Vampire diaries Founder's Day
Publicerat denkälla

SPOILER

Wow- sista avsnittet var heeelt ***.

Tidigare visste man att två stora karaktärer skulle försvinna från serien för gott- dessa blev Anna och Uncle John. John är okej, men Anna? sen när sa vi att hon skulle dö? tycker så synd om Jeremy, frjärde gången någon för honom dör. Som hans själv säger, alla i min närhet verkar dö. Katherine är tillbaka- vilket jag redan räknat ut. Men Varför dödade hon John? Det hänger jag inte med på riktigt.. undra vad hon kommer göra nu? Låtsas vara Elena? Spela Elena och hålla på med damon samtigt som Elena är ihop med Stefan? shit då blir han avundsjuk och de splittrar säkert. Eller dödar hon Jenny så att Elena åker på hennes och John:s död?

Tylor är en varulv, fast det har man ju fattat, men det blev bekräftat ikväll. Bonnie är heeeeelt sjuk, och vet sin plats. fine, hon räddade ju ändå Damon, men svek Elena..  Caroline ligger på sjukhus med inre blödningar.

Damon kysser "Elena", men det är ju Katherine. tror nästan han kände på sig att det var något skumt. det verkade så när han gick där ifrån, som om han tänkte att det måste vara Katherine, eller att Elena är mer lik Katherine än vad han trodde från första början.

Något mer som hände?
Verkligen allt hände, och den stora omtalade cliffhangern är att Katherine är tillbaka.
Det finns så många frågor, som vi alla får svar på i September. DET är alldeles för lång kvar. punkt.

Ja, hängde ni med i mitt resonerande?
knappt att jag gör det själv faktiskt. allt är bara huller-om-buller just för tillfället.
hursomhelst, skit i den svenska takten och se den i "USA-takt".

vi hörs♥

Bella

Gud ja! jag vet inte var jag ska börja!! Det var så bra!! Hur ska man orka vänta enda till september?!! Det är ju bara alldelles för långt!Kramar <3URL: http://bellamansson.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?