Find a heart that will love you at your worst and arms that will hold you at your breakest
Publicerat den

large.jpg

Jag vet inte varför jag ibland får tusen känslor öst över mig, eller tusen olika tankar som går på högvarv i hjärnan. Livet är egentligen väldigt bra, jag har fantastiska vänner, en perfekt familj och en fritid som inte kan vara bättre.  Men det är ändå något som saknas, om jag ändå kunde sätta fingret på vad. Tentaplugget blir lidande, informationen får liksom inte plats där inne. Hoppas på att fredagen blir bra, då blir vi pateter. Det kommer bli tomt. 

 

 
-
Publicerat den

Skippade dagens föreläsning som handlade om cellmetabolism. Kände att det är viktigare att göra klart basgruppen så att jag kan tentaplugga i helgen. Dessutom har jag gått igenom cellmetabolism på BMA. Måste till skolan kl 13 dock, då vi ska hålla på med en inlämning. 
 
Ikväll är det dags för kravall! Det ska bli kul, å visst var det ett tag sedan som vi drog på oss ovven. Kul är det också att en gammal linköpingsbo/vän kommer ner hit! 
 
  
 
jag / Sara och Tom som taggar för tackfest / muffins aka. boring cupcakesStand-in sambo
Publicerat den

Det är sådanna här helger som jag blir Beckas stand-in- sambo. Hennes kille är borta över helgen och då finns jag där! Dessa dagar kan man alltid förvänta sig GOD MAT. Vet inte riktigt vad vi har för planer på mat ikväll, kanske plankstek? 
 
 
 -
Publicerat den

Helgen har varit som alla andra helger, där en av dem har bestått av fest. Rebecka och jag jobbade på en sittning som consensus - vår kår - har ordnat. Ungefär 200 gäster och 60 jobbare så allt flöt på mycket bra. Hade ett arbetspass, som senare utvecklades till två. Det fick bli jag som välkomnade gästerna! Men det var kul. Kvällen flöt på och sedan var det dags för goldfever, en fest i 70tals tema. Jeansväst och ett flätat band runt huvudet fick bli min utklädnad, lite så där lagom. 
 
Idag har jag pluggat och sovit. Känner mig inte riktigt på topp. Träningen blir lidande, vilket är synd. Men, jag ska försöka att gå 5/7 pwar på morgonen innan frukost istället för efter skolan, för att detta ger ökad fettförbränning. Lite segt är det dock att gå på morgonen utan någon direktenergi. Men, kroppen har ju lagrat under kvällen vilket gör att man inte går på "tomgång"!  
 
 
 
Emma - Sara två härliga brudar i min ssk-klass. 
 
Förövrigt känns det jäkligt bra att gå ssk, känner att detta är mer jag. Dessutom är folket i klassen för himla goa. 
 Musik på
Publicerat den

 
Does she
Make you feel wanted - like I did ?
Make you feel like you're the one thing that matters ?
You let her head rest - on your chest
But when you close your eyes

You'll be seeing my face again
I'll be crossing you mind
You'll be dreaming of places we went
And then you'll wake up to find

She's not me
She's not me 
She's not me
Remember 
She's not me
 

Lite bra musik så här på onsdagskvällen. 
 
 Back to reality
Publicerat den

Har haft det  u n d e r b a r t  hemma! Det märks att man bor själv, har aldrig haft så ont i huvudet som jag hade i går. Kanske var detta för att min syster spelade samma låt på repeat. Kan hålla med om att den var rolig första, och andra gången, men inte tredje eller 34e gången. Dagarna har spenderats med fina vänner, även om jag inte hann träffa alla. Var i Julias suuuperfina lägenhet på påskafton, minipizzor lagades i protest mot påskmaten. Hann medd att träffa Jessica, käka på grekiska tavernan och plugga. Ser fram emot Lördagen här i Linköping nu! Fyra dagar kvar, det ska jag nog klara av.