So here we meet again
Publicerat den

Söndag, en bra sådan. Börjar tycka om söndagar mer och mer. Oftast är de väldigt behagliga och man kan göra allt det där man inte hunnit med de andra dagarna. Verkar ha fått något jet lag från London? Det är ju dock omöjligt med en tidsskillnad på en timma, men attans så trött jag är på morgonen. Idag vaknade jag tolv, gick upp och fixade mig för att ta bussen ner till stan. Inhandlade mat och blommor, sådär lagom tantigt, men utan blommor är det inte hemtrevligt. Blommor är därför ett måste! 
 
Imorgon väntar en frågestund inför tentan på torsdag. Motivationen är riktigt långt bort, den har ingen som helst betydelse för min framtid, eller jo, om jag skulle vilja tillbaka till BMAprogrammet. Men det vill jag inte, ska äntligen uppfylla min dröm istället! 
 
    
Klickbara
I. På en pub första kvällen i London. Vissa av oss hade varit vakna i två dygn, jag själv i ett // II. Glad tjej som inhandlat M&Ms på M&M's World. // III. Piccadilly Circus, ett äkta turistfoto. // IV. Lite mys så här en söndag som denna. 
 LONDON
Publicerat den

Körde en sån där spontantur till London med tre sköna vänner. Bra start på år 2013! 
Vi hann med väldigt mycket och varje kväll satt vi på en pubb nånstans i London. Första dagen var vi g a l e t trötta, då vissa av oss hade varit vakna i två dygn, galet. När vi kom fram till hotellet kl 3 fick vi en smärre chock, rummen var fritzl-style, sjukt trånga. Men efter e natt hade vi vant oss och satt i Ellinor's och Erika's rum. För himla mysigt. 
 
Dag nummer två spenderades på Oxford Street. Tyckte vi hade gått igenom hela gatan snabbt, medan de andra tyckte att 6 timmar var en evighet. Inhandlade fint från Victoria's Secret, Primark och Forever 21. Forever 21 var däremot en liten besvikelse, hemsidan är ju helt underbar! Hittade alltså inte så mycket osm jag trodde jag skulle göra. På kvällen var det pub som sagt!
 
Dag tre var speciell, men det lämnar vi där. Camden market bjöd på fantastik god mat, tillskillnad från den där smaklösa fish and chipsen vi åt första dagen. Mysig dag helt enkelt. 
fjärde dagen träffade vi två andra vänner som också spenderade sina första dagar på året i London. Vi käkade awesome mat på ett bra ställe vid Covent Garden, åkte hem och fixade oss, och därefter till ett uteställe; Zoobar. Låt oss säga att vi alla saknade att gå ut i Sverige. Fick en smärre chock på dansgolvet när en kille blottade sin kropp. tack Sebbe för att du var min pojkvän den kvällen! De andra körde på lesbiska, men kände att det inte var min stil. 
 
Tack fina underbara personer för en awesome bra resa! 
 
       
 tjugohundratolv
Publicerat den

Ett år som skulle passa in som en åkatraktion på Livets Nöjesfält. Kort sagt har det varit ett tufft år med mycket som har påverkat min vardag. Vändningen blev Höstterminen och det var först då jag insåg hur jäkla bra vänner jag har fått här i Linköping. Först hade jag tänkt att summera mitt år, men inser att det vore för himla tråkigt. Nu är det dags för år 2013 som kommer bli riktigt bra, de måste de bara bli med alla förutsättningar! 
 
ps. Dags att byta program om välja SSK. perfekt.