viskan
Publicerat den


nyttigheterna är i andra disken, inte lika roliga att ta bild på dock hehe..


Vet inte hur många gånger jag tagit brownie med dumle, men fasen vad god den är. Varje gång man går in så tänker jag att jag ska prova något nytt, men det blir ändå alltid den. För mig är alltid viskan en självklarhet när det gäller café i Borås. Tyvärr är jag inte ensam om detta, på viskan är det nästan alltid fullt. Miljön och de små rummen man sitter i är bara perfekt. Viskan är bäst helt enkelt.
har ni något favoritställe?

fasar inför provet imorgon, usch.



'
Publicerat den

Kom nyss ut från bastun. Får passa på att tacka syrran som kom med förslaget.
Fördriver resten av tiden med att kolla i kemiboken och att svara på sms. Har nämligen en dåld talang: smsen rullar jämt. Men man måste ju svara om man får ett. Hur taskigt vore det att inte svara? Precis.
Måste bara tillägga en rolig sak. Alla killar (ta med en nypa salt) har lika dan frisyr som han ovanför. Tycker att det ser väldigt roligt ut, när 95 % av alla boråsare går med håret uppåt och helst en grå kappa. Jo, det är jäkligt snyggt men det ser bara så roligt ut. tur att inte alla går runt med samma frisyr som Kristen. haha



ps. jag vill ändra utseende på min blogg. mer vuxet?  ja tack.




'
Publicerat den

Fick en söt kommentar av en läsare, Tack!♥
Dags att göra lite nytta, plugg. så inte motiverad. 
we♥it




pics
Publicerat den

fick hem två paket idag. från HM och den andra från smyckesaffären. lite komiskt att det står akta på paketet, och så håller jag handen som om det vore så omtåligt. men jag försöker döljer bara adressen. hehe..
bild två, innehållet. två skjortor och en tröja. mums!
Imorgon är det hyfsat lugnt. Slutar elva men har körlektion vid 11.45. Därefter snabbt hem för att plugga.
som jag ska göra nu med..



Ork
Publicerat den

Tittar på Idol. Borde göra kemi, men jag har lagt av helt och hållet. Vi har så sjukt mycket att göra men jag bara stänger av. All jäkla press, allt tjat om betyg, allt tjat om sista året, allt tjat om studenten. Nä, tänk om det ändå vore ettan igen. jag är så trött. så trött.



Kyssjohanna
Publicerat den

445/245/125 kr
ska ha den klockan.
Nu stänger vi bloggen för idag, sov gott♥



26 september
Publicerat den

okänd- Tomas sabo- sunrise

Har haft en hel okej söndag och en helt okej helg. igår satt jag nog närmre hela dagen och pluggade, eller iaf 6 timmar. det är mycket, hehe. Sedan blev det myskväll hos pojkvännen och vi såg kick-ass. vet inte om man ska skratta eller gråta? Jag menar, det var barn, en 11 åring som höll på med knivar! vem tycker inte det är läskigt? nåväl, ganska bra var den väl.
kom hem vid två-tiden och har suttit vid datorn sen dess. Har beställt hem lite nya smyckesdelar som jag hoppas blir bra. Nu är det väl bara att ta tag i resten av läxorna. Om man ändå inte hade grupparbete i skolan. Dagen hade varit enklare då.



SLUTA SPAMMA
Publicerat den

Anonym om 23 september:
FYNDA FYNDA!!!!

FINA GREJER TILL BILLIGA PRISER!!!

* MASCARA
* KLÄDER
* HÖGKLACKDE SKOR
* SMYCKEN

HTTP://WWW.XPRICE.BLOGG.SE
IP: 217.210.123.139



Sluta spamma! jag är inte intresserad av dina kläder. OKEJ?
sluta va anonym. du är inte anonym hur mycket du än vill. 




