quote.
Publicerat den

"So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, for ever, you and me, every day"

~the notebook.
-
Publicerat den

Lagom nu till kvällen så sitter jag med lite Matte. Räknar och bloggar funkar ganska bra tillsammans. Även om jag har sådan extrem bloggtorka, har nog aldrig känt mig så här omotiverad till att skriva inlägg. Antar att det börjar plana av. Fast det är ändå skönt att ha den, ifall man vill dokumentera något.
fredagen kommer i alla fall bli skönaste dagen i veckan. Engelska C på morgonen, följt av Svenska B, Dans och alternativ medicin - klassisk massage. Det gör inget att jag slutar fem, tvärt om. bara skönt att varva ner, speciellt med massagen. tror den kursen kommer vara bland topp fem av alla hundra kurser jag läser. precis som att jag fick med att fredagen är bäst så måste jag nämna Lördagen! var med Emma snabbt i Göteborg och blev fattigare. Damn vad dålig jag är. två fina (läs väldigt) tröjor fick följa med hem och en bok- love bites.
ja, det var väl typ det.
inget sammanhang men ord i alla fall!My Award
Publicerat den

titta vad jag har fått!
En Award.
Precis innan jag fick denna så tänkte jag för mig själv hur roligt det skulle va att få en, nåon timma senare, fick jag en kommentar från Marika att jag fått en Award.
Reglerna:

Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.


7 (hosthost) fakta om mig:
- Kan inte prestera under press, som ni märker nu..
- Jag äter gärna inte grönsaker, tycker inte om detta alls.
- Jag är 173 cm lång.
- Jag har hatat att shoppa kläder. (observera har)
- Jag har aldrig testat att röka eller dricka.
- Jag älskar inredning och drömmer om att bli en riktig cool inredningsarkitekt med ett stort hus och högt i tak.
- Jag älskar solnedgångar.


Bella, Pauline, Liza, Sindy, Mamma

jag vet, det ska va några till...

Tack Igen Marika!Love this pic
Publicerat den


Nu är jag inne i en sådan där period när jag tänker hela tiden och mår inte toppen. Men det är ju jag det. Skolan flyter på, schemat är fullspäckat på måndagar och fredagar. de resterande dagarna ser ut ungefär; lektion - håltimma i tre timmar- lektion, klockan är fem, du slutar. irriterande? jo, får se till att plugga på hålet helt enkelt.
Nu blir det ordna med bilder! vet inte hur många jag har på datorn som måste läggas över till ett externt...
Det här är typ världens mest underbara bild. Området är en del av Sahara och platsen är där de spelade in Star-Wars. Människan som tog den borde ha cred. Love this pic ♥


så störande med raderna i mallen! blir galen!slut.
Publicerat den

det är nu man önskar att man inte hade sommarlov. Jag menar, om vi inte hade fått det hade man inte behövt vara smått deppig över att det är slut. Som sämre saker uppkommer vid denna tid kommer även bra. Du träffar klassen, får gå på riktigt roliga lektioner (de blir ju vad man gör det till eller hur?) och du får känna dig duktig. Iaf, så kan jag känna mig något meningslös när jag bara går hemma, precis som man inte gör någon nytta. hur som helst, tråkigt är det. Önskar jag hade tagit vara mer på tiden, kanske planerat in något mer. det får väl bli nästa gång.
just det, Tunisien. underbart. varmt. 35 grader. 40 grader. Cola. spaghetti. "swedish girls?". Shopping. vatten. bada. hav. piratbåt. hennatatuering. twilight. Dear John. Sousse. Sahara. Landrover över steppöken. Öken. sand, sand, sand. Saharasand. lite sömn. Femstjärningt hotell. Afrika. amfi-teater. moské. Största Oas. Dromedarridning. olivträd. buss. minnen. skratt. vänner. random ord från en vecka i Afrika.yes,
Publicerat den

Im alive. men denna bloggen uppdateras inte så bra nu.
håller på för fullt med sunrise! ta er gärna en titt för alla nya smycken!Tunisien
Publicerat den

Kommer nog lika plötsligt för er som för mig! Bokade resan i Onsdags och så åker vi iväg idag. Resan till London var ju mer planerad än denna, en vecka är ju lite mer än två dagar. Hursomhelst, om inte London var spontant så tar nog detta priset. Nu hoppas vi bara på att vi inte stöter på några med kameler... minst 50 ska jag ha, (skämt!)

Åker med två vänner, Kommer sakna C så himla mycket.Denna boken och din tröja kommer hålla mig vid liv♥


Hörs om en vecka!
twitter
Publicerat den

nu har jag fixat så att sunrise har en twitter! följ mig!
lägger upp denna bilden så jag kan ta den till mobilen. tyvärr minns jag inte vart jag hittade sidan... fasen, får kolla upp detta!

mitt schema för trean kommer suga. yes.