Hovet 28 oktober 2011
Publicerat den

Denna dagen var den bästa dagen i mitt liv. Klockan blev 02.30, dags att gå upp. Hade inte sovit så mycket den natten utan var mest orolig för att allt skulle gå fel. Klockan 3.30 gick bussen, så min snälla pojkvän körde ner mig till stationen. Det var svinkallt ute, fast kanske berodde det mest på att jag var helt uppspelt som jag skakade. På bussen satt alla tjejer, där ibland EMMA! 3 timmar har aldrig känts längre, tre timmar av spänning. Jag hade så ont i magen och visste inte vart jag skulle ta vägen. När vi kom upp till Stockholm, sprang vi till T-centralen, hoppade på en spårvagn och for till Hovet. När vi kom fram var hela väggen full! det var alltså ca 150 personer som redan stod i kö. Redan då tänkte jag: okej, det är kört. Vi kommer inte kunna stå vid rödamattan, det är alldeles för mycket folk. Folk gick förbi en, sa att "Om det är någon som försöker tränga sig förbi, låt dem inte göra det". Ha, klart. ingen kom förbi.

Vi satte oss på några filtar, hade supermysigt, tills alla rusade fram till en kö. Vi sprang efter som galningar. Det hela slutade med att det var en avspärrning, jag och tre tjejer till kom innanför, dock var de andra fyra utanför... nummer 204 blev mitt nummer. Lyckonummer? JA. Det känndes som en evighet, hela kön. Tillslut började pressen dyka upp, kameror rullade längs kön, folk jublade och nervositeten tog verkligen tag i en. Detta var första gången som jag var så sjukt nära på att skita i allt, jag klarar inte av sådanna här saker. i alla fall, tre timmar senare blev vi indelade i en ny kö. här stod vi 45 minuter och fick sedan gå in i den stora hallen. SOM VI SPRANG IN, och ALLA kom innanför så att vi stod vid röda mattan. Fy vilken tur vi hade.

Kl 18.00 drog allt igång. Hakim och Knappen var värdar - som de drev med oss. I början öppnades Christina Perris låt - A thousand years musikvideo. Det var GALET, folk skrev varje gång en scen från BD dök upp - tystnade när den försvann - SKREK när en ny visades, och så höll det på. Jag kunde inte få ut ett ord! Allt var så sjukt magiskt, 9000 fans samlade i en arena, Man måste vara där för att förstå. Jag var så glad, och så jävla stolt över mig själv för att jag fixat detta, kommit hit. Jag var så jäkla glad av att stå vid mattan och inom mindre än 1 och enhalv timma få se Robert Pattinson och Ashley Green. LYCKA. Knappen och Hakim var värdar, tja.. de var väl som alla värdar brukar vara. Mange makers och oleg framträde, det var galet. Nu kommer jag inte kunna lyssna på dem utan att tänka på denna dagen, hemskt egentligen.
Klockan blev snart halv 8, sen kvart i 8. Då plötsligt, Alla skrek, alla bokstavligt talade SKREK så högt att man knappt hörde skrik, utan bara ett konstant dovt ljud. Har aldrig varit med om något liknande. Det var precis som man var under vatten och hörde skriket, herregud...
Men så plötsligt stod de där uppe, ROB OCH ASHLEY. Jag höll på att svimma, fattade inte att det var sant. Alla trängdes när Ashley var den första att signera vår sida av mattan. Jag var så trött och hade ingen ork, men jag lyckades på något sätt orka hålla min arm utsträckt och jag lyckades få en autograf. Jag var så lycklig, jag trodde aldrig att jag skulle få en, ingen av oss trodde vi skulle få en.. Men alla fick! Jag beundrades av hur de hela tiden ville se till att alla skulle få autografer, de ville inte missa någon, de tog sin tid och tog också kort med oss. Vid ett tillfälle sa jag till henne "You're so beautiful"! Kan inte påstå att det var den bästa engelskan jag använt mig av, men hon svarade när hon TITTADE PÅ MIG: "thank you, thank you, so are you guys!" Blev så glad av att hon fattade att det var Jag som sa det, att hon såg på mig när hon sa de orden...
Sedan gick de upp på scenen och intervjuades, galet, folk skrek hela tiden, det var svårt att höra vad de sa, men man kunde läsa på deras läppar. (tackar teckenspråken).
Det tog väl en kvart den där intervjun, så nu var det bara att invänta på Rob som skulle signera vår sida av mattan. Så glad att vi fick Ashley som signerade först, Rob hade blivit för mycket. I alla fall, när han närmade sig oss, det var så jäkla overkligt. Han var precis som han är på intervjuer, adorable. Han skrattar åt sina egna skämt och är bara Rob. När han skulle signera så hade jag säkert tio tjejer över mig. Men han signerade min, och där var mitt liv fulländat. Jag tog snabbt Emmas bok och även den signerades, folk var som ganingar. Skrev ROB hela tiden. Jag höll fram min iPhone och han TOG TAG I DEN, han HÖLL min iPhone och han signerade den. Tror det var den enda iPhonen han signerade under kvällen. När jag fått autograferna så hukade jag mig neråt för att dra mig undan. Folk klättrade på en, jag och Alex fick ett spel och skrek tillsammans med vakterna. Det var insane. Oförståeligt. Jag kom tillslut undan alla 14 åringar, tog mig ut ur området och ringde pappa. Då kom alla tårar. Jag var så lättad och all spänning bara släppte, jag var så sjukt glad.
Det är så svårt att beskriva känslan, för för er är det inte så speciellt. Men för ett twilightfan är det här det största som kan hända, så tänk på det innan ni uttalar er, att för oss är det här guld värt.
Ashley signerar min bok.

