Frågestund - svar
Publicerat den

som rubrik och bild lyder, Nu kör vi! (frågan visas ihop med svar)
(blogg.se krånglar och därför så är det blandat med texttyper, och avstånd här och var. beklgar verkligen)




---
Malinaaaaaaaaaa om värt varje sekund:
Jättevacker duva. Får man fråga vart du hittar berlockna?

svar: tack så mycket! jag hittar mina berlocker på många olika ställen, i privat butiker, samt stora. panduro och magnolia, samt bead place är de vanligaste.

--

Emma  om ny bild igen!:

älskar det citatet <333
När ska du visa ditt breaking dawn smycke? :D väntar med spänning ;) eller har jag bara missat det? :O

svar: haha, so do I. du har självklart inte missat det, jag har bara inte lagt ut det än. vill att hon som köpte det ska få hem det först. förhoppningsvis kommer jag visa armbandet på fredag! :)

kul att ni vill se!

--
Camilla om FRÅGESTUND:

1,Kan du tänka dig sammarbeta med någon?

2, Vilken lineje på gynasiumet går du?

svar: 1. är lite osäker på vad du menar med "sammarbeta", alltså i vilket samanhang du menar. men jag svarar och har jag missuppfattat så får du säga till!
 antar att du menar med tävlinga och så? jag kan redan säga nu att jag har ett sammarbeta på gång med några trevliga tjejer, men jag vet inte hur mycket jag ska säga om det.
om man vill visa mina smycken på sin blogg (bidrag med priser) skulle detta funka, kontakta mig om du har funderingar, eller undrar mer om det. men ja, sammarbeta kan jag tänka mig.

uppdatering: efter bättre definition på frågan (ledsen, nu låter jag som en 60 årig gammal mattelärare) så var den menad om jag kan tänka mig att samarbeta med någon som gör smycken. svaret är nja. mer åt nej. missförstå mig inte, det skulle vara roligt att dela det med någon. men det skulle nog blir för jobbigt. det är så mycket man borde diskutera och komma överrens om. personen jag skulle sammarbeta med hade fått vara en nära vän eller något. detta kan låta egoistiskt, men hoppas inte ni tycker det, men just att få känna att man klarar något själv. det ökar ens självförtroende lite..
men är det så att någon undrar något så hjälper jag er gärna, med all den kunskap jag har.
2, jag går naturvetenskapligalingen i tvåan.

--
Victoria om FRÅGESTUND:

Hur mycket tjärnar du per armband? 100kr? 50kr? 20kr?

svar: det är svårt att säga exakt. men som några vet så köper jag ganska dyrt material. vilket tar en del. men hur mycket jag tjänar på varje smycke är olika. i nu-läget vill jag helst inte säga hur mycket det är, men jag kan säga så att det är allt från 0 - 100 kr. (hoppas ni inte tar illa upp, affärshemligheter;)

--
Bella om FRÅGESTUND:

Ja, varför inte passa på att fråga lite ;). Jag har tänkt på en sak, varför började du egentligen att göra smycken? Och en av mina favorit frågor.. Hur kommer det sig att du blev fast i the twilight saga? Läste du som jag böckerna först eller tvärt om? Kommer inte på mer nu, men om jag gör det så säger jag till =) Många kramar <3


svar: ni har att tacka min vän Clara för att jag gör smycken. hon visade mig ett armband som hon hade gjort, så ville jag med prova på det. jag hade sett otroligt fina armband på internet, inspirerade av twilight saga, men det skulle alltid vara så sjukt svårt att beställa. så jag åkte till affären och köpte hem mina saker! (kort svar för stor fråga;)

jag såg filmen först, på bio med christian. jag blev inte fast och fattade inte hysterin. tror att christian var mer faschinerad av Edward än vad jag var. ärligt. sen så var jag i någon bokaffär och skulle köpa twilight (engelska) men så fick jag hem fel twilightbok! det blev sommarlov och jag hade inget att göra, så jag köpte den första boken på svenska. läste den på en dag och därav fick mamma skjutsa mig till bokia, då jag köpte tvåan och trean! som ni fattar så är jag fast. plötsligt förstod jag den hysterin kring twilight och filmen blev än av de bästa jag sett. jag kan inte säga vad det är som gör att jag gillar twilight så mycket. kanske är det för att det är något som man vill ska hända sig själv - kärleken, den kärleken. sedan som många andra, känner jag igen mig själv i Bella.  hoppas detta blev bra Bella! kram på dig med<3

