Fredag
Publicerat den

klockan är 11 och termostaten (på iphonen) säger 18 grader. Kanske kan det bli en solig och varm sommar ändå? Satt och kollade på vädret i Borås som för en gång skull verkar ha haft bättre väder än Linköping. Soligt hela veckan, medan vi har haft det lite grått och trist. Idag är planen att cykla 1.2 mil innan frukost, sedan  ut i solen och mot kvällen att träffa Becka och äta lite gott. Tror det blir en bra dag! 
 
Becka, Julia och Anneli har tenta-p nu, och de tentar den 8e. Därför tänkte jag pigga upp stämningen, så igår hade jag bakat dumlemuffins och tog med kiviks dryck. Muffinsarna var varma och drickan var kall, så bättre kunde det inte bli!
 
 
 1,2 mil på cykel i regn
Publicerat den

Det tog inte emot att gå upp kl 9. Vaknade redan halv 8 och såg fram emot en cykeltur! Det låter nästan för bra för att vara sannt. Men jag är så taggad på att gå ner alla mina "festeri-kilon" som jag lagt på mig. och det ska bli så SKÖNT att komma hem och komma bort från allt festande. Om några timmar ska jag och Lollo gå till gymmet, gött! 
 
 
 
Bild från Louise's instagram - thebestlollo-  // målet. Ibland tror jag att gamla bilder kan sporra en mer än alla jäkla "inspirerande" bilder på diverse instagramkonton eller bloggar. 
 signar ut från @ hälsouniversitetet och tar sommarlov
Publicerat den

Detta läsåret har gått förvånansvärt fort. Jag har knappt hunnit uppfatta vad som hänt eller vad vi har gjort i veckan. Det känns som det var nyss jag hade mitt tredje Nolle-P och gick runt med skylt. Men nu sitter jag här och har skrivit min andra tenta på sjuksköterskeprogrammet. Det är lite sjukt. Jag har två och ett halvt år kvar, men Becka och Julia har bara ett. Sen försvinner dom, bara tanken ger mig hjärtklappning. Jag har nog inte vant mig än vid att dom och jag inte längre kommer sluta samtidigt, och ta examen samtidigt. I alla fall, så ska det bli riktigt skönt med sommarlov, välbehövligt efter två år på universitetet. 
 
 
Detta läsåret har bestått av så mycket studentliv så det inte går att förklara. För en ickelinköpingsstudent är det mycket svårt att förstå vad som gör linkan så speciellt, främst är det människorna. Människorna på bilden har gett mig otroligt mycket, och kanske något av det bästa, ett minne för livet. TYP SÅ HÄR GLAD
Publicerat den

 
Är jag nu för jag klarade min första tenta på SSKprogrammet! Nu jäklar är jag taggad att klara av medicin-tentan också. Dessutom är mitt kompendium klart. Delade med mig av det till min klass, som verkade bli överlycklig. Av ett kompendium? som jag gjort? Coolt. How do you learn not to take things for granted?
Publicerat den

Satt och kollade igenom några gamla konversationer, och jäklar vad ont det gör i mig att dessa konversationer nu har ändrats. De innehåller inte samma sammanhållning, entusiasm, känslor utan känns bara allmänt kalla.

Alla säger att man "inte ska ta en person för givet" eller "stunder för givet", så min fråga till er är; hur tar ni tillvara på dessa stunder, hur gör ni för att inte ta en person eller händelse för givet?
För när man väl är där - mitt i händelsen - känns det som man ändå njuter och tar till vara på tiden, att man inte tar den för given. Fast kanske är det så att det ändå är det man gör, när man sitter där en sen sommarkväll samlade med alla sina vänner, eller har en konversation med en person. När det sedan har gått en tid längtar jag alltid tillbaka.

Den som ändå kunde lära mig.
New shit
Publicerat den

Fick en dänga av förändring, därför ser bloggen lite konstig/ofullständig ut. Men det ska väl ändras typ imorgon! SOF '13
Publicerat den

Student orkester Festivalen där allt folk finns inblandat. Orkesterfolket är minst sagt speciella och lite awkward-iga (ungefär som ordet jag nyss skrev). En helhelg och jag är helt slut. Lördagen var roligast av dem alla, kanske för att det var otroligt mycket folk i det stora området som var. Jag och Becka satt och pratade med nytt folk i vad vi trodde var en timme, som visade sig vara 2 och en halv. Inte så mycket dans på dansgolven men vad gjorde det när vi skaffade oss nya kontakter. 
 
