Keep calm and keep going
Publicerat den

S ö n d a g, fast egentligen är det måndag, men jag kan inte sova. Var med om en sjukt bra sittning i helgen som hölls av SmittseX på Ryds herrgård, hg. Vi hade de bästa toastmasterna man kunde ha, och de snyggaste. Tror de fick till 7 olika outfits den kvällen/ person. Imorgon är det andra veckan i skolan och det flyter på bra! Omvårdnad är så logiskt, vilket är mycket skönt att plugga. Visserligen finns det några teorier man skall kunna samt tillämpa, men det är ju den roliga biten. Jag fick en fråga av en tjej på sittningen "Är det inte jobbigt att veta att det kunde vara du som tog examen när vi gör det", jag svarade snabt "nej". Det känns inte alls jobbigt och jag är mycket glad för att jag bytte! SSK passar mig mycket bra! 
 
    
 
Klickbara 1. Sjuksköterskestudenter i fina kläder, Ben and Jerry's Peanut butter cup (god. riktigt god.) , sittning och jag. 
 Word
Publicerat den

 
 Lite sjuk sådär
Publicerat den

 
Dags igen med andra ord, men nu förkylning som verkar ha satt sig till största delen i halsen. Men det bryter väl ut kanske. I alla fall, det var 7 veckor sedan jag var sjuk senast. Innan kunde det gå månader innan jag blev sjuk. Så varför blir jag sjuk nu, igen?! Det har jag inget bra svar på.
 
Skolan har dragit igång och idag hade vi basgrupp. Den gick oförväntat bra! Tyckte min grupp var väldigt duktiga för att vara första gången. Jag tror jag kommer ha lite problem med denna PBL-baserade arbete nu när jag redan har kommit så långt i arbetssättet. Att börja om från början, och kategorisera? När jag redan kan se problemet direkt efter brainstorming (tack vare tre tidigare terminer som BMA) blir detta en utmaning, lite som att gå bakåt kan jag känna. 
 
    
 
SjukHUsfesten blev en smärre succé bland folket! Helt slutsålt på biljetter talar för en lyckad husfest. Tiden gick snabbt och det tackade vi jobbare för. 
 

   Thank God it's Friday
Publicerat den

Helgen är fullbokad! Ikväll blir det film/spelkväll med SmittseX - Sebbe, han struntar vi i ikväll. I morgon blir det jobb på sjukHUsfesten, där Reflex och Fyllecellen också kommer arbeta. Hoppas att det är mycket folk och trevligt sådant, men det lär det ju vara. Förväntar mig ett och annat garderobspass och kanske något diskplock (det tråkigaste). Foten lär ju bli värre, men jag orkar inte att inte gå. Hela denna veckans träning är förstörd och nästa vecka börjar SSK på riktigt vilket blir KUL! Söndagen kommer tillbringas med hela SmittseX, möte. 
 
    
 
Klart den bästa låten just nu, mys med Lollo och lite "jag har för mycket fritid"-pyssel. Sommaren 2013
Publicerat den

 
 
Längtar som f a n rent ut sagt till sommaren! Snart är det april och då är det inte långt kvar! Denna sommaren ska jag göra till en av det bästa, och jag känner på mig att den kommer bli r i k t i g t bra! Förra sommaren var en plåga men denna ska bli fantastiskt bra! 
 
 
 Veckoslut
Publicerat den

I onsdags tog jag min bag och åkte hem! Det känns alltid lika skönt när man går av bussen och känner igen sig, som i att känna sig hemma. Mötte upp Jessica för att sedan sitta på golden elephant och catcha up den tid som gått. Den där människan är den härligaste person som jag träffat! Tänk om alla hade en Jessica, då skulle folket vara gladare kan jag lova. 

Torsdagen vet jag inte var den tog vägen, PW 8 KM kändes i alla fall dagen efter. Fredagen var jag med Pappi, och tänk vilken fin daddy cool jag har. Å mamma, hon är ju inte sämre heller. Fick skjuts upp till Linköping på lördagen, då sittning med högskolingenjörer väntade. Den var helt okej! Satt med trevliga människor och tur var väl det, annars är ju inte en sittning rolig. Söndagen? Den försvann. Nej, jag blir inte bakis, men känner mig matt i hela kroppen! Ganska skön känsla att man för en gång skull inte känner sig "uppspeedad". 
 
    
  
  
 
Solo och en kopp Varm choklad är fint (måste lära mig dricka te) / Jessica / Nova 
/ frukost / Fina syster / Någon brud / Vättern / Brud nr 2 / Godaste eferrätten på en sittning, GLASS! (Dissade kakan) Söndsgsfix
Publicerat den

Galet vad kladdkaka är gott! Kan vara den enda saken som alltid funkar. Helgen har varit mycket bra! I torsdags var det kravall och den var helt okej. I fredags hade jag och Becka myskväll och vi lagade en rätt som kom att bli bådas favorit; Bakad potatis med Kyckling i tomatkross (kryddor, vin) och kryddig sallad. Därefter sattes solsidan på och efter tre avsnitt bestämde vi oss för att lägga oss. 
 
 
 
   
   
 
Lördag och söndag har sett ganska lika ut, fast igår städades det och idag bakades det. Bra dagar!
 
Candy / Fredagens mat / Sleep over / Misguidedbeställning / Fix med Affisch inför BMAs sittning den 23 mars / Minikladdkaka