--
Bella om FRÅGESTUND: (spoler twilight saga)

sv: Hehe, tack så mycket <3. Kom på en fråga till - vilken är din absoult favorit bok av the twilight saga och varför? Jag vet svår fråga, själv skulle det tagit lång tid för mig att förklara, men gör ditt bästa :) Kramar

svar: av alla tusen frågor som finns att ställa ställer du en av dem som jag inte kan svara på! haha. jag har faktiskt ingen aning. jag gillar twilight för att den var först, den fick en intresserad. new moon för att bella har sådan depression, och man förstår verkligen vad Edward betyder för henne. Eclipse för att det händer saker hela tiden, förlovningen, allt. och Breaking dawn för att den svslutar allt så fint! när de gifter sig och allt.

frågan du ställer är som sagt sjukt svår. jag är ju inte så förtjust i jacob (spec i trean), tycker han är otroligt jobbig, så därför faller trean bort lite mer de andra. men samtidigt tycker jag att breaking dawn nästan slutade för bra. hon fick ju allt. jag har ju inte något emot det men ändå. det är svårt att se alla som enskilda böcker, jag ser det hela som en. (försöker komma fram till ett svar...) men jag säger så här. jag gillar ingen spec. bok. utan delar av boken. ledsen fär mitt dåliga svar! haha, f*n vilken svår fråga. vilken tycker du själv? (nu ska jag plåga dig! skämt å sido)

--
1.När började du göra smycken?
2.Hur länge har du varit ett fan av twilight? :)

Älskar dina smycken <3 men det vet du redan :D
älskar bloggen också!


tack så mycket! hah men man blir så glad av att höra det! kul att du tycker om min blogg!
svar: 1. jag började göra mina smycken i mitten av september, men började sälja dem i början av oktober.

2, en riktigt twilight-nörd har jag varit sedan i sommras! tjoho! en stolt sådan till och med :)

--
sandra  ([email protected]) om FRÅGESTUND:

vad har du för inriktning på din gymnasieutbildning och vad vill du syssla med när du går ut gymnasiet?


svar: mitt första år på gymnasiet gick jag natur-ledarskap. nu går jag natur-natur, så man kan säga att jag gjort en kurs extra det första året. (ovesäntligt egentligen I know). när jag går ut gymnasiet skulle jag vilja komma in på en högskola med arkitektutbildning, tror jag. dock är det väldigt svårt. eftersom inredningsarkitekt är så otroligt populärt. om jag nu skulle misslyckas med detta så skulle det funka bra med ett jobb inom sjukvården. hjölpa människor gör jag gärna.. så kanske specialistsjksköterska.

men det finns ju så många yrken man inte vet. men så verkar det vara i nu-läget i alla fall.

--
Frida om värt varje sekund:

vilket datum fyller du år? =)

svar: jag fyller 18 år den 7 november. så väldigt sent. och så missar jag valet. (bara tvungen att nämna, alla verkar bry sig haha)

--

Frida  om vad har du för twilightsaker?:

va mycket och fina saker du har =D
kan tänka mig att du lagt mycket pengar på det haha ;P
(om du inte fått det mesta av någon/några)
förresten så står det att du har 3 Twilight filmer. jag antar att du har 1 på svenska och 1 på engelska, men den 3e? =S

svar: tack så mycket! ja man vill ju inte räkna efter precis.. men jag har mina föräldrar att tacka med. så kan inte ta åt hela "äran".
japp, det stämmer tre twilightfilmer. alla är lika dana, alltså svenska/engelska (det vanliga format som finns i Sverige). den fjärde är twilight deluxe edition. ;)





så, alla frågor! var lite orolig att jag inte skulle få några alls, men det löste ju sig!
hursomhelst, så tycker jag det är roligt att svara på alla era frågor!
vill också säga TACK till era fina kommentarer om blogg och smycken!

avslutningsvis, min fråga till er... ska jag ha detta någon mer gång? :)

 

/sandra




Camilla

Inte för attvara jobbig men jag menade mera som att sammarbeta med att sälja smycken emd någon, liksom dela bloggen? Ja gärna en till om ett tag!