23 september
Publicerat den

Roliga rubriker va? haha, så kreativ är jag!Dagen har varit bra, eller nej.. Har nog aldrig glömt så mycket som jag gjorde idag när jag skulle simma med Christian. Efter jag simmat klart så var det ju dags för duschen, bara det lilla problem att jag hade fått med mig två balsamflaskor och ingen duschkräm, den var helt slut. Så jag mitt dumma fån fick använda balsam till allt. Inte roligt. När jag glömt det insåg jag att deon var hemma. så går det när man byter väskor...
Tyckte att solen lyste så häftigt genom molnen, får passa på att fota då. Sen har vi ju mig. Glad liten elev som har en tre timmars lång håltimma och inget att göra. Tur att jag har min Phoney. I handen (eller famnen?) har jag i alla fall mina kära historiaböcker!



Elektronik
Publicerat den

Internet krånglar, verkar som det fått ett eget liv. Tur att phoney hänger med i svängarna. Kollade igenom gamla inlägg och insåg att jag verkligen suger på att uppdatera. Så därför bara skriver jag lite här nu. Inte för att någon bryr sig, men kanske finns Internet kvar tills jag är 35 år. Ni fattar. Onsdagar är bra. Veckan är liksom gjord, torsdagen och fredagen går så fort. Skönt. Detta inlägg blev visst rörigt. Imorgon ska jag försöka plugga stenhårt. Så behöver det inte bli så mycket i helgen. Så säger vi. God natt bloggen!



21 september
Publicerat den

varje gång jag ser ett datum i september, eller skriver ett datum, exempelvis 21 så känns det som det har hänt något stort just det datumet. Vet inte varför men jag har fått så konstiga känslor under alla datum i september. Men inget har hänt, vad jag vet (förutom den 11).





1. höger- 2. vänster- 3. jag- skolfotografering.

Nu blir det väl Idol och plugg. Har alltid haft lätt för att plugga samtidigt som jag gör annat. Låter knepigt men det funkar, förmodligen för att det känns som jag inte pluggar. haha.

Onsdag imorgon och då har veckan gått! På något sätt så gillar jag onsdagar, kommer nog efter favoritdagen fredag.





20 september
Publicerat den

A. just nu- pluggar historia, engelskan klar! känner mig duktig..
B. tänt ljus. kände att jag är i behov av värme.
C. scorettpåsen som innehåller D. Älskar dem, även om jag kunde lagt ner så mycket mer tid för att få en rättvis bild.
Hoppas er dag har varit bra!



missing
Publicerat den

Sitter och tittar på valvakan. och vad händer? Det är pinsamt, pinsamt. är det lagligt?

Gör lite svenska samtidigt och saknar min älskling så fruktansvärt mycket.
Känns som jag är på helt fel plats just nu.
random.



In till knalleland!
Publicerat den

Så blev det, matten är avklarad (iaf det som jag hade planerat) så nu ska jag unna mig min bästa vän och lite shopping. gud, det lät fel...



19 september
Publicerat den

förknippar man väl som en valdag. själv fyller man 18 i november, så jag får inte rösta. Ärligt, så spelar det ingen större roll för mig. Tycker att 18 är en alldeles för ung ålder för att rösta i.

Söndag innebär pluggdag. igår kväll gjorde jag klart svenskan (känner mig super duktig!) så idag är det bara matte kvar, det tråkigaste. Tänker dock unna mig en shoppingrunda senare idag. OM nu min fantastiska vän vill följa med! vilket jag hoppas hon vill.. Klockan ett kör jag igång med matten!
Denna har jag visat innan va?




18 september
Publicerat den

klockan är fem och vart har dagen tagit vägen? var en snabb sväng i stan för att se min älskling starta och gå i mål. lite svårt att springa med hela vägen, så starten och målet fick duga. undertiden han sprang roade jag mig med att sprina till HM och details för att köpa jeans och halsduk, jäkligt stressigt eftersom killen springer så jäkla snabbt. Men jag hann! sen så kan jag ju inte påstå att jag kan hantera phoney (min iphone har numera ett namn) så bra, slutartiden är grym men jag ska ju klicka på knappen i mitten också. lättare sagt än gjort med påsar och blommor i handen. fick ju en jäkligt fin bild på benet i alla fall!
1. mörkblåjeans, rosa halsduk i varsin kasse.
2. just nu- plugg.
3. random bild på mig för att ni ska se min frisyr! håret är mörkt och svansen är 15 cm kortare. vitt från London.
4. en del av min vägg. ja- twilightboken är bokstavligt på väggen.
nu ska jag fortsätta med 2:an. planerar att göra klart svenskan och massagen. Det bara ska vara klart idag.
Har ni planer för kvällen? hoppas inte ni sitter och pluggar en lördag.




