Epic Eclipse
Publicerat den

eventuella spoiler.
Eclipse. Eclipse. och Eclipse. Så värd att se.
På något sätt så är det denna film som är den bästa twilight saga filmen, för mig. Att ÄNTLIGEN få se Kristen, Edward (speciellt Edward) och Taylor få spela ut sina roller till hundra, gör den så superbra. Filmen inleds med ett klipp från Seattle- the newborns. Sedan tar Bella och Edward över och gör storslagen entré. På ängen läser Bella upp det berömda citatet Fire and ice, Edward sitter och pillar i hennes år och båda småfnissar och verkligen ser kära ut. Edward säger "marry me" och filmen är igång.

Filmen i sig tycker jag är väldigt bra gjord. vissa skådespelare är bättre än andra och Xavier är grym. Den är filmad från bra vinklar och inget ser konstigt ut. vissa specialeffekter ser dock lite fejkade ut, speciellt en av de sista scenerna, tältscenen. just snön hade kanske kunnat göras bättre, men denna scenen spelades ju in inomhus. Men denna lilla detalj är försummbar, David gör ett riktigt bra jobb.
Jag var lite orolig att filmen skulle bli för mycket "Team Jacob", eftersom manusförfattaren (melissa) tillhör just det här teamet. Men, under filmens gång får man verkligen se att det aldrig har varit ett val mellan de två manliga huvudkaraktärerna- Edward är den enda och kommer alltid att vara. Han är den ändå hon faktiskt älskar. Man får se henne säga att det hela har handlat om vem hon är och vem hon bör vara. Att vara med Jacob är kanske den hon blir, men att vara med Edward är den hon är. Just detta tycker jag personligen om så mycket. att hon säger att det aldrig har varit ett val, it will always be him.

Rob gör ett superjobb med Edward- äntligen får han sitt utbrott och får leva ut sina känslor! I denna film var han så mänsklig, mer mänsklig än vad han har varit tidigare. kanske är det för att vi är så långt in i historien, och han inte behöver klättra i träd. Men detta är mer hur hans beteende mot Bella är. i varje fall- vi gillar det.
Taylor gör sin roll som irriterande (han ska vara irriterande) varg mycket bra. Han spelar bra mot Bella och tältscenen blev lyckad. Eddie och Jacob har sitt snack om Bells och Edward visar mer mogenhet än Jacob. Känner att jag är ganska subjektiv men så är det bara.
Favorit karaktär - Edward
Favorit scen- Förlovningen (båda ängen-scenerna är så jävla bra de med!)
Favorit dialog- Första scenen med Bella och Edward
Ska se den på Fredag. Igen.
filmen är helt underbar, obeskrivlig. Den har allt, Epic.


suddig- I know, men vad gör det? ;D
tack till SF, ni ska ha ett stort tack.
Filmen var fantastisk.
ska se den igen på Fredag.



midnattsvisningensförväntningar
Publicerat den

Imorgon vid den här tiden sitter jag på Bergakungen i Göteborg och väntar spänt för att få se Eclipse. Förhoppningsvis har vi en halvtimma kvar av new moon och hela publiken sitter på spänn. Jag hoppas på jubel när loggan börjar synas på duken, många citat från boken och riktigt många sus som sprider sig över publiken!
Denna kväll kommer jag förhoppningsvis fälla många tårar, och det kommer bli en helt fantastisk once in a life time- grej.





pills
Publicerat den

finns tabletter mot allt.

nu blir det sängen, med boken Dear John.
best sleep
xoxo.

(har alltid velat skriva xoxo)



Eftertexter!
Publicerat den

Ett skäl till att hata eftertexter:

- Man missar att se vad som kommer efter texterna. (logiskt)

Min kusin började prata om fjärde pirates filmen som kommer släppas 2011. Men så nämnde han att det säkert kommer handla om deras barn (Elisabeth och Will). vilket barn? jag var verkligen helt förvirrad. "ja du har väl kollat vad som händer efter eftertexterna?" nej, det har jag verkligen inte gjort.

Jag var fast besluten att det verkligen slutade så, inte att det skulle komma ten years later då man fick se deras barn samt se Will återvända från havet. jag förstår inte hur jag kunnat missa detta- jag var trotsallt mindre besatt av filmerna för några årsedan. Men tack och lov, nu är det Twilight.

Man kan ju tycka att eftertexter är något bra, men jag vet inte. hur roligt är det när man missar en så viktig del av filmen?


kvalitén är kass men ändå!
Brukar du se vad som kommer efter eftertexterna?
p.s oslipad text, som vanligt.



