Be yourself; Everyone's already taken.
Publicerat den

Sitter med min klinsk kemi i handen, och efter en timmas letande har jag äntligen hittat vad jag sökte (Jo, jag tittade i registret, men det stämde ändå inte)! Så snart skall det bli klart. Igår var jag ute en sväng med Julia! trevligt. Sedan följde hon med in och vi bakade muffins i min cup-cake maker som jag fick i julklapp. Underbart!Worrying is dumb. It's like carrying an umbrella, waiting for it to rain.
Publicerat den

Att sluta klockan 11 gör ens dag så mycket bättre! Har fixat med CSN lite nu och skall plugga om någon timme, lika bra att få arbetet gjort idag så man kan vara lite mera ledig imorgon, då vi inte har något på schemat.
Kom hem i söndags från härliga Borås. Det var en vecka som bestod av firande av mamma och vänner. Alltid lika roligt. Denna terminen tror jag kommer bli bra, det känns så i vilket fall. Bara att vi går mot ljusare tider och vår gör det hela mycket bättre! Tänk när man kan ta fram skinnjackan igen, längtar.TACKFEST
Publicerat den

Idag är det tackfest som gäller! Temat är nolle-P så jag har tänkt att vara en princessa. Lite tråkigt kan man tycka men jag tror det blir bra. Tiaran är i rosa och silver och bandet som skall sitta över axeln är även den rosa. Lite tråkigt och kanske inte så princess-igt att jag inte har en rosa klänning, utan kör på svart. Lite sån där emo-princessa. Men bara rosa är alldeles för mycket! Imorgon åker jag hem till Borås igen, skönt att få lov på riktigt nu när tentorna är gjorda!GÖTT
Publicerat den

Ja, jag hade ju förväntat mig att jag skulle få en omtenta. Vilket jag till en början fått. Men, så beslutade de att den där 8 p frågan inte var värd 8 p och därmed sänkte de gränsen för G med 4 poäng, då jag klarade mig. Så tentan blev godkänd! GÖTT som man säger i götet!~ Resumé av 2011 ~
Publicerat den

Januari - En ganska seg månad om jag minns den rätt. Nyårslöfte? åh nej: "Nytt år och nya löften? Nja, inte för mig. Jag blir så besviken på mig själv när jag inte håller dem ändå. Ska fortsätta leva som innan och bara ge liite extra nu det sista med skolan. Har ju ingen matte så det ska nog funka." Detta står i arkivet i december. Men i januari köpte jag mitt friskiskort! Fann kärleken till aerobics och spinning. Som jag saknar det! Jag och Anneli har nu funderingar på att börja med klättring, som är grymt kul! Kanske borde jag tacka januari månad för att jag inte hade nyårslöfte och istället insåg att träning är ... kul? (inte all, självklart!)

Februari, Mars, April - Ganska innehållsfattiga månader vilket också syntes på bloggen. Nåväl, skolan rullade och man började känna den där paniken inför slutbetygen. Nu i efterhand känner jag att NV08G inte var en bra klass för mig, den har förstört 'mig' ganska mycket. Vet att jag tittade mycket på studentsaker i dessa månader, inhandlade också min fina studentklänning!
Maj, Juni - BAL OCH STUDENT. Behöver väl inte säga så mycket mer om dessa månaderna? De var ju helt klart fantastiska. Minns när det var två veckor kvar innan vi skulle springa ut för Bäckängs dörrar. På matsalsborden stod det blommor, symbolisering för att treorna slutar. På något sätt känndes det faktiskt som att det var nära då, och startklockan för alla tankar om kom. Aldrig mer denna klass. Kul för vissa och mindre roligt för andra. Jag och min kille hade också bestämt att vi skulle flytta ihop, och det går bra än så länge.
Juli, augusti, september, oktober, november, december - Under dessa månader här det hänt väldigt mycket. Jag lämnade min familj i Borås och flyttade ihop med min kille för att vi båda skulle plugga i Linköping. Jag minns de första dagarna så tydligt, Oj vad man saknade sitt hem och all den trygghet som det innebar. Trodde aldrig jag skulle sluta gråta varje kväll. Nu gråter jag inte så ofta längre, men visst kan det komma en tår när man inser att man inte längre bor med de man alltid bott med.
Dessa månader har alltså bestått av mycket glädje och tårar. Jag är glad för alla nyfunna vänner som jag fått, och vi är ett riktigt skönt gäng från Sveriges alla hörn, gotland, vemdalen, linköping, karlskoga, borås. Under dessa månader har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv, vilket jag är mycket tacksam över.
Ett starkt minne är ifrån Oktober när jag fick träffa Robert Pattinson och Ashley Green. Tror inte jag behöver säga så mycket mer om det - det var magiskt.
2011 har varit ett mycket bra år; student, turkiet, stockholm, bal, Fan Event, lägenhet, förståelse och saknad. Jag undrar hur 2012 skall kunna toppa det här?SUDDA ALDRIG
Publicerat den

