LONDON
Publicerat den

Körde en sån där spontantur till London med tre sköna vänner. Bra start på år 2013! 
Vi hann med väldigt mycket och varje kväll satt vi på en pubb nånstans i London. Första dagen var vi g a l e t trötta, då vissa av oss hade varit vakna i två dygn, galet. När vi kom fram till hotellet kl 3 fick vi en smärre chock, rummen var fritzl-style, sjukt trånga. Men efter e natt hade vi vant oss och satt i Ellinor's och Erika's rum. För himla mysigt. 
 
Dag nummer två spenderades på Oxford Street. Tyckte vi hade gått igenom hela gatan snabbt, medan de andra tyckte att 6 timmar var en evighet. Inhandlade fint från Victoria's Secret, Primark och Forever 21. Forever 21 var däremot en liten besvikelse, hemsidan är ju helt underbar! Hittade alltså inte så mycket osm jag trodde jag skulle göra. På kvällen var det pub som sagt!
 
Dag tre var speciell, men det lämnar vi där. Camden market bjöd på fantastik god mat, tillskillnad från den där smaklösa fish and chipsen vi åt första dagen. Mysig dag helt enkelt. 
fjärde dagen träffade vi två andra vänner som också spenderade sina första dagar på året i London. Vi käkade awesome mat på ett bra ställe vid Covent Garden, åkte hem och fixade oss, och därefter till ett uteställe; Zoobar. Låt oss säga att vi alla saknade att gå ut i Sverige. Fick en smärre chock på dansgolvet när en kille blottade sin kropp. tack Sebbe för att du var min pojkvän den kvällen! De andra körde på lesbiska, men kände att det inte var min stil. 
 
Tack fina underbara personer för en awesome bra resa! 
 
       
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?