!
Publicerat den


fy f*n vad gulligt!!
på premiären igår, LA.



>
Publicerat den

Vem mer än jag vill ha en sådan här äng?



precis som Kristen skulle gjort
Publicerat den

hej blogg!

jo, jag lever. Är bara lite smått trött efter mina två första arbetsdagar. Även om det är mycket spring fram och tillbaka så är det roligt. man hjälper till och (förhoppningsvis) bidrar med glädje. Jobbar alltså på SÄS, sjukhuset i Borås. Idag såg jag en skymt av tv:n på jobbet, gick faktiskt förbi den! starkt, jag vet. saken var den att det är riktigt starkt för på tv:n var det ett reportage i godmorgon Sverige (tror jag programmet hette) om fan-eventet på hovet igår. Hur mycket otur kan man ha? kunde inte gå på eventet och kan inte se det på tv:n heller. Galet, så jag var lite deprimerad men skötte jobbet ändå precis som Kristen skulle gjort. Att inte kunna gå på fan-eventet tog kål på mig, men att låta det gå över arbetet vore för mycket. det är inte så att jag inte bryr mig SÅ mycket, för det gör jag... men om jag skulle deppat över det hade jag varit på en så barnslig nivå, bättre att "ta ut" det och göra något bra av det istället.
(shit vilket ihoptryckt stycke)

hörs imorgon!




Något gott- Gino
Publicerat den

mitt i söndagskvällen är det dags för ett recept! Detta är enkelt och gott. tänk om detta skulle bjudas på bröllopet, skulle bli succé!

Börja med att hälla blåbär och hallon i en form (som inte behöver vara smord).



Hacka sedan vit choklad och fördela över bären.
Ställ in i ugnen på 175° i ca 15 min eller tills chokladen blivit gyllenbrun.
Klar, dags att servera!
kan ätas precis som den är eller med glass.
fruktansvärt farligt gott! lovar.



Grattis...
Publicerat den

...Edward!
idag fyller vår favoritkaraktär 109 år, men som vi alla vet förblir han 17!
Grattis!





bye
Publicerat den

det är ju alltid lite svårt att ta en fin bild på sig själv som inte bara innefattar anisktet. men iaf, detta får duga!
nu sticker jag iväg på ******  (tänk om den jag ska till läser?)

det kommer bli grymt kul!





fyra viktiga ord i en dikt
Publicerat den

I’ll stay up till Twilight, to see the new moon.


And if I’m lucky, I’ll see the eclipse at breaking dawn.


and the whole time I’m sitting with you,

under the midnight sun.





Publicerat den

Varje slag mitt hjärta slår är för dig. Du betyder mer än vad jag har ord att skriva.
Jag älskar dig räcker inte till.



thats it
Publicerat den

så är det. biljetterna till den 21 kommer inte användas av mig.
får mail om jag vill ge bort dem, visst men då ska du vara TREVLIG!
vilket många verkar ha problem med här i Sverige.



16 juni
Publicerat den

Åker ner med vännerna till varberg för sol och bad, nåväl bad OM det inte är FÖR kallt.
ses sen!



yes.
Publicerat den

Solguden måste läst min blogg.
En nästan klarblå himmel och värmande sol, allt vad vi önskade oss. ♥



2010-06-15 tisdag
Publicerat den

Vart tog solen vägen? den var här på morgonen men nu så är den borta. jag som hade behövt förbättra min bränna, den försvinner alldeles för snabbt. tur är att det är tillräckligt mycket kvar för att leda över C. hehe..
Imorgon har de lovat fint väder och *håller tummen* kanske drar vi ner till Varberg. Älska sommarlov.

utfyllnad.



beställt
Publicerat den

Var inne på sidan och så fanns de inne! så jag passade på att klicka hem dem. hoppas storleken passar bara. Well, sommarlov! förtjänar egentligen ett eget inlägg, men då skulle detta bli alldeles för kort. Som tur är så höll sig regnet undan, mina fossingar blev inte alltför blöta i gladiatorsandalerna. Men kände att vädret inte ska få styra mitt val av skor! hursomhelst, avslutningen var fin och firades med världens bästa Christian♥



Marry Me
Publicerat den

Ser helt fantastiskt ut! Den sitter där bra tycker jag. Om ni undrar vad kortet är för något, så är det ett av eclipse korten som släpps. trading cards. så gulligt citat med! Vad är det nu 19 dagar kvar till 29 juni... 19.
Sista skoldagen avslutas med Psykologi, imorgon. Känns onödigt att bara gå till skolan för betygsamtal i ett ämne. men har ju inget val direkt. kan ju däremot passa på att göra några ärenden på stan.
Tänkte skriva ett ganska seriöst inlägg, men det blev lika lamt som vanligt. det enda som var vettigt va annonsen. TACK, till dig som tipsade mig om att kika in klockan 07.00! åter till ämnet, lamt. vi hörs.



