Midsommar
Publicerat den

Tillsammans med några fina vänner tillbringades midsommar på ett litet mer annorlunda sätt; nämligen på Liseberg. Tror vi alla var överrens om att det var mysigt men inte så midsommaraktigt, men att det var kul! Jag, Julia och Catrin hade gjort kransar dagen innan och för att skryta lite så vart jag mycket nöjd med min. Liseberg bjöd på skratt och glädje! 
 
    
 



-
Publicerat den

Det gör så ont i hjärtat att inse att tider aldrig kommer tillbaka.



Måndag
Publicerat den

Hemkommen från introduktion på jobbet, bestod inte av så mycket nytt. Känns bra att vara på samma ställe och jobba! Idag är det den 11 vilket betyder att jag har haft Christian vid min sida i 4 år. Att gå ut och äta passar därför bra. På kvällen kommer mina älskade vänner; Erika, Boman, Ida, Clara och Julia. Som jag saknat dem!



Sommarlov
Publicerat den

Och så äntligen var det sommarlov. Sista tentan är gjord och just nu bryr jag mig inte om hur det gick. Gårdagen på [hg] var riktigt kul! Förfesten här hemma lika så, kommer sakna mina vänner som jag lärt känna under detta året. Tur att det finns telefoner och smsfunktioner. Vad gjorde man innan liksom?



En vecka kvar
Publicerat den

Söndag och en vecka kvar till man är hemma i Borås. Mot slutet av terminen har jag börjat känna mig "hemma" här och helt plötsligt ska det bli lite tråkigt att lämna Linkan. Jag kommer sakna Becka, Anneli och Julia (självklart alla andra) mycket. Utan dem här uppe hade allt blivit så mycket jobbigare. Men hemma väntar ett sommarlov med sol och bad, jobb och vänner, sommartorsdagar och sena kvällar. Kan inte förstå att ett år har gått, hur snabbt gick inte det? Har lite smått ångest för att skolan är slut om två år och att man skall börja jobba. Jag, jobba när jag är 22? Då är man ju ung! Kanske ska ta och plugga något mer. Men det återstår att se!

Bosses Glassbar / SmittseX och Oralspex / Plankstek hos Becka / Sommardag i shorts