Kortegen var lite av en besvikelse. Då vi blivit lovade ett ENSKILT flak till vårt makrobidrag. När flaket rullade in, med både tak och stängd dörr bak (som de några dagar lovat oss motsatsen att vi skulle få) samtidigt som vi skulle DELA flak med Pamp. Inte för att vi har något emot dem, utan för att OS-tema oh AVATAR-tema inte fungerar ihop. Dessutom musiken, den falerade totalt. Kortegen skulle börja kl 13. Vi lastade på våra saker kvart över 1. Tidsoptimister i SOF-gänget kan man ju säga. Iaf, efter många diskussioner vad gäller priser och flakproblem kom vi iväg på flaket tillslut. Vi var näst sist ut i kortegen med Empire som följetåg. Visst var det kul att se allt folk som samlades vid vägkanterna, men samtidigt var det lite tråkigt att vi inte hade ett eget flak. 
 
Vi vann bästa utklädnad, inte konstigt alls med tanke på hur bra Danielle och de andra i SSKål 12/13 hade sminkat varandra. Avatarerna var perfekta och gjorde ett bra jobb när de skrämde folkmassorna (barnen var mycket rädda, för att inte tala om de äldre). Kortegen varade till kl 16 och timmarna däremellan gick väldigt fort. Jag skulle kunna tänka mig att vara med igen, helt klart. Men då skulle vi alla nog kräva bättre engagemang från SOF-teamet. 
 
 
 
 
 
 
 
Visst vore det rätt nice att vara en Avatar ändå, ångrar mig att jag var en vitklädd tråkig människa. Men, vi behövdes ju vi också. SOF kan sammanfattas som rätt SOFT med andra ord, KUL grej. Ida Jonson, nästa år tycker jag du ska gå, då SOF är vartanant år i Uppsala! 
 
 
 I WISH I COULD PUTE SOME PEOPLE ON MUTE
Publicerat den

 
SOF-bygget bjuder på många osköna brännor. Har hittils bränt in mönster efter tre linnen, ett par jeans och det fulste av allt; strumpor. Reminder: Ta av strumporna för tusan. Becka kallade mig tomaten, något som jag är ovan vid eftersom jag inte brukar bränna mig så mycket. Det är nästan att jag är glad för att jag kan få färg. Tror det beror på mina extrakilon som jag lagt på mig detta året. Kanske ska behålla några av dem ändå? 
 
Nu är det dags för ett medlemsmöte med BMA-sektionen, skall agera sekreterare och valberedningen inför nästa styrelse har jag haft hand om, hehehe. 
 
    
 
Ett nästan klart "avatar-träd" - SOFbygget / Välförtjänad magnum flurry på donken, eftersom den första tentan på SSK är gjord. 
 
 Thoughts
Publicerat den

"Tänk att för ett år sedan var ni tillsammans och idag pratar ni inte ens" Det låter ju  h e l t  sjukt. Men sant är det. Tänk vad livet kan förändras på så kort tid. Att någon kan finnas i livet och vara en så stor del till att några månader senare inte finnas, jag tänker så klart på min mormor som gick från frisk till sjuk, till - kan inte skriva  ordet - inte finnas på jorden, på tre månader. Tänker på Christian som jag flyttade hit med till Linköping för snart två år sedan. Idag säger vi knappt hej till varandra. Så med dessa tankar, vad gör jag om tre månader? Vad gör jag om ett år? Jag hoppas jag går i termin fyra på sjuksköterskeprogrammet, att jag håller kontakten med Julia, Rebecka och Anneli (som har ett år kvar), att Sara går kvar på programmet, att min familj finns i livet, att jag och mina vänner där hemma fortfarande har så kul som vi har nu när vi ses, att jag har kvar min lägenhet, att jag lever livet. 
 
 
Tack Mamma och Pappa för att ni kom upp till mig igår, det var välbehövligt. Jag älskar er, Kram ♥ 
 
 Push Play, stop rewind
Publicerat den

Låten som spelats på repeat dessa 4 dagar. I måndags kom Jessica och vilken tur! Kändes som att jag behövdes hennes positiva energi. Shopping, kravall, bio, myskväll, uteserveringar, skratt och mycket mer har hunnits med. Låt sommaren komma fort, för denna kommer bli den bästa, det vet jag. 
 
 
 
 
 
 
 
Numera massor av märken och patet, därav fracken 
 
 
 
 
Soligt i TF - innan kravall 
 
 
 
du är bara bra, Jess.