Vill HA
Publicerat den

Från HM, skit att jag inte hann köpa dem.
Såg på tradera att de ligger uppe för bud, synd att jag inte är 18 än.
Vill så gärna ha dem.
Köper dem när-som-helst.
På ingång!



VIP twilight fan event
Publicerat den

Fick hem två sådana här biljetter idag!
snacka om att jag blev snopen när det stod VIP på biljetterna. Trodde att jag hade fått sittplats i läktaren.
Tack twilightsweden!



Dear John
Publicerat den

No offence- men varför skriver man att man är ´anonym´? på internet är man aldrig anonym. dessutom är jag en snäll sandra.
Nu ska jag läsa Dear John.
The Last Song var fantastisk (både som bok och film) och jag kan starkt rekommendera den!
ska genast utöka mitt "Nicholas Sparks" förråd. Näst i serien blir nog the notebook och A walk to remember. den filmen är bäst. Bilden är tagen av mig! fråga om du vill låna.





best kiss- ett riktigt Naw-moment
Publicerat den

Alla ställer vi oss samma fråga- Kysser de varandra?
Nattens gala bestod av många twilightögonblick, mest populär var nog best kiss som Robert Pattinson och Kristen Stewart vann.
Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!




Älskar det- Ett riktigt Naw-moment!


Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!
Superklippet.
Vad tycker ni om galan och Kyssen?



vad skulle du välja?
Publicerat den

- Antingen raka av hela ditt huvud och gå flintig för resten av ditt liv eller skaffa en tatuering i ansiktet? (som du har för resten av ditt liv)

- Att få älska någon men aldrig bli älskad eller att bli älskad av någon men aldrig få älska?

- Rädda fem familjemedlemmar eller rädda en miljon främlingar?



visst är det svårt? den sista är så hemsk.



vad skulle du göra?





NY
Publicerat den

nu till sommaren så kör vi på grått.
funkar den att se för er?
om ni inte svarar så antar jag att den gör det. (;



Bree tanner
Publicerat den

Har ni läst den?
själv läste jag ut den igår, samma dag som jag köpte den. Hade ändå inget att göra så tänkte att man lika gärna kunde lära sig några nya engelskaord. När jag läste fick jag den där känslan som jag hade förra sommaren (tror det va förra) när jag började läsa twilightserien. Man ville inte sluta, och det var så spännande att läsa en ny bok. Om jag läser om twilight nu så vet jag vad som kommer hända, det visste man ju inte då. Om ni förstår?

Jag har aldrig varit så bra på att förklara hur jag menar, och när jag väl försöker så har det en tendens att bli väldigt långt med massa pladder, och så fattar inte den som jag förklarar för ändå.

idag är det ju mys-söndag ni vet. Först ska jag skriva klart mina två sista blogginlägg (sista läxan på hela sommaren!!!). När det är gjort blir det att ta bussen till Emma, för vet ni vad vi ska göra ikväll? Just det, se MTV-Galan!



*
Publicerat den

Nu blir det ett kvällsbad!
Som jag längtat efter detta...



Fan-event Hovet
Publicerat den

Bild lånad från twilightsweden.
Jag är en av de lyckliga vinnarna till två biljetter, den 21 juni på Hovet i Stockholm. Läste att folk redan har börjat köa för att få biljetter, fattar ni hur stort twilightfenomenet är? För det fattar knappt jag. Shit.



Fick du biljetter?
Publicerat den

Var upp halv sju imorse för att försöka få biljetter, verkade som jag hade turen med mig! Nu blir det movie time den 29 juni. Tror de flesta är slutsålda nu va? kanske att det finns någon biljett kvar så skynda dig att kolla ifall du missat!
shit vilken bild!
'



Twilight Movie Night
Publicerat den

*andas, andas* kom igen! Nu håller vi tummarna för att vi får biljetter till ´midnattsvisningen´ den 29 juni.
Själv tänker jag gå upp tidigare imorgon..
Kommer ihåg förra året när Sindy hjälpte mig. Är evigt tacksam!

Hur många av alla er twilightfans kommer sitta uppe natten lång?