URL:


Bella

Var roligt att läsa alla svar och inte bara på mina frågor :) Nu vet jag ju lite mer om dig och det är alltid roligt och ja, jag tycker du ska ha en till frågestund. Kanske inte just nu, men om ett tag fram över. Skulle varit jätteroligt! =) Så ska jag då försöka svara på frågan till mig ;). Jag håller med dig till viss del. Jag gillar också Twilight väldigt mycket eftersom det är den första boken, det var liksom där allt började. Och nu ju mer gånger jag läser den blir den bara bättre och bättre. New Moon har också något speciellt. Förr så sa jag alltid att det var den boken jag gillade minst, men jag har helt och hållet ändrat mig nu. Det finns ingen bok jag gillar mindre än den andra. New moon har som sagt det lilla speciella. När man får följa Bella genom hennes depression är det som man dras med. Jag får i alla fall känslan av att jag är Bella. Att det är Ewdward som har lämnat mig. Och när sedan Jacob kommer, nej jag finner helt enkelt inga ord. Jag tror faktiskt också att efter sett New Moon på bio blev boken ännu bättre. För då insåg jag både hur bra de hade gjort filmen och faktiskt hur mycket jag saknade från boken. Här skiljer jag mig nog lite från dig. Jag tycker Eclipse är väldigt bra. Triangeldramat som är i boken tycker jag så mycket om. Självklart tycker jag att Bella ska vara med Edward, men det blir på något sätt lite mer spännande när han får lite tävling. En scen som jag verkligen älskar i Eclipse är när Jacob har kysst Bella utan hennes vilja. När Bella då kommer hem och ska ringa till Edward och be honom hämta henne. Samtalet de har där tycker jag är så charmigt. I slutet av samtalet beskrivs det hur Bella hörde hur bilen accelererade på andra sidan luren. Jag fick då en känsla av att Edward var verkligen arg, han bryr sig så mycket om Bella att det märks vad han än gör. Jag tycker också det är lite roligt eftersom när Edward accelererar kör han nog som en galning ;) Detta låter nog helt dumt och det är såå svårt att förklara, men jag gjorde mitt bästa ;) I eclipse älskar jag också när Ewdard friar till Bella - det är så romantiskt och gulligt att jag inte vet vad jag ska ta vägen :). Och så kommer jag till Breaking Dawn. Den är också så otroligt bra. Och som du säger så slutar den verkligen jättebra - de blir verkligen den lyckliga familjen. Att Jacob imprinted på Renesmee tyckte jag i början var lite konstigt, men det kom på något sätt ändå så bra in när jag hade läst en stund. Så vad har jag egentligen kommit fram till? Jag älskar alla böckerna! Jag säger som du, jag ser alla som en enda bok. I min värld finns det inte fyra, utan alla är en. Jag älskar olika delar i alla böckerna. Jag har mina favoritställen i varje och för att försöka sammanfatta det hela så älskar jag helt enkelt alla. Det går inte att bara ha en favorit, det är helt omöjligt. Nu fick jag verkligen smaka på min egna medecin ;) Förlåt för den jäkla svåra frågan. Tänkte nog inte riktigt hur svår den faktiskt var förrän jag fick svara på samma ;) Hoppas du förstår något av det jag har skrivit. Det känns som jag bara har babblat på. Det är så svårt att förklara hur man faktiskt känner när man skriver, det är mycket lättare att prata! Jaja, hoppas du kan tyda något av det =) Kom på att jag skulle kanske svarat på mail eller något för denna kommentaren blev otroligt lång ;) Många Kramar <3



URL: http://bellamansson.blogg.se/


sindy

tack så mycket! :D



URL: http://zgl.blogg.se/


Frida

fyller du den 7e? =D

jag fyller den 5e haha =P

anledningen till att jag frågade det var Skorpionsymbolen ;P

tack för svaren, var kul att läsa alla frågor och svar =)

tycker verkligen du ska ha frågestund fler gånger!



URL: http://colourfulchild.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?