got a favourite?
Publicerat den

kärlek från we♥it

drömmer om att få fota i det här ljuset, med min kille.
just nu skulle jag göra allt för just en sådan fotografering.
Ett ord, kärlek.



dessa och höstens skor är komplett
Publicerat den

Scorett, Tiamo 599 kr.

På senaste tiden tycker jag att denna typ av skor är helt rätt. Med ett par svarta stuprörs jeans, favorit tröjan, väskan och koftan blir detta snyggt, riktigt enligt mig. Kanske köper jag dem, jag om lovat mig själv att inte shoppa, måste ha bättre självdisciplin. Kan ju alltid hoppas att jag inte passar i dem, hehe.



geee...
Publicerat den


herregud...



intervju
Publicerat den

Marika (klicka på namnet)frågade om jag ville vara med i en intervju på hennes blogg. självklart vill jag det blev svaret. klicka dig vidare in till henne för att få se hela intervjun med riktigt bra frågor och förhoppningsvis svar!
Sitter i mitt nya rum. Japp! det har jag inte berättat men jag kan ju visa bilder, så de kommer dyka upp nu framöver. jag är verkligen så nöjd. synd att jag är så dålig på att utrycka det för mamma och pappa bara. men tack mammsen och pappsen!♥





OH No she didn't!
Publicerat den

Jo, en twilightbok med sidorna utrivna.
Känndes dock en aning konstigt att riva ut sidorna ur sin favoritbok...
Vad jag använde detta till kommer komma upp i helgen!



twitter
Publicerat den

Har gått och blivit Amerikansk medborgare, med andra ord skaffat twitter...
psIminlove, ganska bra namn va?



vecka 35
Publicerat den

min lilla internet almanacka!
Visst är den fin? och inte nog med det, den är praktisk!
här kan ni hitta den.
supersmart!
självklart ligger dessa i en egen kategori!



Give me the evil look!
Publicerat den

har ni sett denna?
haha ungen skrattar fan åt sig själv!



Klickat!
Publicerat den

Beställde hem den här underbara (men somriga) klänningen från Ellos förra veckan. Har alltid gillat den men nu var det dags! Så synd att sommaren är över, men då blir det roligare att använda den till nästa sommar.



pic
Publicerat den

Har haft en sådan mysig filmkväll!
Först såg vi Eclipse där efter the last song. Det är en av de få filmer som jag faktiskt gråter till så pass mycket (vi får ju inte glömma remember me). Dock har jag de andra två kvar; Dear John och The notebook. De sägs väl inte vara helt torra heller.
Vad sägs om bilden? lägger upp en ny, lite skarpare och dessutom får ni se min nya frisyr! klippte av 15 cm, känns så mycket kortare men är ändå väldigt nöjd!



studentmössan beställd
Publicerat den

Är det inte detta man ser fram emot? Att redan i ettan får e treorna pröva ut sina mössor. Hur de står vid aulan med förvirrade miner och förbrylt försöker hitta den rätta vita. Alla glada leenden, alla glada röster. Höra någon säga "nu äntligen är det nära"? Jo, för även om det är ganska många månader så är det faktiskt nära. en tolfte del av skolan har man kvar, så snart är det slut minsann. Idag var det vi som stod utanför aulan och fick ettorna att tänka tankarna. Mössan blir nog bra, ganska dyr, men va fan, detta händer bara en gång i livet.
suddig och lite fel på satt- ja, men det spelar ingen roll! Bara att välja storlek tog 45 min. Fortfarande osäker på om det blir bra hah!
(mössorna är svarta och vita, men de man prövar är svarta)





Projektarbete?
Publicerat den

Hur svårt kan det vara? Jag har sån panik över idéer och alla vi har är alldeles för stora. Saken blir ju inte bättre av att det ska vara naturvetenskap inblandat. kill me...