 

 

 

 

Obeskrivligt.

-s



Halv åtta hos mig
Publicerat den

Ska strax iväg till Julia, hon och Anneli står för kvällens "Halv 8 hos mig". Mycket trevligt!
linne från The Newyorker | Halsband från Style by Tyra



Twilight fan event
Publicerat den

Ja, som ni vet så kommer ju självaste ROBERT PATTINSON till stockholm den 28 oktober! VIP biljetterna var begränade (så klart) 225 släpptes i STHLM och 10 i GBG och Malmö den 21 okt kl 07.00. Jag och E bestämde oss för att åka till götet och köa, kl 11 var vi där på torsdagen. 19 timmar blev det av köandet, men klart fick vi våra VIP! Så det var helt klart värt det. På torsdag natt åker vi upp till Stockholm för att köa ännu en gång. F*N vad kul detta ska bli! Kan också nämna att vi lyckades få biljetter till midnattsvisningen också, KUL!



Måndag 17 oktober
Publicerat den

(Vad händer? Nu är det måndag och jag skriver? odd)
Ja, Måndag, har haft den skriftliga delen i tentan idag. Nästa del är på onsdag och det är då den muntliga delen står på tur. Känns helt okej. Så dessa dagar tillbringas med sammanfattningar, böcker, KASAM, coping, Empowerment och allt därtill. Kan berätta att på Torsdag morgon bär det av till Borås - Göteborg för att köa för biljetter till Hovet eventet, mer om det sen! Kommer bli riktigt kul med andra ord!
Ursäkta för ett styckat inlägg. - S



Fredag
Publicerat den

Hejsan, Hoppas allt är bra med er.
Lyssnar på den här låten en kväll som denna. Klassen har klassfest, men jag kände inte riktigt för att gå. Så istället tittar jag på norska sidor med heminredning, de danska är ju bara att glömma, fattar inte ett ord på de sidorna. Ikväll är de Idol, och ja, det blir väl till att glo på det. Synd att Christian aldrig kan sitta med mig, alltid ska han träna. Men men, ibland är man ensam. Skulle vilja ha en hund :)



Glassigt
Publicerat den

Sitter här och pluggar! Gör klart mitt förbättringsarbete. Fick reda på att den strlk jag beställt på snickarbyxorna inte hade kommit. Min vanliga otur! Antar att jag får vänta. tråkigt..
Tog tilfället i akt och tog mig lite glass! Det behövdes! Tips: Smält ljus blockchoklad i en kastrull och slå på en skvätt grädde så får ni en mycket god chokladsås! mums.