Praktiskt-tenta plugg är vad vi underhåller oss själva med nu på dagarna fram till onsdag. Jag går och mår dåligt över den teoretiskatentan, och det verkar bara vara jag som tänker på den. Har en känsla av att det inte gick bra, kändes som att jag inte hade den 'tur' med frågorna som mina andra vänner hade (Att ha varit på studiebesök då de gick egenom en 8 p fråga är tur). Dock kändes det som jag kunde allt, men dessa andra ord de hittar på gör mig så arg. Det mest störande som finns är när de har ett annat ord, som du inte vet vad det betyder, men du vet innebörden av det. Men för att det bytt ut ordet har man ingen aning om vad det kan vara. Blir också så arg på mig själv när jag suddar ut något- som skulle givit poäng, som var rätt med andra ord. SUDDA ALDRIG UT!

En omtenta för mig är kanske att vänta, svaret kommer imorgon. Dock älskar jag mina vänner som säger, 'äsch en omtenta, det har jag gjort många gånger, det är inte farligt!' Härligt. Nu har jag pluggat klart för idag och nu väntar mat och film.Söndag
Publicerat den

Äntligen söndag! Idag blir det plugg på skolan med tjejerna, lite plugg hemma förhoppningsvis, slapp framför tv:n och paj. Kanske sticker jag ner till stan för att köpa en fin journal, skall skriva min Bucket List i den.
What's on your BL? Hittils har jag 107 saker jag vill göra, varav några jag redan gjort! awesome.We ♥ it.
Publicerat den
Fredag
Publicerat den

Fredagar brukar ju vara rätt roliga, inte denna dock. Inte så kul med fredag, lördag när man är själv. Idag på schemat står PLUGG. ska bocka av lite på 'what to study'-listan. Förhoppningsvis går det fort och sen kan jag slappa... Blir ett avsnitt av Once Upon a Time mot kvällen. Kort update!Sunrise tar en paus
Publicerat den

Har haft funderingar en längre tid, men nu så är det bestämt. Sunrise kommer inte att uppdateras - dock på obestämd tid. Kanske kommer jag att återgå till smyckena, kanske kommer jag behålla det för mig själv. Jag kommer alltid komma ihåg den gången då jag lade upp mina smycken för första gången, sen dess har komplimangerna öst in. Jag tror inte jag har fått en enda negativ kommentar, vilket jag tackar för!


-
Publicerat den

Känner inte alls för att lämna Borås imorgon. Känner inte för att sitta på en dum buss i tre timmar och sedan komma upp till en tom, mörk och kall lägenhet. Jag har haft det så bra här hemma. Julafton tillbringades med familjen och den var mysig. Juldagen var vi hos mormor, lika mysig den. Saknar min familj obeskrivligt mycket när jag är i Linköping. Ibland undrar jag vad fan jag gett mig in på..

Mellandagarna påminde om förr, då jag och pappa stack till stan och jag plågade han med att gå in på Gina. Det behövde han inte nu dock. Mina vänner kom hit och stannade länge, jag åkte iväg-precis som förr. En sak ångrar jag, nu med facit i hand, att jag inte stannade hemma på nyår.

Imorgon kl 15.10 sätter jag mig på bussen upp till Linköping, och sedan den 15de åker jag ner hit igen. Hoppas det går fort. 10 nätter ensam är inget att föredra.

/S