25 februari
Publicerat den

Skönt med nya veckor, innan avskydde jag när en annan tog slut. Helgen har varit perfekt! Min helg började i torsdags då det var dags för snuttekravall. Jag och Becka konstaterade att det var en bra sådan, när vi gick hem halv 4 på natten. Dagen efter kom Julia, åkte och lämnade alla väskor hemma i lägenheten och sedan ner på stan en sväng. Åt på tacobar och inhandlade kvällens nyttigheter och onyttigheter. Lördag - Snutteeftersläpp. Slutade med att förfesten var hemma hos mig, och nu är jag övertygad om att jag har de snällaste grannarna igen. Denna kvällen gick alldeles för fort. När stad i ljus spelades kändes det som att det var minst en timma kvar. 
 
Söndagen kom och Julia åkte hem, mycket tråkigt. Det är så lätt att vänja sig vid sällskap, borde det vara så när man är singel och alltid bor själv? I alla fall, så är det snart dags för en ny kravall. Galet. 
 
 
        
  
 
 
Taggade för kravall / jag / Kravall / Finaste Julia / Onyttigheter / Breakfast / Pirater / Pirat / Jag och Bex försöker på oss att se rätt så arga ut, tycker vi misslyckas en aning. 
 
 
 Saknat
Publicerat den


 

 

 

 
 
 
 
Saknar sommaren och allt vad det innebär. Saknar sena kvällar och gött häng med vänner. Saknar att grilla och ha picknik i gräset. Saknar shorts och klänning, bara ben och bikinis i alla dess färger. Saknar värmen. Saknar att sitta på bryggan och göra absolut ingenting. Saknar att ta båten och fiska, saknar torsdagskvällarna i Borås. Saknar att inte behöva ha något att göra och att det är ljust ute, dygnet runt. Just nu känns det som evigheter tills man ens kan ta av sig vinterjackan. Men om två månader är det ju trots allt april? Då måste det vara varmare? Bambi på is
Publicerat den

 
 
Innan kravalentine i lördags / Idag. 
 
Har idag haft nöjet och åka skridskor! Galet vad längesedan det var och det märktes nog. Tror vi åkte i någon timma, å visst gick det bättre mot slutet. Drömmer fortfarande tillbaka till vintern 2008 när isen på sjön var glasklar. Inte en centimeter snö låg på den och man kunde åka över hela sjön. Det upplever man inte ofta! 

Imorgon väntar spinning vid lunch och tvättning mot kvällen. Borde ta en sväng till stan också, får se om det hinns med. 
 
Over and out! Work in progress
Publicerat den

Ä-N-T-L-I-G-E-N är det en ny vecka! Denna veckan har jag höga förväntningar på. På torsdag är det dags för snuttekravallen och på fredagen dyker Julia upp. Så efterlängtat! På lördagen är det tänkt att vi ska på Snutteeftersläppet, hoppas att även det kommer bli bra. 

Kollade igenom några bilder och jäklar vad mitt hår har växt snabbt! Kanske att jag till sommaren kan ha en dec till? 
 
 
 
 
1. Första gången jag klippte kort, måste varit precis i början, alltså oktober-ish 2011 / 2. Astaggadtjej för kravall. Med tanke på overallen (ej festerist) måste det ha varit i våras, januari-mars 2012. / 3. början på september 2012 / 4. Tre veckor sedan. Superglad. Låt det växa och BLI LÅNGT. 

Varför klippte jag mitt hår nu igen? Visst, ibland kan jag tycka att jag passade bra i det där korta (se första bilden). Men då krävs det att det är den längden hela tiden, det är lätt att det "växer ut" och blir till ingen frisyr alls. Saknar dock mitt riktigt långa hår, men jag ångrar inte att jag klippte kort. 
 
 
 
 Valentine's Day
Publicerat den

Det är den 14 februari vilket betyder att det är alla hjärtans dag. Första gången på fyra år som jag firar som singel. Igår kändes det för jävligt, men det är inte så farligt. Däremot är det inte så roligt att vara ensam, men å andra sidan, alla andra dagar, imorgon? Vad är det som skiljer morgondagen från idag? Ingenting egentligen.
Turkos fotografering
Publicerat den

 
För ett tag sedan fotades SmittseX i 5 plusgrader. Det var ganska så roligt men ack så kallt. Eftersom jag är webbansvarig i sexmästeriet så är det jag som har hand om facebook och vår blogg (smittsex.wordpress.com). Kan ju tacka gudarna för det, på några bilder såg det ut som jag genomgått "make my body fat"-redigering. Med andra ord, dessa var inte vackra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Helg
Publicerat den

Början på en bra helg, hoppas jag! Mamma och pappa, detta inlägget är till er - för jag vet att ni läser min blogg.

I tisdags var det sol och sisådär 8 +, nu är det - 8 och 13 cm snö. Vem är de som bestämmer vädret? Att gå från skinjackan (okej kan erkänna att det kanske var lite tidigt) till vinterjackan på två dagar känns ju deprimerande. I alla fall, de få dagar som snön höll på att försvinna fick mig att inse att bussen till skolan inte längre är acceptabelt. Trots att det fortfarande är lite snö längs vägarna, men snöfria cykelbanor, går det bra att cykla! Tog cykeln till "den ökända cykelfixaren i Ryd" (för att inte nämna några namn) och nu 500 fattigare men med en cykel som funkar är jag sjukt nöjd. Tänk att man kan vara så glad för att en cykel fungerar? Trogen vän.

Imorgon väntar Afterskifesten på NH. Hoppas på att den kan bli bra, dock så har NH varit en besvikelse de senaste, nej vänta, alla de gånger jag varit där. Så förväntningarna är inte så höga.

Längtar också tills den 20e-ish då Julia kommer hit! Som jag saknar töserna där hemma, på tiden att hon kommer hit igen. Det kommer bli kul!

Over and out, från en som har så extremt tråkigt halv 12 på natten.
Tuesday
Publicerat den

Hade en så sjukt bra dröm inatt. Ni vet en sån där då man inte vill vakna. Klockan avbröt drömmen typiskt nog. Ett möte med min nya klass väntade, tackfesten kommer bli grym.

För övrigt så går dagarna rätt segt och lite sorgligt är det att drömmarna är bättre än den vakna tiden. Eftersom jag inte läser HEL1 har jag mycket tid över. Skolan drar igång den 18 mars. Nu kan jag inte klaga på att tiden inte räcker till för träning, för det gör den. Ikväll väntar gymmet, skönt. Har tänkt att bli 'superfit', får la se hur länge det varar.

Nollningen är nu också över och jag är frisk! Att ligga sjuk en vecka är inget vidare, men bättre att jag var sjuk än någon annan, jag har ju trots allt redan haft ett Nolle-P och varit fadder en annan.