26
Publicerat den

Veckan har varit lugn. Torsdagskvällen var helt okej, regnet höll sig undan bortsett från en liten skur. Hela helgen har jag tillbringat med Ida och det har varit supermysigt och behövligt. Vi har tittat på 14 Pretty Little Liars avsnitt, så nu är jag med! Att det kan va så skönt att bara göra ingenting. Fast, gymmet besöktes både i fredags och idag. Trodde jag dog med min träningsvärk på magen. Får la se hur spinningen går imorgon i och med att benen köttades rätt rejält. 
 
 
S a n d r a 25
Publicerat den

Ser fram emot att vara ledig fredag, lördag och söndag. Är helt utmattad i kroppen men skönt att ha ett jobb att gå till, hade blivit allt för rastlös annars. Midsommar var rolig, hängde med Jessica och hennes vän Emelie för att sedan åka till sjömarken. Att fira midsommar och hinna sova på 24 h fungerade perfekt. 
 
  
Detaljer / Jessica, jag, suddig Emelie 
 
 
 
 She's not me pt.2
Publicerat den

Den här kvinnan total perfektion och rösten likaså. Bra text, förklarar nog många känslor som man har efter man brutit med någon. Jobbet flyter på riktigt bra synd att inte fritiden gör detsamma. Saknar mina vänner i Linköping väldigt mycket. Det blir inte alls samma umgänge här hemma, ingen har tid och schemana är fulla. V 29 verkar vi alla kunna, fast vet inte om jag själv kan. Å andra sidan är väl inte det hela världen. Hörde att det skulle bli regn på midsommar! då är allt i sin ordning! 
 
 2 0 0 0 ord
Publicerat den

Laddar väl upp de tre senaste bilderna från instagram! I torsdags var jag på bio med ljungqvist, såg After Earth. Den var bra faktiskt, kul att se hur far och son är på bioduken tillsammans. Filmen kändes inte alls utdragen som många andra filmer lätt gör, vilket är ett plus (låter som en filmkritiker). Väl efter bion är det dags för toalettbesök, jag väntar på Jessica utanför när jag hör:
 
J: SANDRA?! läses med panik 
S: Ah?
J: Jag har tappat min ring jag fick av Anton. *tyst*. I papperskorgen
 
Jag som hade förväntat mig att telefonen ålt ner i toaletten eller att något hamnat i handfatets rör brister ut i skratt. Tur att det var några tjejer på toan som var lika panikslagna som Jessica. Kunde inte göra annat än att skratta när hon i all hast tog upp papperskorgen och lyfte den som ingenting. Ah, den kvinnan är för himla skön. Saken är den att historien är en sådan som ingen annan kan skratta till för det blir så rörigt när man berättar, som ni ser. 
 
Innan Bio / Jessica in action
 
 
Å JUST DET! JAG KLARADE TENTAN, INGA OMTENTOR! Därmed är termin 1 på sskprogrammet avklarat!
 
 -
Publicerat den

Har idag varit i Götelaborg med ljungquist. Inskaffade en ny klänning och en tröja som säkert kommer bli bra! Mikaela har åkt till Milano vilket är tråkigt. Lite tomt minsann. Men glad att hon uppfyller sina drömmar. Som en sa på jobbet; "jadu, vissa åker till Milano och andra åker till Dalhem (äldreboende)... Det är ju i princip ingen skillnad alls" gud, tänkte på hur sjukt olika vi lever. Vi kommer i alla fall alltid att vara s y s t r a r. 
 
 
 
 
   
idag / lapp från Mikaela / collage på ig som jag va tvungen att lägga upp. Är lite emot collage. 
 #vanpappa
Publicerat den

Tur att pappi inte tog med mamma i bilen, var nog lika bra med tanke på alla mina saker som ska med hem. "Tänk nu på att vi har mindre bagageutrymme än vad vi hade förra sommaren"  JAJAMENSAN säger jag och packar på. Men detta ska nog gå fint. Har insett hur sjukt tråkigt det är att packa ner allting, men kommer ångra mig när jag måste packa upp allt. 
 
 
Ellinor: Men asså, vad har du i kartongerna?
jag: eh. kläder.
Ellinor: Asså.. ah..  *med sthlmsk dialekt*
 
 
 
 
 The last supper
Publicerat den

hemkommen från hg efter en trevlig middag med Becka, Anneli och Julle! Imorgon är det hemgång till Borås, och med all min packning undrar jag vad fasen jag gett mig in på. Är trött på att packa och att "vara på två ställen". Men kompisarna där hemma har man ju inte träffat på länge, och det är väl till en stor del därför jag åker hemhem. Självklart skall det bli skönt att komma hem, men samtidigt väldigt tråkigt att lämna detta i linköping. Som tur är så kommer jag åka upp hit i sommar, för att hälsa på Becka, Anneli och Sara. Hoppas vi kan ta oss en tur till Julle också! 
 
 I'm coming home
Publicerat den

Dags att ta sitt pick och pack och bege sig till västergötland. Vet inte hur mycket packning, men det lutar nog åt en stor resväska, den lilla, och två flyttlådor, sen någon lös påse hit eller dit. Pappa läs: Det är bra om du lämnar Nova hemma, Mamma kan nog följa med, annars sätter vi henne på en buss hem (obs, jag är ironisk) och snällt av dig att du hämtar mig. Egentligen var det tänkt att jag skulle åka hem på torsdag, men min syster tyckte det passade bättre med onsdag eftermiddag. Kan ju inte säga att jag inte blev glad av att höra det av henne! Imorgon väntar en lång dag av packning, tvättning står på schemat samt en eventuell picknik med Becka, Anneli och Julle. Det ska bli mysigt! 
 
 
"Någon som kan ta hål i öronen på mig, ett i varje?" Självklart sa jag och Sebbe. Det blev hur snyggt som helst, bra teamwork. Glad att Sebbe var den brutala och körde in nålen så jag fick sätta in örhänget. Undra vad det blir nästa gång? Först blodprov sen det här. Sommar-X
Publicerat den

Last time partying this term. En del av mig känner FY SATAN SÅ SKÖNT och en annan, va? är det redan slut? nu? Måste erkänna att det ska bli förjäkla skönt att komma hem och inte behöva festa som en festerist. GÖTT. Till er där hemma kommer jag hem på Torsdag. ASM!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag idag, tack Jessica för hjälpen ♥ 
ps. Jag avskyr att bilderna blir så stora när man importerar dem direkt från instagram. 3000 px räcker gott och väl. d.s