Min adventsljusstake
Publicerat den

Siffrorna är väl inte vad jag egentligen hade velat ha, men så här fick det bli. Synd att hjärterum inte finns i Linköping, då hade det varit snyggt kan jag lova.
Dagen har varit helt okej. Köpte ingenting i stan men det var bara bra! Den lilla shoppingen i fredags räckte gott och väl. Efter två timmar i stan åkte vi till Anneli där vi fick god fika. Mycket gott! Imorgon blir det skola igen, heldag denna gången!



1a advent
Publicerat den

Vart är det mysiga vädret? Vart är snön? Snö får det gärna vara så länge det är i fast form och inte slask. Kanske kan det vänta till efter vi varit i ullared. Men, det är riktigt blåsigt ute och på grund av det tråkiga vädret så struntar vi i adventsjulmarknaden som är i gamlastan idag. Vi tar en tur till stan i stället. Kanske kan man köpa någon julklapp nu då?



Helg
Publicerat den

OJ vad längesedan det var som jag skrev!
Jag har lyckats smälta breaking dawn, till en viss del iaf, och den var så grymt bra. Har dessutom sett den en andra gång med pojkvännen min och även han tyckte om den! Inte lika mycket som jag då.. Iaf, Filmen tycker jag är den bästa hittils och förmedlar så mycket. Skulle kunna sitta och skriva flera sidor om filmen, men "finner inga ord" beskriver den ändå bäst.
Torsdag och ledig från skolan imorgon. Funderar på om jag skall ta mig en snabb sväng till stan och kolla utefter en tidning. Får väl bli till att plugga lite med, hoppas på att histologi-boken dyker upp imorgon! Inför kvällen väntar en handlingstur på Maxi och sedan mat. Gott :)



Breaking Dawn part 1
Publicerat den

Idag, klockan 00.00 ser jag denna film. Som jag har längtat, och nu är det nästan overkligt. Kommer ihåg för ett år sedan, då jag tänkte... "Nästa år sitter jag här och skall se filmen, om ett år, fan vad lång tid det är kvar". Men nu sitter jag här och skall gå, som sagt overkligt.



Lördag
Publicerat den

Hejsan,
Lördag. Mitten av helgen och jag har inte gjort någon nytta alls. Har fått hem alla böcker som jag har beställt, så nu är det bara att sätta igång att plugga :)



INSTAGRAM
Publicerat den

Har jag skaffat som det så fint heter! Undra vad det blir nästa gång. Vill ni följa mig så heter jag; PsIminlove.
Återkommer väl med en update snart!