Måndag 10 oktober
Publicerat den

På något sätt så bloggar jag alltid på måndagar? Konstigt, i alla fall. Skolan börjar klockan 12.30 och slutar 15.00. Tror jag ska göra klart förbättringsarbetet och avsluta det idag. Jag hade ju som sagt att jag skulle börja äta frukost, och det har ju gått bättre än vad jag trodde. Om en vecka är det examination så det måste jag ju börja plugga på med, men det ska nog gå bra. Har skrivit en lapp på vad jag ska göra idag: (ibland är det sjukt bra att ha allt ordnat)
- Avsluta förbättrinsprojektet
- städa mitt skrivbord
- hämta ner kartonger från förådet
- handla mat
Ser väl helt okej ut för en måndag?
Nu ska jag göra iordning det sista innan jag tar cykeln till US.



Resumé av helgen
Publicerat den

Har varit hemma i helgen och det är alltid lika roligt att komma hem och se sjön, allt folk som man känner igen. Jag tog med mig mormor hem så vi kunde fira min lillasyster, Mikaela. Fredagen bestod av vänner, samlades fyra stycken och hade myskväll. Ida åker imorgon till Malta så det passade väl. I lördags var min mamma på magnolia och representerade en del av DT-teamet på Magnolia. Jag, pappa och mormor tog bilen till ullared vilket visade sig vara en mindre bra idé - galet mycket folk. Men, det var roligt ändå och jag är mycket glad att jag tillbringade dagen med min pappa och mormor så klart! ♥
På kvällen var jag bara hemma och slappade - som jag gjorde innan jag flyttade. Idag var det kalas för Mikaela, min älskade syster, det firades med tårta och den mindre delen av släkten. Av mig fick hon ett Tomas Sabo armband och en Kan Dee tröja, tror det var mycket uppskattat. Plugget har fått stå lite åt sidan, men det var tvunget. Kände att jag var tvungen att varva ner så jag får ork till examinationen. Nu väntar sängen och en vecka fullt av studerande och roligheter!
- S



Måndag 3 oktober
Publicerat den

Två veckor kvar till examination. Vad ska man läsa? Tror inte bara det är jag som är bekymrad över HEL kursen. Håller nu på med ett arbete som skall skickas in imorgon, fiint.
Helgen har varit mycket bra. Mötte upp Emma i fredags vid fjärrbussterminalen, stackaren fick vänta i tjugo minuter på mig, för att bussen hade kommit fram tidigare. Därefter tog vi bussen upp till lägenheten, slängde in allt, drack saft och åkte ner till stan för lite shopping. Vi hyrde tre filmer, köpte 1.3 kg godis på hemmakväll, lagade taco och jäste i soffan. En riktig myskväll helt enkelt. På lördagen väntade mer shopping, och vi svängde även in på IKEA för jag skulle köpa lite saker till lägenheten. Söndagen kom och Emma åkte hem. Det känndes riktigt tomt, allt blev så ensamt helt plötsligt. Men, jag fick gjädja mig med tanken på att vi snart ses igen - den 16 november för PREMIÄREN AV BREAKING DAWN ♥
Fick ett meddelande om att telefonen var lagad, så jag åkte till Telenor och ut kom jag med en ny. Den förra hade inte gått att laga med andra ord. Så nu har jag en ny iPhone igen. *tackar pappa som ville teckna försäkring*.

Nu snart ska jag sova, vi hörs imorgon - S