Söndag
Publicerat den

Kanske den skönaste dagen på länge. Imorgon drar Nolle-P igång för Hu's del. Då kommer vår kära Nollan och det skall bli riktigt kul att få vara fadder och ta hand om de små, för visst är dem små. Fredagen var mysig då jag, Anneli och Julia var på [hg]. Igår var det dags för Svartan och SmittseX arbetade. Jag (tillsammans med 6 andra) skulle vakta bilen som åker runt i spåren och försedde varje station med öl/vin/vatten. "Ni skall inte riskera er hälsa, så kommer det ett gäng killar som vill ha spriten, släng i väg några burkar och spring!" Och detta skulle jag göra. Lite smått galet, men det gick riktigt bra. Inga krossade fönsterrutor på bilen detta året. 

 
 
Note: Varför finns inte Zara i Norrköping? Attans att jag skall behöva åka till Sthlm för att få tag i den blå. SmittseX är med i backen!
Publicerat den

Idag målade vi vårt fina märke i märkesbacken på HU. Det blev riktigt fint måste jag säga, och lite stolt blir man allt. På måndag kommer Nollan och det ska bli kul! Bjuder på en bild;
 Sommaren 12'
Publicerat den

Var tog sommaren vägen? Jag hade nyss lämnat Linköping för att vara hemma i mer än två månader. Så mycket jag skulle göra och så lite jag fick gjort. Vad jag ångrar att jag har legat och gråtit så många dagar, vad jag ångrar att det har hindrat mig från att ha kul, uppleva och njuta. Denna sommaren har varit den värsta sommaren av alla de 19 jag upplevt (jag minns ju inte så mycket av det första 10 kan jag erkänna). Vi alla vet varför. Men, jag har också förstått hur viktiga vänner är, och va de kan göra för en. Minst sagt min familj. Jag brukar inte skriva så mycket om dem, men om alla skulle haft en Mamma och en Pappa som jag har så skulle världen varit mycket bättre, det kan jag lova. Allt det stöd som ni givit mig är inte många föräldrar som gör, jag vet inte hur jag ska tacka er. Jag har sett min syster växa upp och jag har aldrig varit så stolt över henne som jag är idag. När jag var 16 (17) kan jag lova att jag inte var så modig, det är jag inte heller idag.

Vad jag vill säga är att, visst denna sommaren har varit mörk. Men under de där mörka så har ljuset visat sig och de ljuset är starkare än någonsin. Efter en otroligt mörk vår, sommar, hoppas jag på en bättre höst. Jag förväntar mig inte så mycket, för jag har lärt mig att något kan förändras på bara ett ögonblick.
-
Publicerat den

Jag måste erkänna en sak, jag är sämst på att plugga till deadlines. Vad som helst annat är jag bra på, bara det inte kräver en viss tid. Försöker plugga men det går bara inte, inget av det jag läser går in. Lägenheten är fin i alla fall. Bästa vän
Publicerat den
Believe
Publicerat den

~'Dreams can come true, you just got to believe in them' ~
Some days
Publicerat den

Vissa dagar då är jag glad. De är dessa dagar som gör livet roligt. Oftast så är jag med mina vänner dessa dagar för NI får mig att glömma min verklighet. Men, ni har era liv och kan inte vara med mig 24/7. Det vill jag inte heller. Jobbet var ett bra ställe, och utan jobb denna sommaren, det vill jag inte ens tänka på.

Nu, utan jobb vad ska rädda min vardag? Var ska jag hitta min glädje? När det är en dålig dag är allt grått, som idag. Dessa dagar vill jag vara ensam och bara sova, för det är då jag inte är i verkligheten. En distraktion. Att styra dessa dagar går inte och därför kan jag inte lova någonting. Så alla runt omkring mig, ha tålamod för Sandra är borta just nu.
Broken
Publicerat den
Lost in life
Publicerat den

Two years ago I knew how I wanted my life, I knew what to become, I knew whom to marry, I knew who I loved. I was happy with what I had in life, because I felt that my life was perfect and "Me". Now, I am more lost in life than I have ever been. Love betrayed me, my Life betrayed me. Lost and I do not know what road to walk. I have lost one person that believed in me, that always listened, the one always pushing me to go further and enjoy life. That person made me climb mountains and touch the clouds. I miss those days when you just woke up and feel, "damn, my life is perfection"
 
 

 
 Igår var en bra dag
Publicerat den

Torsdagskväll, en riktig mysig sådan. Brolle spelade men av honom hörde vi ingenting. Vi gick runt och kikade i affärerna och sedan gick vi till parken, följt av Viskan. En intressant grej hände på stan och ja, vi får väl se vad det leder till. Fick hem mina framkallade bilder idag, är riktigt nöjd. Tänkte sätta upp dessa på väggen i lägenheten, dags för den att bli lite personlig. Jag tror det kommer bli mycket bra!
Before I die
Publicerat den