilight är större än störst!Källa

Riktigt roligt tycker jag! mest för att man klassas som normal om fler gillar detta fenomen..
Var tror ni twilight kommer dyka upp nästa gång?  
Tävling på Sunrise
Publicerat den

 

"ny" tävling på Sunrise (klicka!). Kolla in och sprid vidare!


Var ju som sagt på A6 men hittade ingenting förutom en tavelram (som jag förövrigt ska sätta in vykort på twilight i, ni vet de som följde med i bellasbox och twilight del. edition) och två staflier. Inte så mycket att visa..

Jo just det, glöm inte bläddra ner till tredje inlägget. heh.

KRAM!
A6
Publicerat den

 

Tänker börja veckan med att dra till A6 med My!
Om jag köper något så kanske det kommer komma upp, får väl se om jag har någon kamera. heh.

Har ni några planer?

brist på bild så får det bli en liten äldre version av hur det faktiskt ser ut.
"bästa shoppingen mellan malö och stockholm"
om du vart där, stämmer det?


Bikini
Publicerat den

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Vad tycker ni? Bikini för ett äkta rob fans!

Hoppas inte christian tar illa upp. men du hade nog aldrig velat vara på min bikini? heh, så Klicka på länken och rösta! För denna bikini vill vi ha!

"Are you asking me about the weather?"
Publicerat dendet gör jag! Hur är ert väder? själv så är det för tillfället riktigt mulet ute. Hörde på radion att det skulle bli snö...? usch, jag är så trött på allt det vita. Vill att allt bara ska försvinna,fast mycket är ju ändå borta. Tur det i alla fall.
Idag är ju den där mysdagen som jag skrev om för några dagar sedan, det minns ni väl?
Så det är vad jag ska göra idag, mysa och hänga med My. Men innan det blir det lite engelska. *happy face*


Jag är lite sugen på att svara på era frågor.
Undrar ni något om mig?
Påsk
Publicerat den

 

Hoppas ni alla har en bra påsk och att ert lov är super!
själv kommer jag tillbringa några dagar hos mormor. Och i slutet av veckan så blir det lite kompisar, pojkvänn och liite läxor. konsigt läxor över lovet? men men. that's life, my life. -.-'

slänger in den här söta videon! via TS till youtube.Lite söta är de allt!


Saknar dig så mycket.
"I honestly don't know how to live without you"
All min kärlek går till dig. Bara dig.
Busted
Publicerat den


ett ögonblick av lycka, ett ögonblick av hopp.
En dag av sorg.

uppdaterade mig inom twilightvärlden så när jag kom till tts hemsida fick jag en fantastisk nyhet!
The cast, alltså Rob, Kristen och taylor skulle komma till sverige den andra juni.
Jag blev så himla glad, och eftersom jag är hos Christian så reagerade han med. han sa till och med "tänk på att det är den första April" men hallå? vem skämtar om något sådant! nej, ingen tänkte jag, man är inte så grym mot fans som är dying to meet them! Men jag och mitt snälla hjärta hade fel!
usch, nu är jag ledsen och besviken.

kan dock säga att det är ett riktigt, riktigt bra aprilskämt, men är det verkligen något att skämta om?

En annan rolig sak som min lärare i fysiken skulle göra (jag har ju inte fysik men han är min mentor) var att ge ut ettorna ett fysik B prov och säga att det var ett fysik A nationella. HAHA, det är så taskigt men f*n vad roligt. riktigt synd om dem. själv skulle jag börjat lipa om jag fick ett oförberett prov, och dessutom ett nationellt sådant.
Alla dessa aprilskämt!
Har du varit med om något roligt eller har du själv blivit lurad?

kommentera så länkar jag dig!

Bellas blogg! värd att kolla in kan jag lova.